Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Iasi, Valea Adanca - 178000 EURO

178000 €  De vanzare
Persoana fizica vand casa individuala construita in 2016 la intrare in Valea Ursului la 2.5 km de Family Market Miroslava cu un regim de inaltime P+M. Casa are 140 mp utili si un teren de 500 mp. Imobilul este dispus astfel: Parter: living si bucatarie, baie, terasa inchisa, debara / camera tehnica, vestibul (windfang) si terasa deschisa; Mansarda: 3 dormitoare, dressing, baie, 2 balcoane Casa este racordata la toate utilitatile (gaz, lumina, apa, fosa septica, canalizare la limita proprietatii) Imobilul se poate vinde mobilat sau nemobilat. Acesta dispune de centrala termica, aer conditionat, fibra optica. in proximitate avem: parc copii, Mega Image, farmacie, biserica Pogorarea Sfantului Duh, statie mijloace transport, gradinita/cresa, traseu plimbare padurea Uricani. Zona foarte linistita si aerisita. Constructia este din caramida cu izolatie de 10 cm, mansarda este izolata cu spuma de 30cm. Pretul este de 179.000 euro. Mai multe detalii la telefon. Case de vanzare - Iasi , Case de vanzare - Iasi

Pe site din 19-05-2024
Vizualizari 44
Persoane interesate 2

Caracteristici:

Suprafata utila: 140 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Valea Adanca.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Valea Adanca. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Valea Adanca.

Este Frumoasa zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Iasi, Iasi  - 130000 EURO Proprietar 130000 €
Vanzare casa Iasi, Iasi - 130000 EURO Frumoasa, Iasi , jud. Iasi

Proprietar, ofer spre vanzare aceasta frumoasa casa tip duplex care nu reprezinta doar un camin minunat, ci si o investitie intr-o zona in continua dezvoltare. Caracteristici principale: Parter: Living spatios si luminos, perfect pentru petrecerea timpului in familie sau cu prietenii Baie moderna, cu cabina de dus cu hidromasaj, pentru momente de relaxare Hol primitor care va intampina in fiecare zi. Spatiu de depozitare sub scari pentru organizare eficienta. Spatiu pentru masina de spalat, acoperit, pentru a va face viata mai usoara Bucatarie mare complet mobilata si utilata, cu iesire pe terasa inchisa cu folie transparenta si plasa de tantari, locul perfect pentru micul dejun sau cina in aer liber. Etaj: Trei dormitoare confortabile, dintre care doua au acces la un balcon privat unde puteti savura ceasca de cafea de dimineata sau contempla apusurile de soare Baie spatioasa, mobilata si dotata cu cada de hidromasaj pentru relaxare maxima Alte avantaje: Pod mansardabil, foarte spatios si inalt, oferindu-va oportunitati nelimitate de a va crea un spatiu personalizat. Casa este partial mobilata, astfel incat sa puteti muta usor si sa va simtiti acasa imediat. Curtea exterioara generoasa, de aproximativ 110 de metri patrati, cu gazon bine intretinut si pomi fructiferi pentru momente de relaxare sau petreceri in aer liber. Pretul este negociabil in limita bunului simt, oferindu-va flexibilitate in achizitie. Aceasta casa este mai mult decat un simplu loc de trai; este o investitie inteligenta in viitor. Zona in dezvoltare: Valea Lupului este o comunitate in crestere, cu noi facilitati si oportunitati in dezvoltare, cum ar fi centre comerciale, restaurante si facilitati de recreere. Pentru detalii suplimentare si programari pentru vizionare, va rugam sa ne contactati cu 24 de ore in avans. Exclus agentii imobiliari! Case de vanzare - Valea Lupului , Case de vanzare - Iasi

130000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(