Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Hunedoara, Ribita - 50000 EURO

50000 €  De vanzare
De vanzare casa cu anexe, cu teren de 50 de ari, intr-o zona pitoreasca, in sat Ribita, judetul Hunedoara. Casa este compusa din 2 camere, hol, camara, pod si beci, constructie din caramida. Anexe Anexa 1: Bucatarie de vara compusa 2 camere de locuit, camara si pod, constructie din caramida. Anexa 2: 3 incaperi pentru depozitat diverse, din boltari de beton. Exista si alte anexe pentru cresterea animalele. Este racordata la curent, apa din fantana proprie, incalzire pe lemne cu sobe in fiecare incapere. Gaz in fata portii. Curte imprejmuita cu gard. Potrivita pentru investitii. Pret in euro negociabil Case de vanzare - Tebea , Case de vanzare - Hunedoara

Pe site din 10-05-2024
Vizualizari 6
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 70 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Ribita.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Ribita. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Ribita.

Este Ribita zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Hunedoara, Ribita  - 33900 EURO Proprietar 33900 €
Vanzare casa Hunedoara, Ribita - 33900 EURO Ribita, Ribita , jud. Hunedoara

!! Casa de Vanzare in sat Ribita (Comuna Ribita) in Centru la 5min de Brad si 40min de Deva!! * Pozitionare foarte buna, aproape de primarie, scoala, magazine si farmacie, constructie foarte solida, relativ noua, aprox 30 de ani * Curte mare 1107+ mp, de asemenea in cute sunt construite 2 case * Zona foarte linistita, la tara, mediu foarte placut si aproape de oras cu toate facilitatile * Fundatie solida, pereti din BCA si tavanul este din planseu de bloc dintr-o bucata, ridicat cu macara, se poate construi inca un etaj sau mansarda cu usurinta * 2 Camere cu intrari separate, Hol, si spatiu mare pt baie * Geamuri Termopoan Noi * Usi Termopan Noi * In curte se mai afla o casa, din lemn masiv de stejar in conditie foarte buna, 48 mp care poate fi folosita ca spatiu de depozitare sau chiar restaurata ca si piesa de muzeu * De asemenea dispune de o gradina cu teren arabil pentru cresterea de legume, etc pt cine e pasionat *Fantana proprie cu apa potabila *Casa este ideala pentru o persoana sau familie deoarece se afla intr-un mediu frumos, verde cu aer curat, comunitate frumoasa si linistita foarte aproape de oras (sub 10 minute) si se poate achizitiona la un pret mai mic decat al unui apartament * DE ASEMENEA SE ACCEPTA SI SCHIMBUL CU APARTAMENT IN ANUMITE ZONE DOAR PT CINE E INTERESAT Pentru mai multe detalii la tel. ⓿❼❷❶❸❶❶❺❹❹ Case de vanzare - Brad , Case de vanzare - Hunedoara

33900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(