Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  2 camere Brasov, Crit  - 63000 EURO Proprietar 63000 €
Vanzare casa 2 camere Brasov, Crit - 63000 EURO Crit, Crit , jud. Brasov

Casa saseasca in satul Crit, comuna Bunesti. Pozitionata privilegiat, doar drumul de acces despartind proprietatea de Biserica Fortificata, ofera privilegiul noului proprietar de dezvoltare a unei afaceri agroturistice. Dispune de curte partial betonata in suprafata de 970 mp si de o gradina generoasa de 1100 mp. Spatiul util locuibil este dispus astfel :parter :2 camere mari, bucatarie, 2 bai, 2 holuri. Mansarda - amenajata partial avand hol si camera. La demisol, cu acces atat exterior cat si din curte, casa are un spatiu comercial, autorizat, in suprafata de 22 mp amenajat cu gresie si faianta, cu acces printr-un hol de trecere catre un spatiu de depozitare de 25 mp. Acest spatiu mai are autorizate alte doua incaperi(una dintre ele cu cuptor pe vatra) situate la parter, cu acces direct din curte. Ca si anexe componente in structura casei regasim si 2 magazii (folosite ca si spatiu pentru cresterea animalelor). Utilitati :apa curenta de la reteaua comunala dar si instalatie proprie cu hidrofor, fosa septica, sobe de teracota, satul nefiind racordat la reteaua de gaz si nici canalizare. Detalii privind actele proprietatii sau informatii suplimentare prin mesaj sau telefonic. Pretul afisat este pentru vanzare directa, nu include comisionul agentiilor imobiliare. Contact 730 - arata telefon - - Adriana sau 730 - arata telefon - - Daniel

63000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Brasov, Crit  - 25000 EURO Proprietar 25000 €
Vanzare casa Brasov, Crit - 25000 EURO Crit, Crit , jud. Brasov

Ofer spre vanzare imobil cu doua corpuri, situat in zona centrala a localitatii Crit si amplasat pe un teren de 3597 mp (curte interioara 1061 mp si gradina 2536 mp). Imobilul se afla in proces de restaurare, la rosu, nemobilat.

25000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  4 camere Brasov, Crit  - 60000 EURO Proprietar 60000 €
Vanzare casa 4 camere Brasov, Crit - 60000 EURO Crit, Crit , jud. Brasov

Vand casa in Crit judetul brasov cu 4 camere,bucatarie,baie,beci,grajd,gradina,livada.Nu raspund la mesaje.

60000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.