Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri constructii  4835 mp Maramures, Finteusu Mic  - 590 EURO Proprietar 590 €
Vanzare terenuri constructii 4835 mp Maramures, Finteusu Mic - 590 EURO Finteusu Mic, Finteusu Mic , jud. Maramures

Persoana fizica ofer spre vanzare teren intravilan/extravilan in suprafata de 8154 mp, din care: 4835 mp intravilan, 3319 mp extravilan (cu posibilitatea de a se converti in sector intravilan), la 17 km distanta de Loc Baia Mare, in localitatea Finteusu Mic. Mentiuni: sectorul intravilan este situat in partea dinspre drumul principal, pe toata latimea terenului. Terenul este ideal pentru construirea casei/caselor private (la cerere terenul se poate diviza in 2/3 parcele cu acces la drumul principal pentru fiecare. Terenul are o deschidere de 59.6 m la drumul principal. De asemenea terenul este ideal pentru constructia halelor industriale, depozitelor, etc. Terenul dispune de utilitati: acces din drumul principal, curent electric, gaze naturale. Avantaje: - teren plan - forma dreptunghiulara (usor trapezoidala, cu baza mare la drumul principal: deschidere de 59.6 m iar latimea in partea din spate este de 46.3m) - drenat - liber de constructii - zona linistita - in centrul localitatii - la o distanta de 17 km de municipiul Baia Mare Situatia juridica: - intabulat - liber de sarcini Pretul terenului este de 590E/ar, usor negociabil.

590 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.