Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii Valcea, Malu - 89000 EURO

89000 €  De vanzare
Ofer spre vanzare teren in zona Transapina, intravilan, regim forestier, suprafata 2678 mp (organizat in 3 loturi) ideal pentru pensiune sau hotel, cu deschidere generoasa la DN 7A de 55mp plus un drum de acces separat cf extraselor de carte funciara atasate share location whatsapp: https://maps.google.com/?q=45.417450,23.719315 Terenul se afla la 1 km de partia Transalpina, pe malul lacului Vidra (nu are iesire directa), un amplasament ideal iarna pentru pasionatii de ski iar vara pentru drumetii pe Transalpina. Pret mp 33 EUR, loturile se vand doar impreuna. Terenuri - Novaci , Terenuri - Gorj

Pe site din 12-05-2024
Vizualizari 44
Persoane interesate 2

Caracteristici:

Suprafata utila: 2678 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Malu.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Malu. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Malu.

Este Malu zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Valcea, Malu  - 140000 EURO Proprietar 140000 €
Vanzare casa Valcea, Malu - 140000 EURO Malu, Malu , jud. Valcea

Casa parter+ etaj+ beci, casa este construita in 2020 , parterul locuibil living, bucatarie+ dinning -room , baie si dormitor, la etaj trei dormitoare + baie, din bucatarie se iese in terasa cu gratar+ cuptor plita, aragaz ca o bucatarie de vara si chiar de iarna, sub terasa se afla beciul , casa este pe malul raului Olanesti , asfalt in fata casei , cu o priveliste de vis si o zona linistita , amprenta parter + etaj 170 mp , terasa 3/8 plus terasa tot 3/8 cu gazon pt plaja si piscina. Casa se situeaza intr-o zona rezidentiala cum este prinsa in PUK! Are toate utilitatile , apa curenta din izvorul ce vine din munte, gaze cu centrala proprie, caanalizare si curent cu impamantare ca la carte , pe timp se iarna cea mai mare factura de gaze pe luna Ianuarie si Februarie a fost de 600 de lei in rest intre 300-500 roni , pot arrata facturile pe timp de iarna la gaze ca nu am exagerat cu nimic din ceea ce am spus! Este izolata pe interior cu polistiren Exudat de 3 cm, casa este locuibila la parter , si etaj doar un dormitor , mai ramane de terminat pe interior cele doua dormitoare ramase si baia de la etaj! Detin materialele pt a finisa cele doua dormitoare ! Beciul si casa in sine este bn izolata ca la carte , nu a existat niciodata inundatii in beci ! Casa se vinde din motive personale! Pt mai multe detalii pe Wattap la07******77 sau pe mobil la 07******30!!!Nota!!! in imagini nu realizati mare lucru a vedea potentialul casei , privelistile din jurul casei cat si din dormitoare cat si compartimentarea mai mult decat perfecta a camerelor , o compartimentare facila pt nevoi , zgomot si dupa soare!!! Pot trimite filmari pt cei interesati! Case de vanzare - Baile Olanesti , Case de vanzare - Valcea

140000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(