Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere apartament cu 3 camere Prahova, Ploiesti - 350 EURO lunar

350 €  De inchiriat
Se vinde sau inchiriaza 350euro/luna Apartament cu 3 camere in Ploiesti, in Zona Cina, pe strada Andrei Muresanu nr 64, bloc R4. Blocul este situat stradal. Lift nou. Apartamentul se afla la etajul 9, dispune de izolatie termica atat pe exteriorul intregului apartament, cat si pe interior si tavane. Consum foarte, foarte mic pe timp de iarna. -centrala proprie -aer conditionat -balcon inchis cu termopan pe toata suprafata apartamentului, camere inalte Zona centrala, Gradinita, Scoala, magazine si statie de transport in comun chiar langa bloc, 10 minute de mers pe jos pana in centrul orasului. Zona linistita, cu verdeata. Constructia blocului este pe role. FARA RISC SEISMIC! Fara bulina! Se poate oferi filmare cu apartamentul, pe whatsapp unde se poate vedea clar absolut totul, pentru cei interesati, apoi cei ce sunt hotarati pot veni la vizionare. Ca sa nu pierdem timpul cu vizionari inutile! 3 camere - Ploiesti , 3 camere - Prahova

Pe site din 15-05-2024
Vizualizari 7
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 70 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De inchiriat in localitatea Ploiesti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De inchiriat in localitatea Ploiesti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Ploiesti.

Este Cina zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  apartament  cu 2 camere Prahova, Ploiesti  - 300 EURO lunar Proprietar 300 €
Inchiriere apartament cu 2 camere Prahova, Ploiesti - 300 EURO lunar Cina, Ploiesti , jud. Prahova

Se inchiriaza numai pe termen lung apartament 2 camere,etaj 2,in Cina,langa parc,mobilat si utilat complet.Apartamentul este renovat complet,apometre+repartitoare,internet,,cablu,aer conditionat ,transport in comun disponibil la 50 metri.Conditii de inchiriat - 300 euro/luna+ garantie 2 luni.Informatii la telefon 07*******91. 2 camere - Ploiesti , 2 camere - Prahova

300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(