Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Tulcea, Jurilovca - 99900 EURO

99900 €  De vanzare
IONESCU PETRICA Vand casa, com Jurilovca, jud Tulcea, 1700 mp teren, 750m de noul port Tulcea Jurilovca

Pe site din 15-05-2024
Vizualizari 20
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 93 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Jurilovca.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Jurilovca. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Jurilovca.

Este Jurilovca zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Tulcea, Jurilovca  - 98999 EURO Proprietar 98999 €
Vanzare casa Tulcea, Jurilovca - 98999 EURO Jurilovca, Jurilovca , jud. Tulcea

Nichita Toni Casa de vanzare-JURILOVCA Vand casa in Jurilovca, jud. Tulcea. Casa are o suprafata de 100 mp utili-4 CAMERE, compusa din 3 dormitoare, un living, bucatarie, baie, o camara spatioasa pentru a depozita diverse lucruri dar si un beci mare.Casa este amplasata intr-o zona ultracentrala, la 2 minute de Profi, Banca Cek Bank, primarie si la 10 minute de mers pe jos, de Noul Port.Casa se afla pe un teren de 1000 mp, cu posibilitatea construirii altei case pensiuni pe acesta. Casa este compusa din living (14 mp), dormitor 1 (17 mp), dormitor 2 (15 mp), si ultimul dormitor de 16 mp. Bucataria este spatioasa avand 9 mp si baia 4 mp., cu cada pe colt.Casa a fost renovata in urma cu cativa ani, toate bunurile din casa sunt pastrate in stare buna, unele chiar noi. Toate camerele din casa sunt gletuite, varuite si cu instalatie electrica noua, pe cupru, facuta in 2018.Inclusiv holul mare de 19 mp, a fost renovat in 2022 cu un strat de lavabila si perdele noi, iar holul mic de 4mp, a fost renovat cu un strat de lavabila alba.Curtea casei este betonata, avand loc pentru o mica gradinita de flori.Fatada casei este betonata, iar casa are 2 acoperise, unul de tabla si altul de placi de azbociment peste.Casa este mobilata si utilata complet! Apa calda este asigurata de un boiler electric de 30 de litri, iar caldura se realizeaza prin 2 sobe si un convector de perete cu aer cald.in gradina, se afla o mica livada de: meri, ciresi, peri, gutui si vita-de-vie.Casa se vinde mobilata si utilata complet, asa cum se prezinta in pozele atasate.Alte detalii la telefon. PRET: 90.000 DE EURO

98999 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Tulcea, Jurilovca  - 50000 EURO Proprietar 50000 €
Vanzare casa Tulcea, Jurilovca - 50000 EURO Jurilovca, Jurilovca , jud. Tulcea

GEORGE Casa de vanzare. JURILOVCA Casa cu iesire la 2 strazi, 1300metri patrati in Jurilovca jud.Tulcea.pret 50000 ,Tel:

50000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(