Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii Giurgiu, Hotarele - 80000 EURO

80000 €  De vanzare
Vand teren intravilan sat Hotarele, judetul Giurgiu, la 40km de Bucuresti. Terenul este liber, cu toate actele la zi, are o suprafata totala de 859 m² cu o deschidere la strada principala de 23 m² si acces la reteaua de apa si de electricitate. In planul investitional al primariei exista si proiectul de: infiintare retea canalizare si statie de epurare, precum si alimentarea cu gaze naturale. Trotuarul a fost modernizat recent de catre primarie, realizandu-se si rigola pentru preluarea apelor pluvial. Hotarele este un sat modern, cu supermarketuri : Mega Image, Profi, La Doi Pasi si alte magazine ale unor antreprenori locali, un liceu, o sala de sport moderna, o piata de legume si fructe cu produse din curtile localnicilor ( cine nu a auzit de capsunile de Hotarele?), o benzinarie si spalatorie auto, o banca si toate atuu-rile unui sat civilizat. In vecinatatea satului exista raul Arges, pentru baie si plaja, dealuri cu vii, padurea Magura si iazul cu acelasi nume cunoscut pentru interesul piscicol, ca dealtfel si balta Dunarea aflata in satul vecin Greaca. Comuna Comana, cunoscuta pentru atractiile ei turistice, este la 20 km distanta de Hotarele. Terenul a fost inaltat in urma cu 5 ani cu 20 de basculante de pamant. Este marginit de copaci care formeaza un gard viu pe partea lateral – stanga si spate, marginit de un parau care izvoraste din dealul aflat in vecinatate. Terenul este ideal pentru construirea unei casute de vacanta. Forma si amplasarea il pot transforma intr-o oaza de liniste si de relaxare, departe de zgomotul si poluarea orasului. Pentru mai multe detalii ma puteti contacta telefonic. Multumesc pentru interes. Terenuri - Hotarele , Terenuri - Giurgiu

Pe site din 12-05-2024
Vizualizari 49
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 859 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Hotarele.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Hotarele. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Hotarele.

Este Hotarele zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Giurgiu, Hotarele  - 5500 EURO Proprietar 5500 €

5500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(