Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri agricol Timis, Gladna Romana  - 6000 EURO Proprietar 6000 €
Vanzare terenuri agricol Timis, Gladna Romana - 6000 EURO Gladna Romana, Gladna Romana , jud. Timis

Terenul se afla la 100 de metri la iesirea din sat pe drumul catre pensiunea Danila 2800 m2 Accesibil din drum si pe partea cealalta este un parau!

6000 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare  casa  3 camere Timis, Gladna Romana  - 44900 EURO Proprietar 44900 €
Vanzare casa 3 camere Timis, Gladna Romana - 44900 EURO Gladna Romana, Gladna Romana , jud. Timis

Vand imobil suprafata totala desfasurata 244 mp din care : corp principal din caramida 97 mp, cu 3 camere, hol si o baie; corp principal cu pereti din lemn, 88 mp, cu 2 camere si un hol; anexa din caramida 37 mp ; anexa din lemn 22 mp (bucatarie si camara) ; curte 78 mp, betonata; gradina 2878 mp. Teren extravilan 2 ha, impartit in 4 loturi. Utilitati: curent electric, racordare la reteaua publica de apa si/ sau la fantana din gradina, incalzire cu lemne, sobe de teracota, boiler electric si pe lemne in baie. Imbunatatiri: gresie si faianta in baie si bucatarie, podele din lemn in camere. Zugravit interior/ exterior ultima data in 2016

44900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.