Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  3 camere Bihor, Borumlaca  - 35000 EURO Proprietar 35000 €
Vanzare casa 3 camere Bihor, Borumlaca - 35000 EURO Borumlaca, Borumlaca , jud. Bihor

Vand casa la tara, in localitatea Borumlaca comuna Suplacul De Barcau. Casa este formata din 3 camere mari ,bucatarie, 2 bai , camara si mai are anexata o constructie mai veche formata din 3 camere pastrate si amenajate in stil traditional . Casa a fost renovata in interior in anul 2018 iar la exterior s-au schimbat geamurile si usile cu termopane. Curtea este spatioasa, amenajata cu spatii verzi. Gradina are multi pomi fructiferi. Casa se vinde mobilata si utilata. Pentru mai multe detalii sunati la nr de tel: 742 - arata telefon - 770 - arata telefon -

35000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  3 camere Bihor, Borumlaca  - 12000 EURO Proprietar 12000 €
Vanzare casa 3 camere Bihor, Borumlaca - 12000 EURO Borumlaca, Borumlaca , jud. Bihor

Casa de vanzare Localitatea Borumlaca nr 33 Bihor Curte mare fantana gradina 1.5hectare+vie si pomi fructiferi. Pt mai multe detalii va rog sunati la nr de telefon 728 - arata telefon - sau 734 - arata telefon - merita vazuta negociabil.

12000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.