Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament cu 2 camere Timis, Timisoara - 199000 EURO

199000 €  De vanzare
Apartament cu 2 camere la etajul 1 al unui bloc cu 9 nivele, in ansamblului rezidential NORD ONE BOTANIC, Cladirea 2. Apartamentul ofera un living luminos, o bucatarie moderna complet utilata si echipata, un dormitor confortabil, un hol, o baie eleganta, si un balcon. Orientarea este spre rasarit, prin urmare soarele bate doar in prima parte a zilei. Fiecare detaliu a fost gandit cu atentie pentru a beneficia de un confort sporit. Un avantaj aditional al acestui apartament este faptul ca functioneaza ca un apartament AirBNB avand capacitatea de a genera un profit lunar generos (mai multe detalii pot fi oferite in timpul vizionarii). Compartimentare: - 1x dormitor - 1x living open space cu acces pe balcon - 1x bucatarie open space - 1x hol - 1x baie - 1x balcon - 3mp Caracteristici: - Design interior realizat de un designer profesionist. - Ferestre supradimensionate pentru o luminozitate abundenta. - Parchet de tip LVT, foarte potrivit pentru incalzirea in pardoseala dar si foarte rezistent in acelasi timp. - Mobilier complet . - Aplicatie smart prin care poti controla temperatura din apartament din orice locatie te-ai afla - Bloc construit dupa tehnologia nZEB. - Panouri solare care vor asigura incalzirea apei fara niciun cost pentru rezidentii complexului Nord One. - Loc de parcare in subteran. Dotari si facilitati: - Bucatarie complet utilata - Centrala proprie pe gaz controlabila prin aplicatie - Sistem de incalzire prin pardoseala si climatizare care asigura o temperatura optima in orice moment al anului. - Aer conditionat. Blocul de apartamente dispune de doua ascensoare moderne, asigurand accesul facil catre fiecare etaj. Pretul apartamentului cu loc de parcare la subteran este de 199000 EUR. Apartamentul este situat la 5 minute de mers pe jos de centrul orasului, fiind foarte aproape de majoritatea punctelor de interes din oras. Vecinatati: Parcul Botanic - 1 minut, Iulius Town - 5 minute, United Business Center - 5 minute, Piata Unirii - 5 minute, Piata 700 - 7 minute 2 camere - Timisoara , 2 camere - Timis

Pe site din 16-05-2024
Vizualizari 5
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 53 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Timisoara.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Timisoara. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Timisoara.

Este Nord zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament Timis, Timisoara  - 92000 EURO Proprietar 92000 €
Vanzare apartament Timis, Timisoara - 92000 EURO Nord, Timisoara , jud. Timis

ABP SRL Apartament 2 camere decomandat zona Nord Timis Timisoara Centrul Bancar

92000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 2 camere Timis, Timisoara  - 68000 EURO Proprietar 68000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Timis, Timisoara - 68000 EURO Nord, Timisoara , jud. Timis

Vanzarea unui apartament cu 2 dormitoare si living in nordul Ciprului, cu preturi incepand de la 68000 euro poate fi o oportunitate incredibila. Acesta regiune are mult de oferit, inclusiv privelisti spectaculoase spre mare. Ciprul de Nord a devenit o destinatie populara in ultimii ani datorita frumusetii sale naturale, a plajelor idilice si a preturilor accesibile. Regiunea este inca relativ neafectata de aglomeratia turistica, ceea ce adauga un farmec autentic si o atmosfera linistita comunitatilor locale. Apartamentele cu vedere spre mare ofera posibilitatea de a te bucura de rasariturile sau apusurile spectaculoase in fiecare zi, cu apele cristaline ale Marii Mediterane , Aceasta reprezinta o oportunitate unica de a te relaxa intr-un cadru natural impresionant. Pe langa privelistile panoramice si plajele magnifice, Ciprul de Nord ofera si o cultura diversa, o istorie bogata si o bucatarie delicioasa. Puteti explora orasele istorice, ruinele fascinante si sa petreceti timp in satele pitoresti, descoperind secretele acestui taram fermecator. Vanzarea apartamentelor sau studio in nordul Ciprului reprezinta o oportunitate de a detine o proprietate intr-unul dintre cele mai frumoase colturi ale insulei. Ia in considerare toate avantajele pe care le ofera aceasta destinatie si lasa-te fermecat de frumusetea si autenticitatea Ciprului de Nord. Nu rata ocazia de a detine un apartament in nordul Ciprului, cu preturi incepand de la doar 68000 de euro! Bucura-te de privelisti spectaculoase spre mare si de toate beneficiile pe care le ofera Cirpul de nord . Exploreaza cultura, istoria si bucataria bogata a Ciprului de Nord, si ai propriul tau colt de paradis pe aceasta insula fermecatoare. Actioneaza acum si contacteaza-mä pentru a afla mai multe despre aceasta oferta incredibila! 2 camere - Timisoara , 2 camere - Timis

68000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(