Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  2 camere Alba, Rachita  - 36000 EURO Proprietar 36000 €
Vanzare casa 2 camere Alba, Rachita - 36000 EURO Rachita, Rachita , jud. Alba

Vindem casa la tara, la 15 minute de Sebes, in satul Rachita, zona linistita si izolata de nebunia din oras. Drumul de acces este asfaltat in totalitate. Casa are 2 camere mari, o camera mica, o bucatarie mare, o baie mare, o baie de servici si un hol + pivnita mare. Starea actuala se poate vedea in poze. Peretii interiori au fost curatati si reparati, acoperisul este nou (tigla+tamplarie), pivnita a fost reparata si consolidat zidul Termopane noi cu strat triplu, Curent trifazic, Apa trasa pana in fata casei cu camin. Casa are o curte mare si un front stradal pe langa casa de aproximativ 20m unde mai este practic loc pt inca o casa. Se vinde din lipsa de bani pt a continua proiectul de restaurare, tot ce s-a facut pana acum s-a facut de calitate, in ideea ca o vom folosi noi. Pretul este negociabil.

36000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  3 camere Alba, Rachita  - 36000 EURO Proprietar 36000 €
Vanzare casa 3 camere Alba, Rachita - 36000 EURO Rachita, Rachita , jud. Alba

Casa cu teren Langa Sebes Vindem casa la tara, la 15 minute de Sebes, in satul Rachita, zona linistita si izolata de nebunia din oras. Drumul de acces este asfaltat in totalitate. Casa are 2 camere mari, o camera mica, o bucatarie mare, o baie mare, o baie de servici si un hol + pivnita mare. Starea actuala se poate vedea in poze. Peretii interiori au fost curatati si reparati, acoperisul este nou (tigla+tamplarie), pivnita a fost reparata si consolidat zidul Termopane noi cu strat triplu, Curent trifazic, Apa trasa pana in fata casei cu camin. Casa are o curte mare si un front stradal pe langa casa de aproximativ 20m unde mai este practic loc pt inca o casa. Se vinde din lipsa de bani pt a continua proiectul de restaurare, tot ce s-a facut pana acum s-a facut de calitate, in ideea ca o vom folosi noi. Pretul este negociabil.

36000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.