Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Iasi, Breazu - 115000 EURO

115000 €  De vanzare
Buna ziua, Se vinde casa tip duplex in Breazu la 6 minute de Rond Agronomie. Casa este pe un singur nivel (este un duplex pe orizontala) si este compusa din 3 camere (living si 2 dormitoare), bucatarie, hol, camera tehnica, debara, baie si 2 terase, plus garaj. Casa se vinde utilata si mobilata. Suprafata totala este 118,18 mp, din care parterul este de 94,57 mp si demisolul - garaj de 23,61mp. Suprafata curtii este de 111 mp. Zona este una linistita, la 150 m de Soseaua Copoului, unde este se afla statia pentru mijloacele de transport. Case de vanzare - Breazu , Case de vanzare - Iasi

Pe site din 14-05-2024
Vizualizari 7
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 94 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Breazu.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Breazu. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Breazu.

Este Breazu zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Iasi, Breazu  - 170000 EURO Proprietar 170000 €
Vanzare casa Iasi, Breazu - 170000 EURO Breazu, Breazu , jud. Iasi

CONSTANTIN GUMA URGENT, Padurea Mirzesti, Breazu, Casa model parter, complet mobilata lux Iasi Iasi

170000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Iasi, Breazu  - 179900 EURO Proprietar 179900 €
Vanzare casa Iasi, Breazu - 179900 EURO Breazu, Breazu , jud. Iasi

Vila 4 camere de vanzare, Iasi - zona Breazu, constructie 2024 din caramida, regim de inaltime P+1, avand o suprafata utila de 120mp + 38mp terase, structurata astfel: Parter: dormitor, living si bucatarie cu iesire pe terasa, hol, baie; Etaj: 3 dormitoare, hol, o baie. Casa este amplasata pe un teren cu o suprafata de 385 mp imprejmuit cu gard si este racordata la toate utilitatile zonei: apa Apa Vital, gaz, energie electrica si canalizare prin fosa . Vila se afla intr-o zona deosebita cu acces facil, foarte aproape de soseaua principala si de mijloacele de transport in comun. Imobilul se vinde avand in dotare instalatie predispunere pentru panouri fotovoltaice, instalatie de incalzire prin pardosela cu termostat, gresie, faianta, parchet, centrala termica in condensare, acces auto automatizat, alei, parcare auto, trotuare pavate, terenul amenajat cu gazon si instalatie de irigare. Imobil in stadiul de constructie. Case de vanzare - Breazu , Case de vanzare - Iasi

179900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(