Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament cu 4 camere Bihor, Oradea - 174500 EURO

174500 €  De vanzare
Vand apartament cu 4 camere pe strada Vasile Alecsandri cu balcon cu o priveliste superba la fatada de unde se poate admira si participa chiar la viata de noapte a orasului. Apartamentul are o suprafata de cca 90 de metri fiind renovat in proportie de 90%. Fiind la etajul 2 se poate mansarda si se pot amenaja in mansarda 2 studiouri moderne . Mentionez ca apartamentul se poate desparti in 2 apartamente si ca exista posibilitatea inchirierii lui in regim hotelier. Apartamentul are doua balcoane mari, unul la fatada cladirii iar celalalt in curtea interioara si o boxa la subsol unde se pot depozita diverse bunuri materiale. Baia a fost complet renovata in acest an, iar incalzirea in apartament este asigurata de Termoficare Oradea. Se poate achizitiona acest apartament si pentru spatiu de birouri sau diverse activitati si deasemenea se poate face abonament de parcare de riveran in parcarea de pe str. Independentei sau cea din jurul parcului 1 Decembrie. ROG INSISTENT CA AGENTIILE IMOBILIARE SA NU MA CONTACTEZE. 4 sau mai multe - Oradea , 4 sau mai multe - Bihor

Pe site din 15-05-2024
Vizualizari 11
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 90 m2
Camere: 4

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Oradea.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Oradea. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Oradea.

Este Vasile Alecsandri zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  spatii comercial Bihor, Oradea  - 300 EURO lunar Proprietar 300 €
Inchiriere spatii comercial Bihor, Oradea - 300 EURO lunar Vasile Alecsandri, Oradea , jud. Bihor

Ofer spre inchiriere birou ultracentral compus din birou + zona de asteptare clienti + grup sanitar, pe str Vasile Alecsandri nr 21, 9h/zi de luni pana vineri intre orele 07:00-16:00. Este situat la parter, cu acces direct din curte, intr-o cladire comlet renovata atat in interior cat si in exterior. Complet mobilat si utilat, ultramodern, pret 300 Euro, cu toate utilitatile incluse. Fara alte costuri. Birouri - Spatii comerciale - Oradea , Birouri - Spatii comerciale - Bihor

300 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(