Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  2 camere Hunedoara, Stretea  - 8000 EURO Proprietar 8000 €
Vanzare casa 2 camere Hunedoara, Stretea - 8000 EURO Stretea, Stretea , jud. Hunedoara

Vand Casa in sat Stretea,constructie noua -aprox 3 km de Dobra Jud Hunedoara,35 km de Deva,49 km de Hunedoara (de vacanta sau locuit): Constructie compusa din subsol cu beci,parter cu 2 camere,1 baie ,hol,izlolatie pod (lemn) , la etaj posibilitate mansarda ,geamuri ,usi termopane la fiecare incapere(camere+baie),usa metalica intrare , este conectata la reteaua de apa a comunei instalatia este trasa pana in casa doar trebuie rezolvate cu un instalator legaturile ,este prevazuta cu fosa septica, mai trebuie imbunatatiri pentru finalizare care raman la alegerea clientului. Proprietatea nu detine curent electric (are instalatia finalizata in casa , trebuie racordata la un furnizor de energie. Ce ar mai trebui facut la proprietate:zugraveala interior ,un tavan fals intr-o camera,ingradire fata si spate gradina,verificare conexiuni instalatie apa trasa in casa , si curent. Acte in regula ,la zi, proprietate intabulata inscrisa in CF,suprafata totala a terenului aprox 700 metri patrati,casa +gradina! Absolut toate detaliile sunt trecute in anunt! Nu se vinde in rate sau schimburi cu autoturisme! , numar etaj: 1, suprafata utila: 1, suprafata totala: 700, suprafata construita: 1 Licitatie/Executare: da , Suprafata terenului: 700,0 m2, Suprafata utila: 117,0 m2, Suprafata construita: 110,0 m2, Numar camere: 2 , Numar bai: 1 , Anul constructiei: 2015 , Incalzire: altele ,

8000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.