Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Parcul Tineretului - 3 camere 107 mp - bloc nou 2018 Agentie - 0 comision - exclusivitate 179900 €
Parcul Tineretului - 3 camere 107 mp - bloc nou 2018 Vacaresti, Bucuresti

Va propunem spre vanzare un apartament de 3 camere, confort 1 decomandat, suprafata 107 mp, situat intr-un bloc de 3 etaje la etajul 2, an constructie bloc 2018, 2 grupuri sanitare cu geam. Apartamentul ofera un spatiu generos cu camere incapatoare si eficient pozitionate, se vinde la cheie (bucataria poate fi inchisa sau deschisa cu sufrageria, materiale PREMIUM: gresie, faianta, parchet, tripan, aer conditionat, usi din lemn masiv, centrala termica VIESSMAN, obiecte sanitare PREMIUM, usa metalica, boxa la subsol de aproximativ 20 mp, loc de parcare). Pozitionarea ofera acces catre toate punctele de necesitate curenta: statii RATB, magazine comerciale, piata, centre medicale, banci, Metrou Piata Sudului la 5-8 minute de mers pe jos, Parcul Tineretului la 2 minute de mers pe jos, Delta Vacaresti, Mall Sun Plaza. Apartamentul se vino de la pretul de 179900 euro NEGOCIABIL boxa si loc de parcare incluse in pret www.amcestate.ro

179900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament cu 2 cam Calea Vacaresti vedere spre parc Agentie - 0 comision - exclusivitate 81500 €
Apartament cu 2 cam Calea Vacaresti vedere spre parc Vacaresti, Bucuresti

Apartamentul este situat la etajul 5 din 7 in bloc construit in 1991, foarte luminos, camere spatioase, semidecomandat, toate insumand 55mp plus doua balcoane, vedere pe spate, spre parc. Ferit de galagia cotidiana si cu vederea neobstructionata. In apropiere de Sun Plaza, parcul Tineretului si Delta Vacaresti. La jumatatea distantei intre statiile de metrou Tineretului si Piata Sudului. Pentru orice alt detaliu sau informatie va stau la dispozitie. O zi buna in continuare! RECOMAND VIZIONARE!

81500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere  – ProfitaAcum! Agentie - 0 comision - exclusivitate 55000 €
Apartament 2 camere – ProfitaAcum! Vacaresti, Bucuresti

Dezvoltat în baza unui concept modern, Trend Residence se definește ca un ansamblu rezidențial în care atenția pentru detaliile generatoare de confort și stare de bine au fost duse la stadiul de rafinament. Construit după modelele occidentale de succes, Trend Residence este un spațiu în care timpul, relaxarea, odihna și sentimentul de acasă . Incinta securizată situată în Sud-Estul Bucureștiului, transformă ansamblul Trend Residence într-un spațiu protejat, intim, rupt de ritmul și haosul unei metropole în dezvoltare. Proximitatea față de centrul capitalei – doar 10 minute față de Piața Unirii – păstrează totuși conexiunea cu pulsul vibrând al Bucureștiului secolului XXI. Prețul avantajos și facilitățile ansamblului Trend Residence oferă viitorul proprietar șansa să își întemeieze un cămin primitor într-o zonă plină de verdeață. Apartament 2 camere, - parter, gradina 60 mp, balcon 5 mp, suprafata utila apartament 55mp, totul nou, gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC, usa metalica, bucatarie mobilata, complet mobilat si utilat, AC. Contorizare individuala, centrala termica.

55000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(