Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Inchiriere  apartament  cu 2 camere  decomandat Bucuresti, Piata 1 Mai  - 449 EURO lunar Agentie - 0 comision - exclusivitate 449 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Piata 1 Mai - 449 EURO lunar Piata 1 Mai, Bucuresti

Va propunem spre inchiriere un apartament format din doua camere, cu o impartire foarte buna, la etajul 2/10 al unui imobil anvelopat termic in zona 1 Mai. Proprietatea a fost renovata in totalitate, fiind folosite materiale de cea mai buna calitate si este la prima inchiriere. Pentru informatii suplimentare si programare vizionare, contactati broker-ul!

449 €

   Apartament

Vezi Detalii
Teren intravilan 248 mp cu autorizatie vila Ion Mihalache- Expozitiei. Agentie - 0 comision - exclusivitate 228000 €
Teren intravilan 248 mp cu autorizatie vila Ion Mihalache- Expozitiei. Piata 1 Mai, Bucuresti

EXCLUSIVITATE! Vanzare teren intravilan situat in zona Ion Mihalache- Popisteanu- Bdul.Expozitiei, pe o strada deosebit de linistita, ideala pentru rezidenta, in vecinatate aflandu-se doar imobile cu regim mic de inaltime. Terenul are suprafata de 248mp si deschidere de 11ml; exista proiect pentru constructie vila rezidential P+1E+M; autorizatie de constructie in lucru; Vila din proiect are amprenta de 111 mp, cu o suprafata de curte libera de 140mp. Vila are o suprafata utila de 193 mp/ 288 mp construiti. Parterul este compus din living cu suprafata de 35 mp, dormitor( 15 mp), bucatarie si baie, la etaj sunt 3 dormitoare cu suprafete generoase: 16, 19, respectiv 20 mp, un dressing si doua bai. Terenul beneficiaza de toate utilitatile: apa, gaz, curent electric. Coeficintii urbanistici ai zonei sunt P+2+M; cut 1,3; pot 45%. Terenul este situat pe o strada foarte linistita, cu acces usor la mijloace de transport RATB, metrou statia 1 Mai si numeroase facilitati: scoala, gradinita, liceu, clinici medicale, banci, parc, spatii verzi. Pret: 228.000 euro. Oferta apartine agentiei RE/MAX , Cod Oferta RMX25396 Link oferta: www.remax.ro

228000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vilă zona 1 Mai - Expozitiei - Popisteanu Agentie - 0 comision - exclusivitate 248780 €
Vilă zona 1 Mai - Expozitiei - Popisteanu Piata 1 Mai, Bucuresti

ANG Holding va propune spre vanzare o vila frumoasa situata in zona de case delimitata de Bulevardul Ion Mihalache, Aviator Popisteanu si Expozitiei. Se afla pe o strada cu regim mic de inaltime, singura in curte cu teren propriu, cu posibilitate parcare doua masini in curte, iar faptul ca are acces din doua strazi genereaza inca doua locuri de parcare. Casa este dispusa in P+M, compartimentata cu 5 camere si cate un grup sanitar pe etaj. Va invitam sa vedeti si video-ul atasat anuntului pentru o experienta reala a casei.

248780 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(