Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Banu Manta, 1 Mai, Titulescu, Victoriei, proaspat renovata, 2 boilere, utilata Agentie - 0 comision - exclusivitate 299 €
Banu Manta, 1 Mai, Titulescu, Victoriei, proaspat renovata, 2 boilere, utilata Piata 1 Mai, Bucuresti

Va propun spre inchiriere o garsoniera decomandata, renovata recent, complet mobilata si utilata in zona 1 Mai - Banu Manta 18. Imobilul este reabilitat termic si vecinii sunt de calitate. Garsoniera are o suprafata utila de 35 mp si se afla la etajul 9 intr-un bloc cu regim de inaltime P+10. Marele avantaj al acestei locuinte este ca recent au fost montate 2 boilere electrice Ariston (bucatarie 15l si baie 50l) asa ca ai apa calda in permanenta. Baia are geam pentru aerisire si bucataria este mobilata si utilata complet: aragaz cu rotisor (nou), hota cu aerisire, frigider, cuptor cu microunde. Garsoniera este complet contorizata cu apometre si repartitoare. Zona in care se afla imobilul este foarte frumoasa si accesibila, la cateva minute de statia STB sau metrou. Este ideala ca si rezidenta pentru o persoana sau un cuplu care este in cautarea unei locuinte intr-o zona frumoasa si linistita a orasului. Pentru alte intrebari nu ezitati sa ma contactati. Se doreste inchirierea pe termen lung.

299 €

   Apartament

Vezi Detalii
Banu Manta, 1 Mai, Titulescu, Victoriei, proaspat renovata, 2 boilere, utilata Agentie - 0 comision - exclusivitate 340 €
Banu Manta, 1 Mai, Titulescu, Victoriei, proaspat renovata, 2 boilere, utilata Piata 1 Mai, Bucuresti

Va propun spre inchiriere o garsoniera decomandata, renovata recent, complet mobilata si utilata in zona 1 Mai - Banu Manta 18. Imobilul este reabilitat termic si vecinii sunt de calitate. Garsoniera are o suprafata utila de 35 mp si se afla la etajul 9 intr-un bloc cu regim de inaltime P+10. Marele avantaj al acestei locuinte este ca recent au fost montate 2 boilere electrice Ariston (bucatarie 15l si baie 50l) asa ca ai apa calda in permanenta. Baia are geam pentru aerisire si bucataria este mobilata si utilata complet: aragaz cu rotisor (nou), hota cu aerisire, frigider, cuptor cu microunde). Garsoniera este complet contorizata cu apometre si repartitoare. Zona in care se afla imobilul este foarte frumoasa si accesibila, la cateva minute de statia STB sau metrou. Este ideala ca si rezidenta pentru o persoana sau un cuplu care este in cautarea unei locuinte intr-o zona frumoasa si linistita a orasului. Pentru alte intrebari nu ezitati sa ma contactati. Se doreste inchirierea pe termen lung.

340 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(