Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Dorobanti/ Beller, apartament 3 camere, 3 balcoane, 141 mp, etaj 1/3, garaj,boxa Agentie - 0 comision - exclusivitate 280000 €
Dorobanti/ Beller, apartament 3 camere, 3 balcoane, 141 mp, etaj 1/3, garaj,boxa Beller, Bucuresti

Apartament confortabil si spatios, compus din 3 camere (living 62 mp + 2 dormitoare mari 16 mp fiecare), 2 bai, bucatarie, 3 balcoane, insumand o suprafata totala de 141 mp. Apartamentul ocupa intregul etaj 1 al unui imobil cu 3 etaje, construit in 2005, dispune de finisaje premium, camere inalte, spatii vitrate, bucatarie mobilata. Incalzirea se face cu ajutorul unei centrale de imobil, iar racirea cu aparate de aer conditionat. In plus, mai avem la demisolul cladirii un garaj si o boxa. Locatia este excelenta, avand in apropiere Piata Dorobanti, parcul Floreasca, magazine, restaurante, institutii sanitare si de invatamant, mijloace de transport in comun.

280000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(