Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere apartament cu 2 camere Bucuresti, Dudu - 1800 EURO lunar

1800 €  De inchiriat
Emilia Lapadatu86 Apartament de inchiriat * Ofer spre inchiriere apartament cu 2 camere, decomandat, complet utilat, foarte spatios, mobilat modern, cu finisaje de calitate. PRET 350 Euro / luna, o luna avans, o luna garantie, fara animale de companie. Pretul este pentru o perioada de minim 12 luni. Ansamblul rezidential este securizat cu bariera si are loc de parcare. An constructie 2021. Suprafata utila 51 mp, etaj 5/7, living, dormitor, bucatarie separata de spatiul de locuit si balcon inchis. Combina frigorifica Gorenje; Aragaz Beco; Masina de spalat vase Indesit; Masina de spalat rufe Whirpool; Centrala de apartament Ferroli; Modul wireless pentru centrala; WIFI. Apartamentul este situat in Militari Residence, pe str. Tineretului, nr. 63, complex Orhideelor Residence. Aproape de mijloc de transport in comun, metrou, Kaufland, McDonalds, KFC, Lidl, Peni, La Strada Mall, Auchan, Decathlon, Hornbach. Acces usor la centura respectiv autostrada A1. Mai multe detalii la 0723677507 sau mesaj in privat!

Pe site din 14-05-2024
Vizualizari 7
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De inchiriat in localitatea Chiajna.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De inchiriat in localitatea Chiajna. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Chiajna.

Este Dudu zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  apartament Bucuresti, Dudu  - 1400 EURO lunar Proprietar 1400 €
Inchiriere apartament Bucuresti, Dudu - 1400 EURO lunar Dudu, Chiajna

Andreea Iliescu Garsoniera de inchiriat Proprietar ofer spre inchiriere garsoniera 30mp, mobilata si utilata. Formata din hol, dressing, baie, bucatarie, camera si balcon inchis - la prima inchiriere. Mobilier si electrocasnice noi. Imobilul se afla in Dudu, Chiajna, str. Padurii nr. 8, etaj 2. Facilitati in apropiere: - transport in comun - statia STB la 1 min. - policlinica, farmacii, magazine, supermarketuri. - padurea Dudu, parcuri, gradinite. Garsoniera este libera cu mutarea imediata. Pret 1400 RON/luna (loc de parcare inclus). Conditii inchiriere: o luna avans + o luna garantie. NU este pet friendly. Pentru mai multe detalii, mesaj in privat.

1400 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament  cu 2 camere Ilfov, Chiajna  - 400 EURO lunar Proprietar 400 €
Inchiriere apartament cu 2 camere Ilfov, Chiajna - 400 EURO lunar Dudu, Chiajna , jud. Ilfov

Inchiriez ap. 2 camere, 1 loc parcare privat inclus, zona linistita(Chiajna padure), utilat, mobilat complet, bloc nou, apartam. recent renovat, etaj 1 din 3, Shop&Go la 3 minute mers pe jos, Mega Image/Penny(3 minute cu masina), statie bus(3 minute distanta pe jos). 400€/luna sau 350€(plata in avans pe 6 luni). 2 camere - Dudu , 2 camere - Bucuresti - Ilfov

400 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament Bucuresti, Dudu  - 280 EURO lunar Proprietar 280 €
Inchiriere apartament Bucuresti, Dudu - 280 EURO lunar Dudu, Chiajna

Baetiiionel Garsoniera de inchiriat - Militari Residence Particular inchiriez garsoniera Chiajna Str. Tineretului 21K, complet mobilata si utilata. Chiria 1+1

280 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament Bucuresti, Dudu  - 250 EURO lunar Proprietar 250 €
Inchiriere apartament Bucuresti, Dudu - 250 EURO lunar Dudu, Chiajna

Tudor24ciprian OFERTA INCHIRIERE GARSONIERA Ofer spre inchiriere garsoniera in complex Polux , Ilfov , Chiajna. Complet mobilata si utilata,: centrala termica proprie , AC, TV, masina de spalat, etc.

250 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament  cu 2 camere Bucuresti, Dudu  - 370 EURO lunar Proprietar 370 €
Inchiriere apartament cu 2 camere Bucuresti, Dudu - 370 EURO lunar Dudu, Chiajna

Pasolea Razvan inchiriez apartament cu 2 camere, terasa loc parcare. Sc.Petru Rares inchiriez apartament cu doua camere situat intr-un ansamblu rezidential de vile amplasat in apropierea parcului si a scolii gimnaziale Petru Rares din Chiajna. Apartamentul este compus din living, dormitor luminos, bucatarie open space (utilata cu combina frigorifica Samsung, aragaz hibrid Bosh, hota), baie prevazuta cu masina de spalat noua, ventilator si fereastra, terasa dotata cu mobilier de exterior, camera tehnica unde se afla amplasate centrala termica pe gaz si dedurizatorul de apa. Locuinta este amplasata intr-o zona linistita, cu 3 apartamente pe scara, accesul realizandu-se pe un drum de servitute si dispune de loc de parcare situat in fata ferestrei. in apropiere se afla gradinite (150m), scoala (500m), parcuri, statii de autobuz, si magazine alimentare. Imobilul este situat pe strada Orhideelor din Chiajna. Se inchiriaza cu contract. Nu se accepta animale de companie.

370 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(