Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Teren pentru constructii cu priveliste spre Delta Vacaresti, str. Savinesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 363000 €
Teren pentru constructii cu priveliste spre Delta Vacaresti, str. Savinesti Vacaresti, Bucuresti

De vanzare teren pentru constructii in suprafata de 1248 mp, cu doua fronturi stradale, situat intre Delta Vacaresti si complexul rezidential Jupiter si cu toate utilitatile la marginea terenului. Terenul se afla in zona UTR1, locuinte, are coeficienti urbanistici POT 35% , CUT 4% si regim de inaltime 2S+P+12E. In apropiere de : Sun Plaza, Piata Sudului si soseaua Oltenitei. Avem certificat de urbanism de informare si documentele terenului contin si cote indivize din drumul de acces. Contructiile pot avea o priveliste superba spre Delta Vacaresti . Pentru detalii nu ezitati sa ma contactati

363000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(