Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  3 camere Bistrita Nasaud, Matei  - 10000 EURO Proprietar 10000 €
Vanzare casa 3 camere Bistrita Nasaud, Matei - 10000 EURO Matei, Matei , jud. Bistrita Nasaud

Vand casa in sat Enciu, comuna Matei. Casa necesita renovari! Teren aferent casei si gradina: 36 arii.casa si gradina sunt intabulate! Mai detinem pamant, pe camp, dar acesta nu este intabulat pentru ca in zona aceea nu este facuta cadastrare ( detin titlu de proprietate pe teren). Pamant 1, 80 hectare.

10000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  2 camere Bistrita Nasaud, Matei  - 15000 EURO Proprietar 15000 €
Vanzare casa 2 camere Bistrita Nasaud, Matei - 15000 EURO Matei, Matei , jud. Bistrita Nasaud

Vand casa in sat Enciu, com. Matei, in centru. 2 camere, bucatarie, (loc de) baie, hol + gradina (20 arii) + vie+ cotete + grajd + fantana in curte. Este gaz la retea + curent. Mai multe detalii la nr. de telefon 743 - arata telefon - sau 742 - arata telefon - . Pret: 15000 Euro.

15000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.