Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Ilfov, 1 Decembrie - 110000 EURO

110000 €  De vanzare
Teren 1 Decembrie Ilfov,m ( 10km de Bucuresti ) acces pe DN5 - suprafata totala teren : 726mp Locatia este betonata in suprafata de 300 mp In prezent este ridicata o casa P+M ( 130mp ) parterul are 75mp ) mansarda 45mp ( la rosu ) Urmeaza ridicarea unei hale in suprafata de 256 (16 x 16m ) inaltimea halei 5m ( toate materialele sunt cumparate fier + bca ) Putul de mare adancime este functional iar alimentarea cu apa este pentru uz casnic si menajer ( puteti monta anumite filtre pentru a fi potabila ) Pret stadiu rosu ( 110.000 euro / materiale incluse ) Accept schimburi auto / Imobiliare ( + \- diferenta ) Case de vanzare - 1 Decembrie , Case de vanzare - Bucuresti - Ilfov

Pe site din 11-05-2024
Vizualizari 8
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 726 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea 1 Decembrie.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea 1 Decembrie. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare 1 Decembrie.

Este DN5 zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Ilfov, 1 Decembrie  - 199500 EURO Proprietar 199500 €
Vanzare casa Ilfov, 1 Decembrie - 199500 EURO DN5, 1 Decembrie , jud. Ilfov

Se ofera spre vanzare casa cu 6 camere, COMPLET MOBILATA SI UTILATA, cu regim de inaltime P+Mansarda, localizata in comuna 1 Decembrie/Ilfov, cu o suprafata totala utila de 220 mp. Casa este finalizata in anul 2012, terenul are 400 mp, iar amprenta la sol a casei este de 150 mp (inclus terasa de 15 mp). Este situata intr-o zona linistita de case, in apropierea complexului rezidential Green City. Casa are 3 puncte de acces, iar compartimentarea este realizata astfel: - la parter se regasesc: bucatarie inchisa cu doua spatii de depozitare/camara, un grup sanitar cu dus, living, dining si un dormitor; - etajul a fost renovat recent si este compus din 4 dormitoare, un grup sanitar cu cada freestanding si doua terase. Structura de rezistenta este alcatuita din cadre de beton armat si pereti din caramina Porotherm exteriori si interiori, termosistem de 10 cm. Acoperisul este realizat din structura de lemn si tabla Lindab. Predarea casei se face complet mobilata si utilata: - mobila executata pe comanda in toata casa; - electrocasnice, Tv-uri, combina frigorifica, masina de spalat, cuptor, aragaz; - centrala termica peleti; - radiatoare din otel; - obiecte sanitare; - boiler de 10 litri; - tamplarie PVC cu geam termopan. Contorizarea utilitatilor se realizeaza individual, casa avand canalizare proprie (fosa ecologica), electricitate, apa - sursa publica de la reteaua Apa Vol. Accesul catre casa se realizeaza din DN5 pe un drum de servitute pietruit, in curte fiind disponibile 2-3 locuri de parcare. Curtea este iluminata si compusa din alei pavate si spatii verzi. Statie mijloc de transport in comun in apropierea, Maxi taxi si STB liniile 465 si 418. In vecinatate se regasesc: parc amenajat cu loc de joaca pentru copii, Mega Image, Lidl, gradinite, scoli si cabinete medicale si veterinare, restaurante, primaria si politie, Centura Bucuresti, Autostrada A0 si complexul rezidential Green City. Accesul in localitatea 1 Decembrie se face pe DN5, Bucuresti-Giurgiu. Pana in centrul Bucurestiului, mai exact zona Unirii sunt 18 km. Se accepta plata prin credit bancar sau surse proprii. Case de vanzare - 1 Decembrie , Case de vanzare - Bucuresti - Ilfov

199500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(