Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Apartament 2 camere de vanzare, 54mp Agentie - 0 comision - exclusivitate 65000 €
Apartament 2 camere de vanzare, 54mp Piata 1 Mai, Bucuresti

Apartament situat pe Bulevardul 1 Mai la doar 15 minute de mers pe jos pana la AFI Cotroceni, într-o zona liniștita si bine conectata de centrul orașului. Aceasta unitate de blocuri a fost consolidata la cele mai mari standarde de calitate si siguranta, cu soluții noi pentru eficientizarea costurilor de întreținere. Apartamentul este la cheie, proaspăt renovat cu finisaje de înalta calitate cu o compartimentare eficienta, camerele supradimensionate gărduiesc lumina naturala intr-un mod unic pentru a crea o atmosfera liniștitoare. Apartamentul poate fii predat mobilat sau nemobilat in funcție de cerere. Transportul in comun este bine segmentat, la doar câțiva pași de casa ai liniile de troleu 69, 90, 93 si linia de autobuz 126. Stația de Metrou Favorit se afla la doar 10 minute de mers pe jos. In proximitatea apartamentului se afla Școlile Gimnaziale Nr 331, Nr 59, Nr 197, cat si Grădinițele Nr 111 si Nr 41. In dea lungul bulevardului ai la dispoziția ta magazine de aprovizionare precum Profi si Mega Image, farmaciile Help Net si Farmacia Dr. Max, Centrul Medical PoeMedica, cabinete dentare, cofetarii si săli de sport. Performanta energetica • Poziționat in clasa energetica „B” • Consum anual specific de energie: 150.15 kWh/m2an • Indice de emisii echivalent CO2: 23.6 kgCO2/m2an • Consum anual specific de energie din surse regenerabile: 0 kWh/m2an

65000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(