Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri constructii  500 mp Vrancea, Mandresti-Munteni  - 7000 EURO Proprietar 7000 €
Vanzare terenuri constructii 500 mp Vrancea, Mandresti-Munteni - 7000 EURO Mandresti-Munteni, Mandresti-Munteni , jud. Vrancea

Vand teren intravilan de 500 mp situat in Mandresti Munteni,loc de casa cu deschidere la drum.Pentru mai multe detalii contactati-ma in privat..la nr +393480555184

7000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Vrancea, Mandresti-Munteni  - 7400 EURO Proprietar 7400 €
Vanzare terenuri constructii Vrancea, Mandresti-Munteni - 7400 EURO Mandresti-Munteni, Mandresti-Munteni , jud. Vrancea

Vand doua terenuri in cartierul Mandresti. 1) teren intravilan de 335 m, aflat intre doua case, la 200 m de soseaua care duce spre Rastoaca. Pe teren se poate construi orice, momentan sunt cativa pomi fructiferi, vita de vie si o salcie pletoasa.Pretul acestuia este de 18 euro.m3 2)teren extravilan, la soseaua principala, la intrare in cartierul Mandresti, are 234 m in acte + o alta portiune care poate fi folosita. Pretul este de 16euro.m3.

7400 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.