Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Apartament 3 camere Nord Ion Mihalache Popisteanu Agentie - 0 comision - exclusivitate 550 €
Apartament 3 camere Nord Ion Mihalache Popisteanu Piata 1 Mai, Bucuresti

Se inchiriaza un apartament cu 3 camere, decomandat, situat la etajul 4, al unui bloc cu 10 niveluri, construit in anul 1974, pe Str. Aviator Popisteanu, Nr. 5, la doar 9 minute de mers pe jos, pana la statia de metrou 1 Mai, de pe B-dul Ion Mihalache. Apartamentul este disponibil imediat si este mobilat-utilat, cu frigider, masina de spalat, aragaz, hota, cuptor cu microunde si TV. Beneficiati de un balcon inchis si spatios, doua bai, aer conditionat si multe spatii de depozitare. Zona este linistita, iar scara blocului este foarte curata! Există numeroase centre comerciale, zone de relaxare, restaurante și terase în apropiere. Va asteptam la vizionare! Comision 0%

550 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere de vanzare Bucurestii Noi-1 Mai Agentie - 0 comision - exclusivitate 130200 €
Apartament 2 camere de vanzare Bucurestii Noi-1 Mai Piata 1 Mai, Bucuresti

Excelenta prin experienta!Pret promotional! Apartament 2 camere, nemobilat in zona Bucurestii Noi-1 Mai Compartimentarea interioara este de tip decomandat. Apartamentul este situat la etajul 5/5.Suprafata utila a apartamentului este de 47 mp, suprafata construita este 100 mp, confort: 1. Apartamentul are un living cu bucatarie openspace de 21 mp, un dormitor de 14 mp, baie, hol de acces, un balcon si o terasa. Imobilul in care este amplasat apartamentul este un bloc de 5 etaje, construit in anul 2022. Utilitati: curent, apa, gaz, incalzire in pardoseala, centrala termica.Finisaje: stare interior-finisat ultramodern, parchet, gresie, faianta, tamplarie de profil PVC tripan Salamander, usa metalica la intrare. Dotari: apometre, contor gaz.Apartamentul se ofera spre vanzare nemobilat. Ansamblul rezidential este compus din apartamente de 2 si 3 camere cu suprafete cuprinse intre 50 mpu si 93 mpu si preturi de la 85500 euro plus TVA la 134000 euro plus TVA.Tranzactioneaza cu noi si primul transport de mobila este gratuit in Bucuresti si Ilfov.

130200 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere de vanzare Bucurestii Noi-1 Mai Agentie - 0 comision - exclusivitate 118900 €
Apartament 2 camere de vanzare Bucurestii Noi-1 Mai Piata 1 Mai, Bucuresti

Excelenta prin experienta!Pret promotional! Apartament 2 camere, nemobilat in zona Bucurestii Noi-1 Mai, punct de reper Mega Image Bucurestii Noi.Compartimentarea interioara este de tip decomandat. Apartamentul este situat la etajul 3/5. Suprafata utila a apartamentului este de 41 mp, suprafata construita este 90 mp, confort: 1. Apartamentul are un living cu bucatarie openspace de 22 mp, un dormitor de 12 mp, baie, hol de acces si o terasa. Imobilul in care este amplasat apartamentul este un bloc de 5 etaje, construit in anul 2022.Utilitati: curent, apa, gaz, incalzire in pardoseala, centrala termica.Finisaje: stare interior-finisat ultramodern, parchet, gresie, faianta, tamplarie de profil PVC tripan Salamander, usa metalica la intrare. Dotari: apometre, contor gaz.Apartamentul se ofera spre vanzare nemobilat. Ansamblul rezidential este compus din apartamente de 2 si 3 camere cu suprafete cuprinse intre 50 mpu si 93 mpu si preturi de la 85500 euro plus TVA la 134000 euro plus TVA.Tranzactioneaza cu noi si primul transport de mobila este gratuit in Bucuresti si Ilfov.

118900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(