Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Suceava, Radaseni - 114500 EURO

114500 €  De vanzare
P.F. Vand negociabil, Case cu curti constructii a cate 860mp fiecare si cu livada de 4200mp, cultivata cu pomi si arbusti fructiferi, vita de vie pe bolta metalica ranforsata. Dotari: Garaj auto, Magazie depozitare, Beci ingropat din beton armat tip crama, inchis cu usi metalice, sup. 29mp, incalzire sobe teracota, Baie interioara utilata, Bucataria utilata, ambele cu instalatie de apa si canalizare, Fantana cu Hidrofor ingropat in camin de beton si hidroizolat, gratar si spatiu de relaxare, sistem alimentare apa si canalizare la limita de proprietate, cablu TV si internet, Unelte si scule multiple ptr. gospodarie, banc metalic de lucru exterior. Ptr alte detalii ma puteti contacta telefonic in intervalul 07.00 - 22.00 Case de vanzare - Radaseni , Case de vanzare - Suceava

Pe site din 11-05-2024
Vizualizari 7
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 95 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Radaseni.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Radaseni. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Radaseni.

Este Radaseni zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Suceava, Radaseni  - 115000 EURO Proprietar 115000 €
Vanzare casa Suceava, Radaseni - 115000 EURO Radaseni, Radaseni , jud. Suceava

Casa de caramida, parchet interior, apa trasa de la sistemul comun si din fantana cu hidtofor, canal comun si fosa de rezerva, beci, magazie spatioasa. Casa are suprafata de 92 mp, teren apx. 28 ari, e intabulat, taxe la zi. Casa e pe str. Morii, nr. 22, com. Radaseni, dupa Fantana Eroilor. E acoperita cu lindab partea de jos si cu tabla la etaj. Izolata cu STO, scart de 10. E si o mini livada cu vreo 50 pruni de 5 ani, acu intra pe rod. Partea de la vale la drum e gard viu din 32 de tuia mari. Case de vanzare - Radaseni , Case de vanzare - Suceava

115000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  3 camere Suceava, Radaseni  - 115000 EURO Proprietar 115000 €
Vanzare casa 3 camere Suceava, Radaseni - 115000 EURO Radaseni, Radaseni , jud. Suceava

Elena Casa si Livada, com. Radaseni, SV Vand casa cu garaj, magazie, beci ingropat din beton armat, anexe cu livada generoasa cu tot felul de pomi si arbusti fructiferi, vita de vie tip bolta si spalier. Casa este mobilata si utilatata cu cele necesare traiului zilnic. Casa are apa trasa in interior ptr. baie si bucatarie, fantana cu hidrofor, sobe teracota, lemne de foc depozitate la interiorul magazie, unelte si scule gospodaresti multiple, butoaie, damigene sticla, beci tip crama f. spatios dotat cu rafturi metalice, inchis cu usi metalice la suprafata. Spatiu de recreere cu balansoar metalic si gratar. Canalizare si apa trasa la limita de proprietate. Pret negociabil. pentru detalii va rog sa suna la telefon.

115000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(