Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Domeniu deosebit,situat pe deal cu casă tip conac și 25000 mp teren. Agentie - 0 comision - exclusivitate 150000 €
Domeniu deosebit,situat pe deal cu casă tip conac și 25000 mp teren. Masca, Masca , jud. Arad

Domeniu deosebit compus din casă tip conac și 25000 mp. teren cu plantație de vie și pomi fructiferi.Domeniul este situat pe deal în localitatea MÂSCA și dispune de o vedere panoramică superbă spre cetatea de la ȘIRIA și lacul de la GHIOROC. Casa tip conac este construită pe două niveluri cu pivniță generoasă. Casa are o suprafață de 200 mp.și a fost renovată acum zece ani.În zonă sunt construite mai multe case de vacanță. Plantația de vie se întinde pe o suprafață de 15000 mp. iar pomii fructiferi se află în jurul proprietății. Pentru mult mai multe detalii sunați la 0745 524 859 MARIAN BÎC

150000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  casa  3 camere Arad, Masca  - 23500 EURO Proprietar 23500 €
Vanzare casa 3 camere Arad, Masca - 23500 EURO Masca, Masca , jud. Arad

Vand casa in sat Galsa, com Șiria, jud Arad, 1440MP, casa mare si casa mica in curte, mai multe inf la tel 746 - arata telefon -

23500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 3 camere  semidecomandat Arad, Masca  - 66500 EURO Proprietar 66500 €
Vanzare apartament cu 3 camere semidecomandat Arad, Masca - 66500 EURO Masca, Masca , jud. Arad

Proprietar, vand apartament 3 camere la 3 minute de mers pe jos de Parcul Orizont din Micalaca, renovat total august 2018, et. 1, pozitionat spre Vest, complet mobilat si utilat, masina de spalat vase, cuptor electric si plita pe gaz, toate Bosch, microunde Whirlpool, Smart TV Samsung UltraHD diagonala 139 cm, rezervor toaleta Geberit incorporat in masca rigips, instalatie sanitara noua, termopane Rehau, calorifere noi mari, confort termic sporit, cheltuieli mici la intretinere (fara repartitoare), parchet laminat alb in toate incaperile, gresie antiderapanta in baie, baie cu geam, toate incaperile sunt spatioase si luminoase, bucatarie mare cu camara spatioasa, dressing foarte incapator in dormitorul mare, debara mare in holul mic, balcon deschis la living, saltele Dormeo si Wellpur, renovat cu vopseluri de calitate Dulux, zona linistita si foarte bine aprovizionata, la 1 minut este scoala, la 3 minute sunt alimentari, restaurante, cafenea, banci, sala fitness, laborator analize medicale, solar, statie tramvai la 5 min. etc., posibilitati multiple de parcare, parcare publica noua la 2 minute. Accept credit bancar, usor negociabil, exclus intermediari.

66500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.