Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  spatii industrial Suceava, Prisaca Dornei  - 185000 EURO Proprietar 185000 €
Vanzare spatii industrial Suceava, Prisaca Dornei - 185000 EURO Prisaca Dornei, Prisaca Dornei , jud. Suceava

Exclus agentii imobiliare!! Nu platesc comision!! Proprietar vand hala in Suceava,Comuna Vama sat Prisaca Dornei.Hala pretabil industrial,depozitare,sediu de firma.Spatiu format din atelier.Spatiul este format din: Atelier mecanic (Hala principala) - 1294mp Magazie 1 - 178mp Magazie 2 - 44mp Curte, spatiu transport si depozitare - 3 204 mp Rezervor combustibil - 214mp In hala principala se afla 2 camare pozitionate una in stanga, cealalta in dreapta corpului principal. In camara din dreapta de la acces se afla un atelier mecanic. Pe aceeasi parte sunt pozitionate si un vestiar si un grup sanitar. Exista ca parte din hala si un apartament mobilat cu grup sanitar si bucatarie utilata, cu intrare separata. Hala este construita pe vremea lui Gh. Gheorghiu-Dej si are o istorie interesanta - a fost uzina electrica. Hala este extrem de solida, cu o fundatie de beton de 6m. Inaltimea halei este de 10m cu 12m pe coama. Hala are si un pod rulant cu capacitate de 5t (evaluat la peste 15.000E). Beneficiaza si de un transformator electric de 150 kVA (care costa peste 20.000E).Trebuiesc facute imbunatatiri la acoperis. Pretul este usor negociabil in LIMITA BUNULUI SIMT!!! Ofer si cer seriozitate maxima.

185000 €

   Spatii industrial

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(