Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii Cluj, Dosu Bricii - 14000 EURO

14000 €  De vanzare
Dezvaluie frumusetea posibilitatilor! Detineti o bucata de paradis cu vederi uluitoare la munte. Acest teren privilegiat nu numai ca ofera un fundal spectaculos, dar detine si un potential incredibil pentru investitorii priceputi. Imaginati-va oportunitatile nesfarsite pentru afaceri in acest loc pitoresc. Viziunea ta, combinata cu acest peisaj de neegalat, ar putea fi potrivirea perfecta pentru succes. Asigurati-va investitia si lasati muntii sa va inspire urmatoarea afacere! Sunt titluri de proprietate, Stalpi pentru electricitate,acces din drumul principal, Terenuri - Dosu Bricii , Terenuri - Cluj

Pe site din 04-05-2024
Vizualizari 8
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 1300 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Dosu Bricii.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Dosu Bricii. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Dosu Bricii.

Este Europa zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Cluj, Cluj-Napoca  - 190000 EURO Proprietar 190000 €
Vanzare terenuri constructii Cluj, Cluj-Napoca - 190000 EURO Europa, Cluj-Napoca , jud. Cluj

Persoana fizica! Teren in cartier Europa, in zona strazii Eugen Ionesco si a Manastirii Franciscane. Suprafata este de 600 mp, suprafata care cuprinde si cota parte din drumul de servitute. De vanzare, teren intravilan deosebit intr-o zona deosebita, zona Eugen Ionesco, strada Tudor Arghezi, teren plan cu View deosebit, zona de interes maxim. Terenul se afla in cadranul 4 din zona, in celalate 3 cadrane puz-urile sunt incepute deja ceea ce constituie un mare avantaj in realizarea puz-ului. Terenul este ideal pentru casa individuala sau duplex Persoana de contact: Ciprian Lazarescu. 07******83. Terenuri - Cluj-Napoca , Terenuri - Cluj

190000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(