Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament cu 3 camere Ilfov, Snagov - 85000 EURO

85000 €  De vanzare
Ofer spre vanzare apartament situat in loc. Snagov, sat Ghermanesti, str. Razoare nr 3, inscris in cartea funciara a localitatii. Apartamentul este compus din 3 camere, baie, bucatarie,hol, 2 balcoane, avand o suprafata totala de 87mp + boxa la subsol cu suprafata de 21 mp + zona de gratar in curtea blocului. Dispune de centrala termica proprie, gresie, faianta, parchet, usa metalica, geamuri termopan, izolatie termica in exterior si in scara blocului. Pentru alte detalii ma puteti contacta ! 3 camere - Ghermanesti , 3 camere - Bucuresti - Ilfov

Pe site din 15-05-2024
Vizualizari 7
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 107 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Snagov.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Snagov. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Snagov.

Este Snagov zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 2 camere Ilfov, Snagov  - 60000 EURO Proprietar 60000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Ilfov, Snagov - 60000 EURO Snagov, Snagov , jud. Ilfov

Gireada Alexandra Raluca Vanzare apartament 2 camere Snagov sat Proprietar, vand apartament spatios, 2 camere decomandat, sat Snagov, bloc cu curte, parter din P+1, mobilat, utilat, izolat, pretabil investitie, liniste, loc parcare.

60000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 3 camere Ilfov, Snagov  - 109000 EURO Proprietar 109000 €
Vanzare apartament cu 3 camere Ilfov, Snagov - 109000 EURO Snagov, Snagov , jud. Ilfov

Chirie 600€ pe luna. Loc ski-jet inclus cu ponton plutitor. Propietar, vand apartament 2 camere 60mp utili pe malul Lacului Snagov inclusiv terasa generoasa, situat in ansamblul rezidential Club Lac Snagov, la etajul 4 din 4 cu vedere catre lac. 2 aparate de aer conditionat Daikin, centrala Weissman, masina spalat rufe cu inverter, etc. Rulouri la toate geamurile. Calorifere aluminium. Ansamblul rezidential Club Lac Snagov, finalizat in 2018, singurul ansamblu de pe malul lacului Snagov, este amplasat in apropierea Palatului Snagov, la numai cateva minute de podul care te duce la Insula Snagov. Locatia este accesibila atat de pe DN1 aproximativ 4,5 km, cat si de pe autostrada Bucuresti Ploiesti (care este la doar 4 km distanta). In doar 35 minute ajungi in zona de nord a Bucurestiului. Exista linia de autobuz R446 care duce pana la Piata Presei. Ansamblul este format din 3 cladiri de P+4, detine curte interioara privata cu paza, supraveghere video, acces parcare cu telecomanda poarta, 2 locuri de parcare incluse. La parterul blocului se afla piscina interioara incalzita inclusiv pardoseala si sala de fitness, cu acces liber zilnic. Bucura-te de un moment de relaxare pe malul lacului, inoata in piscina incalzita sau mergi intr-o drumetie pe jos sau cu bicicleta prin padurea Snagov. Viziteaza Manastirea Vlad Tepes de pe insula Snagov, care se afla la doar 10 minute de mers pe jos. Copiii o sa se bucure de locul de joaca special amenajat din curtea interioara a ansamblului. Posibilitate schimb cu casa. Pentru mai multe informatii sunati la 07******78 3 camere - Silistea Snagovului , 3 camere - Bucuresti - Ilfov

109000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament Bucuresti, Snagov  - 65000 EURO Proprietar 65000 €
Vanzare apartament Bucuresti, Snagov - 65000 EURO Snagov, Snagov

kozma iancsi vind ap2 camere snagov Bucuresti Sector 3

65000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(