Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  casa Bacau, Brad (Negri)  - 310000 EURO Proprietar 310000 €
Vanzare casa Bacau, Brad (Negri) - 310000 EURO Brad (Negri), Brad (Negri) , jud. Bacau

Accept schimb cu apartament + diferenta Casa cu etaj situata in Bacau, in zona de Nord a orasului, intr-un cartier cunoscut ca fiind linistit, pe strada Ion Ionescu de la Brad. Aceasta este situata in apropiere de scoli ( Mihai Dragan, Mihail Sadoveanu) la 10 minute de mers pe jos de Colegiul National Gheorghe Vranceanu si Colegiul National Ferdinand I, in apropiere de Gradinite, la 10 minute de Arena Mall si in apropiere de magazine si supermarketuri din toata zona nord ( profi, mega, Selgros, aprozar, etc.) Casa este finalizata in anul 2020, construita din caramida phoroterm, de 30 cm grosime, tencuita pe exterior si izolata cu polistiren de 10cm EPS100. Tamplaria este din termopan salamander de 82mm la cele 6 camere. incalzirea este prin pardoseala. Casa are 218mp construiti si 188mp locuibili. Terenul are suprafata totala de 600mp. •La parter se afla un hol (camera centralei cu dressing ), living, o baie de serviciu, un dormitor cu dressing si baie, o bucatarie cu iesire pe terasa. Sub terasa este un beci de 19mp. •La etaj sunt 2 dormitoare, unul avand 2 dressinguri si o baie, altul doar un dressing si o baie. Separat de casa mai este o bucatarie de vara de 18mp. Pretul este de 310.000€ negociabil. Mai multe detalii la numarul afisat in anunt: 07******38 Case de vanzare - Bacau , Case de vanzare - Bacau

310000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(