Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament cu 2 camere Bucuresti, Calea Victoriei - 103000 EURO

103000 €  De vanzare
Apartament 2 camere Calea Victoriei 2-4 Particular ofer spre vanzare apartament 2 camere in bloc Adriatica Trieste situat in Calea Victoriei, Piata Natiunile Unite, etaj 4/8, suprafata 70mp, semidecomandat, living, dormitor, bucatarie, baie, camera de serviciu, debara, 2 holuri. Imobiulul si apartamentul pastreaza elementele clasice ale perioadei, parchetul, tamplaria interioara si exterioara si caloriferele din fonta fiind originale. Localizare ultracentrala langa Centrul Vechi al Capitalei, cu acces imediat la puncte de interes: Piata Universitatii, Piata Unirii. Acces la facilitati: statii STB (RATB), metrou, banci, scoli, restaurante, centre comerciale. Imobil incadrat in gradul II seismic. Pret negociabil. Confort: 1 Tip imobil: Bloc de apartamente

Pe site din 08-05-2024
Vizualizari 37
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 70 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Calea Victoriei zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


COMISION 0% - Apartament cu 3 camere Calea Victoriei, vedere spate, curte 500 mp Agentie - 0 comision - exclusivitate 149500 €
COMISION 0% - Apartament cu 3 camere Calea Victoriei, vedere spate, curte 500 mp Calea Victoriei, Bucuresti

Avem placerea de a va prezenta disponibil pentru vanzare, cu 0% comision pentru cumparator, un apartament situat in zona Ultracentrala a Bucurestiului, Calea Victoriei colt cu Calea Grivitei, langa fostul Palat Stirbei si Muzeul National de Arta, in fata Facultatii de Administrarea Afacerilor a ASE si langa Universitatea Nationala de Arte, cu o superba vedere panoramica din cele doua balcoane, retras de la zgomotul bulevardului, beneficiind de o superba oaza verde printre constructiile invecinate, respectiv curtea proprie a imobilului de circa 500mp. La mai putin de 7 minute de mers pe jos intalnim Metrou Piata Romana, Hotel Radisson, Biserica Alba, Gradina Palatului Monteoru, multiple mijloace transport in comun, Calea Victoriei (pietonala in weekend pe perioada verii), multiple renumite cafenele si restaurante, gelateria Velocita si La Romana, Teatrul Act si Teatrul Ion Creanga, Liceul George Calinescu etc. Imobilul nu se regaseste pe listele cu risc seismic, a fost construit in anul 1960, iar recent a fost termoizolat si beneficiaza de lift nou. Apartamentul a fost renovat complet, inclusiv instalatii electrice, sanitare inlocuite, beneficiaza de centrala termica proprie, tamplarie PVC antracit cu geam tripan Veka, usi interioare Pinum, parchet lemn triplustratificat, pentru a enumera doar o parte dintre investitiile efectuate, carora li se adauga modernul mobilier si finisajele de design interior realizat impreuna cu o echipa de arhitectura si design, imbinand astfel exceptional functionalitatea desavarsita a spatiului cu eleganta tuturor finisajelor si a mobilierului. Acest apartament este probabil unic in acest moment in inima Bucurestiului si beneficiaza de avantaje greu de intalnit in zona Ultracentrala atat de cautata a Capitalei. Contactati-ne pentru a programa o vizionare si a afla mai multe detalii!

149500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera/Studio de vanzare in centrul Bucurestiului, Oportunitate Agentie - 0 comision - exclusivitate 58500 €
Garsoniera/Studio de vanzare in centrul Bucurestiului, Oportunitate Calea Victoriei, Bucuresti

Oportunitate de investitie unica! Garsoniera deosebita situata in inima Bucurestiului, langa Calea Victoriei, Centrul Vechi si parcul Cismigiu! Pe Strada Eforie, Bloc Cinema Eforie. Aceasta garsoniera spatioasa ofera nu doar confort, ci si o pozitie strategica in una dintre cele mai vibrante zone ale capitalei. Cu o suprafata bine gandita si aflata intr-o stare foarte buna, aceasta proprietate reprezinta alegerea perfecta pentru cei ce doresc sa investeasca intr-o locuinta cu potential pe termen lung. Avantaje: - Localizare premium: Amplasata in apropierea principalelor puncte de interes din Bucuresti, cu acces facil catre transportul in comun, restaurante, magazine si zone de agrement. - Luminoasa si spatioasa: Cu ferestre generoase ce permit patrunderea abundenta de lumina naturala, acest spatiu este perfect pentru a crea un ambient reconfortant si placut. - Oportunitate de investitie: Datorita localizarii sale excelente, aceasta garsoniera reprezinta o investitie inteligenta pentru cei ce cauta sa isi consolideze portofoliul imobiliar sau sa isi dezvolte portofoliul de proprietati utilizate in regim hotelier. Deasemeni ea poate fi utilizata si pentru cei care doresc o locuinta in centrul capitaleai. Nu ratati sansa de a detine o proprietate unica, situata intr-una dintre cele mai cautate zone din Bucuresti! Pentru mai multe informatii si programari pentru vizionare, va rugam sa ne contactati!

58500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(