Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii Arad, Batuta - 9300 EURO

9300 €  De vanzare
Vand teren in localitatea Batuta, 1732 mp, cu pomi si padurice de salcami in spatele terenului. Exista si o constructie care insa necesita renovare. Se poate folosi pentru albine, pentru deschiderea unei afaceri, terenul este la soseaua principala DN Arad-Deva, front stradal 22 m. Terenuri - Batuta , Terenuri - Arad

Pe site din 18-05-2024
Vizualizari 75
Persoane interesate 3

Caracteristici:

Suprafata utila: 1732 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Batuta.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Batuta. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Batuta.

Este Batuta zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Arad, Batuta  - 49999 EURO Proprietar 49999 €
Vanzare casa Arad, Batuta - 49999 EURO Batuta, Batuta , jud. Arad

conform cf: - casa +teren 4.886 m2 - teren 12.000 m2 casa din pamant batut,tencuita din exterior subzidita cu fundatie beton,constituita din 2 camere decomandate,baie inauntru,bucatarie , camara spatioasa,hol lung de 15 m inchis izolat cu ampora si geamuri termopane fixe. utilitatile casei: - instalatie apa bucatarie si baie cu boiler pe lemne - sistem de incalzire centrala pe lemne, instalate calorifere peste tot - in bucatarie gaz pe butelie - exista curent - acces la internet , telefonie - locuinta este scoasa la vanzare mobilata si utilata dotarile si serviicile aferente : - terasa din lemn in curte - gradina ,pomi fructiferi - hambar metalic - depozit lemne - camera tehnica - pod - porti cu gard metalic/beton pozitionare casei la 16 km de arad ,2 magazine alimentare in apropiere,casa este pozitionata exact la intrarea in variasu mare imediat dupa biserica,vecini doar in partea stanga pe partea terasei din curte. prefer sa fiu contactat direct de cumparator ! Case de vanzare - Variasu Mare , Case de vanzare - Arad

49999 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(