Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament cu 4 camere

195000 €  De vanzare
Apartament duplex penthouse - ( et 3 + et 4) - suprafata totala 148.95 mp compus din 3 dormitoare , living, bucatarie deschisa, camara, vestiar, spatiu masina de spalat, scara interioara, grup sanitar, 2 bai, terasa - imobil structurat D+P+4+ER, construit in 1998 - constructie din beton armat si caramida, plansee din beton armat;finisaje medii;autonomie din punct de vedere energetic: electricitate, gaze, apa - canal ; o linie telefonica internationala / ap; cablu TV, antena satelit,servicii internet ;aer conditionat  Adresa: Str Aurel Vlaicu nr 81 Imobilul din Str. Aurel Vlaicu nr. 81 este plasat in imediata apropiere a Pietei Spaniei, zona rezidentiala, apreciata pentru arhitectura deosebita a caselor, pentru parcurile deosebite, liniste si nu in ultimul rand pentru accesul rapid catre centru. Oferim comision agentiilor imobiliare!

Pe site din 16-04-2024
Vizualizari 2
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 4

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Dacia zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare garsoniera Dacia, Bucuresti Proprietar 84000 €
Vanzare garsoniera Dacia, Bucuresti Dacia, Bucuresti

Vanzare garsoniera 26 mp utili, situata la parter inalt pe strada Drobeta (plus boxa la subsol). Se vinde cu tot cu contul de AIRBNB (are 88 review uri cu un rating de 4,85) si certificatul de clasificare. Blocul a fost construit in 1936 si incadrat la RS2.

84000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(