Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  2 camere Salaj, Sanmihaiu Almasului  - 35000 EURO Proprietar 35000 €
Vanzare casa 2 camere Salaj, Sanmihaiu Almasului - 35000 EURO Sanmihaiu Almasului, Sanmihaiu Almasului , jud. Salaj

Casa are la parter 2 camere utilate , finisate , baie utilata , hol . Partea de mansarda inca in faza de finisare plus o terasa cu vedere la gradina , alta terasa este la intrare cu suprafata generoasa. Casa mai are 2 beciuri si camera pt centrala termica functionala si in garantie . Proprietatea are 4400 m2 in zona frumoasa si retrasa de la E81 zona linistita de altfel . Sunt 2 surse de apa in curte una fiind deja folosita pt consumul casei iar alta este fantana amenajata in curtea casei la umbra batranului nuc ...

35000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  3 camere Salaj, Sanmihaiu Almasului  - 22000 EURO Proprietar 22000 €
Vanzare casa 3 camere Salaj, Sanmihaiu Almasului - 22000 EURO Sanmihaiu Almasului, Sanmihaiu Almasului , jud. Salaj

Vand casa/ apartament in loc. Sinmihaiu Almasului nr 217 , chiar in centru langa primarie. Imobilul contine : hol, living+bucatarie open space, 2× dormitoare, baie, debara, balcon. Se vinde complet mobilat la cheie Semineu cu centrala etc. Garaj propriu Apartamentul se afla la etajul 1 dintr-un imobil de 4 apartamente cu curte spatioasa comuna

22000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  3 camere Salaj, Sanmihaiu Almasului  - 40000 EURO Proprietar 40000 €
Vanzare casa 3 camere Salaj, Sanmihaiu Almasului - 40000 EURO Sanmihaiu Almasului, Sanmihaiu Almasului , jud. Salaj

Casa este situata in centrul comunei Sanmihaiu Almasului, Salaj, la drumul european. Proprietatea este alcatuita din: casa din caramida compusa din 3 camere, bucatarie, baie, 2 holuri si pivnita, anexa din caramida compusa din magazie, sura si bucatarie de vara, garaj, lemnarie, cotete, si gradina. Suprafata totala teren: 3000 mp. Dotari: geamuri si usa termopan, apa curenta din sursa proprie si comunala la baie si bucatarie, fosa septica, cazan pe lemne la baie, sobe de teracota cu incalzire pe lemne.

40000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.