Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare terenuri constructii Caras Severin, Paltinis - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Caras Severin, Paltinis - 0 EURO Paltinis, Paltinis , jud. Caras Severin

Vand teren intravilan in Paltinis pe strada cu primaria: o parcela de 922 mp....front stradal 15,5m o parcela de 926 mp...front stradal 15,5m Utilitati:apa curenta,curent Pentru mai multe detalii sunati la nr de telefon 766 - arata telefon -

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri agricol Caras Severin, Paltinis - 2 EURO Proprietar 2 €
Vanzare terenuri agricol Caras Severin, Paltinis - 2 EURO Paltinis, Paltinis , jud. Caras Severin

Terenul este o livada de pomi fructiferi, pe care se poate construi casa. Este situat la limita cu intravilanul localitatii Paltinis, pe strada spre satul Rugi. Exact langa teren, sunt deja case construite si locuite. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

2 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare terenuri agricol Caras Severin, Paltinis - 2 EURO Proprietar 2 €
Vanzare terenuri agricol Caras Severin, Paltinis - 2 EURO Paltinis, Paltinis , jud. Caras Severin

Terenul este o livada de pomi fructiferi, pe care se poate construi casa. Este situat la limita cu intravilanul localitatii Paltinis, pe strada spre satul Rugi. Exact langa teren, sunt deja case construite si locuite. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la nr. de telefon: 0767684370

2 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare terenuri agricol Caras Severin, Paltinis - 1 EURO Proprietar 1 €
Vanzare terenuri agricol Caras Severin, Paltinis - 1 EURO Paltinis, Paltinis , jud. Caras Severin

Vand teren exatravilan zona Paltinis (CARAS-SEVERIN ) Teren pe langa sosea Mai multe detali la tel: 787 - arata telefon -

1 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare casa 4 camere Caras Severin, Paltinis - 59000 EURO Proprietar 59000 €
Vanzare casa 4 camere Caras Severin, Paltinis - 59000 EURO Paltinis, Paltinis , jud. Caras Severin

Vand casa +curte+teren si anexe in Comuna Paltinis, la 4 km. de Caransebes. Casa are o suprafata de aprox. 200 mp. construiti, o curte de 155 mp., Casa este o constructie solida din caramida arsa, in stare buna, locuibila, fiind compusa din: - curte betonata cu ainfortur (sopru sau sub-poarta); - 4 camere; - 2 bai; - 1 bucatarie; - 1 bucatarie de vara; - 1 spays (camara); - 2 holuri de acces si tranzit; - 1 magazie; - 1 gradina; - 1 livada foarte mare. Dat fiind amplasarea,constructia,zona, facilitatile,oportunitatile de care dispune,imobilul se incadreaza cu succes in categoria investitiilor rezidentiale . Anexele sint compuse din : sopru pt depozitare lemne, 2 cocini pentru porci, 1 grajd, etc. Facilitati si imbunatatiri: geamuri termopan, poarta metalica intrare, usi interioare termopan si lemn, parchet, gresie, faianta, apa curenta, canalizare, sobe de teracota si seminee. Din punct de vedere juridic si funciar imobilul este cu actele la zi, putind fi tranzactionat imediat.

59000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.