Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri constructii Maramures, Gardani  - 25000 EURO Proprietar 25000 €
Vanzare terenuri constructii Maramures, Gardani - 25000 EURO Gardani, Gardani , jud. Maramures

Teren intravilan cu o casa renovata, cu suprafata de 44mp. Utilitati:Si sa sceptica proprie, apa contorizarea si curent electric.disponibil imediat.

25000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Inchiriere  casa  1 camere Maramures, Gardani  - 150 EURO lunar Proprietar 150 €
Inchiriere casa 1 camere Maramures, Gardani - 150 EURO lunar Gardani, Gardani , jud. Maramures

Pentru inchirieri si rezervari: tel. 0770-288.308 (sau mesaj pe pagina de facebook Casuta din deal). Casuta e amplasata pe un deal, la liziera padurii, intre localitatile Farcasa si Gardani, pe culoarul Somesului, la 30 km de Baia Mare si 10 km de Ulmeni (jud. Maramures). Accesul la casuta se face direct din drumul judetean (DJ 108A), printr-o livada de meri. Panorama din curtea casutei este deosebilta: se poate admira lunca Somesului, din Baia Mare pana la defileul Țicau, toata Țara Chioarului pana la dealurile Lapusului, iar in zilele senine se vede conturul Carpatilor nordici (Gutai-Ignis, Țibles si Rodnei). Gospodaria este compusa din: casuta (1 pat dublu), gabanas (camera de baie), foisor (capacitate: 12 locuri), zona barbeque, fantana si leagan - toate realizate din lemn, in stil traditional maramuresean. Casuta este mobilata si este dotata cu un pat dublu. Parcare privata gratuita (pentru 5-6 masini). Locatia este aproape si, totusi, departe de civilizatie. Ideala pentru un cuplu (care cauta intimitate) sau pentru petreceri private (10-12 persoane). Cazare pentru doua persoane. Pret: 150 lei/noapte.

150 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Regim hotelier  hoteluri/pensiuni Maramures, Gardani Proprietar
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Maramures, Gardani Gardani, Gardani , jud. Maramures

Pentru închirieri și rezervări: tel. 0770-288.308 (sau mesaj pe pagina de facebook Casuta din deal). Căsuța e amplasată pe un deal, la liziera pădurii, între localitățile Fărcașa și Gârdani, pe culoarul Someșului, la 30 km de Baia Mare și 10 km de Ulmeni (jud. Maramureș). Accesul la căsuță se face direct din drumul județean (DJ 108A), printr-o livadă de meri. Panorama din curtea căsuței este deosebiltă: se poate admira lunca Someșului, din Baia Mare până la defileul Țicău, toată Țara Chioarului până la dealurile Lăpușului, iar în zilele senine se vede conturul Carpaților nordici (Gutâi-Igniș, Țibleș și Rodnei). Gospodăria este compusă din: căsuță (1 pat dublu), găbănaș (camera de baie), foișor (capacitate: 12 locuri), zonă barbeque, fântână și leagăn – toate realizate din lemn, în stil tradițional maramureșean. Căsuța este mobilată și este dotată cu un pat dublu. Parcare privată gratuită (pentru 5-6 mașini). Locația este aproape și, totuși, departe de civilizație. Ideală pentru un cuplu (care caută intimitate) sau pentru petreceri private (10-12 persoane). Cazare pentru două persoane. Preț: 150 lei/noapte. Numar nivele: 1 , Locuri parcare: 6 , Suprafata terenului: 29000,0 m2, Suprafata utila: 100,0 m2, Suprafata construita: 30,0 m2, Numar camere: 1 , Numar bai: 1 , Anul constructiei: 2008 , Incalzire: lemn ,

   Hoteluri/pensiuni

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii  1400 mp Maramures, Gardani  - 210 EURO Proprietar 210 €
Vanzare terenuri constructii 1400 mp Maramures, Gardani - 210 EURO Gardani, Gardani , jud. Maramures

De vanzare doua terenuri, un loc de casa cu o suprafata de 74 de ari, si un loc pt. Livada 14 ari situat in apropiere. Terenul este situat in comuna Gardani 74 ari la 210 euro aria negociabil, iar locul pt. livada 14 ari la 1800 euro negociabil. Mai multe detalii la tel. 00 407 - arata telefon - .

210 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.