Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament cu 2 camere Constanta, Constanta - 73500 EURO

73500 €  De vanzare
Vand apartament 2 camere 51 mp, zona piata Abator, et.10/11, renovat de la placa, cu investitii majore, sa tencuit manual peretii si tavanele,instalatie electrica schimbata pe cupru, gresie faianta gen marmura, usi interioare termopan termopan, balcon 6 mp inchis in tripan ramplast, sapa usoara ( polesteriren extrudat, sapa de egalizare si autonivelanta ). Parchet Egger 10 mm, centrala Ariston condens in garantie inca nefolosita, calorifere noi inclusiv pe balcon si holuri, cada noua, instalatie sanitara de alimentare si scurgere noi, izolat 10 cm, vedere la mare. Exclus agentii. 2 camere - Constanta , 2 camere - Constanta

Pe site din 15-05-2024
Vizualizari 2
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 51 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Constanta.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Constanta. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Constanta.

Este Piata Ovidiu zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 2 camere Constanta, Constanta  - 48000 EURO Proprietar 48000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Constanta, Constanta - 48000 EURO Piata Ovidiu, Constanta , jud. Constanta

Zona Piata Caragiale (Groapa) Vand Apartamet Semi-Decomandat mobilat si utilat Et.4 din 4. Comfort 2 inbunatatit cu 2 camere. Apartamentul are izolatie deasuptra blocului plus izolatie exterioara (Grosime 10 Cm). Usa de metal,pereti indreptati si finisati cu canvas alb in toate camerele, gaz pana la usa. Geamuri de termopan inclusive intregul balcon. Inclus in pretul apartamentului: Frigider Bosh,Aragaz Bosh, Masina de Spalat Zanusi…Etc. Pentru mai multe informatii sau pentru programare de vizionare al apartamentului sunati: 07******44 2 camere - Constanta , 2 camere - Constanta

48000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(