Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  7 camere Covasna, Malnas  - 200000 EURO Proprietar 200000 €
Vanzare casa 7 camere Covasna, Malnas - 200000 EURO Malnas, Malnas , jud. Covasna

De vanzare casa cu teren si piscina acoperita in sat Malnas pretabil pentru pesniune. Numar nivele: 2 , Locuri parcare: 3 , Suprafata terenului: 1289,0 m2, Suprafata utila: 320,0 m2, Suprafata construita: 184,0 m2, Numar camere: 7 , Numar bai: 4 ,

200000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  3 camere Covasna, Malnas  - 45000 EURO Proprietar 45000 €
Vanzare casa 3 camere Covasna, Malnas - 45000 EURO Malnas, Malnas , jud. Covasna

Casa de vacanta P+M, Malnas-Bai Casa se afla intr-o poiana, o zona linistita in Malnas-Bai, un sat in judetul Covasna, la poalele muntilor Baraolt. Apartine de comuna Malnas. Statiune balneoclimaterica cu ape minerale carbogazoase, feruginoase, bicarbonatate, sodice, calcice, magneziene, hipotone, izotone si bicarbonatate, clorurate, sodice, carbogazoase, hipotone; recomandate in cura afectiunilor digestive si renale. Principala cale de acces in Malnas-Bai este pe drumul european E 575 (DN 12). Localitatea are statie de cale ferata pe linia 400. Malnas-Bai este situat pe malul drept al raului Olt, intr-o frumoasa depresiune de la poalele Muntilor Bodoc si Baraolt, la o altitudine de 505 metri si la 17 de km distanta de Sfantul Gheorghe. Zona este foarte bogata in izvoare de apa minerale si izvoare cu valori curative. Anul constructiei: 2008 3 dormitoare ( un dormitor cu balcon) 1 baie cu cabina de dus living + bucatarie anexa de serviciu foisor din lemn leagan din lemn WC exterior Suprafata construita la sol 52 mp Suprafata utila 80 mp Terenul aferent proprietatii este in suprafata de 270 mp Proprietatea este complet finisata, utilata si mobilata, are racord la apa curenta din reteaua satului, curent electric cu retea de racord proprie si retea de canalizare proprie, incalzirea se face cu centrala termica cu lemn. PREȚ: 58.000 EURO (negociabil) Pentru mai multe detalii: 744 - arata telefon -

45000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.