Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii 5000 mp Bucuresti, Splaiul Unirii - 275000 EURO

275000 €  De vanzare
Teren Intravilan Construibil de vanzare in Bucuresti - Splaiul Unirii, reper Trend Residence, avand o suprafata de 5000 mp si deschiderea de 22 ml la 1 front. Caracteristici teren conform PUZ aprobat pentru teren, POT 40% % , CUT 0.8, regim de inaltime P+1. In acest moment sunt depuse actele pentru obtinerea autorizatiei de construire. ID intern: ROI003064.

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 06-07-2020
Vizualizari 9
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 5000 m2
Compartimentare: Nedecomandat
Etaj: 22/4
Front stradal: 22 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Splaiul Unirii zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare teren pentru dezvoltare mixta Splaiul Unirii - Mihai Bravu - Calea Vacaresit A055-EFG Agentie - 0 comision - exclusivitate 2305500 €
Vanzare teren pentru dezvoltare mixta Splaiul Unirii - Mihai Bravu - Calea Vacaresit A055-EFG Splaiul Unirii, Bucuresti

Va propunem spre vanzare un teren in suprafata de 4611 mp, teren ce are o deschidere de 48.79 mp la Splaiul Unirii si o alta deschidere de 33m la strada Gladitei. Terenul este pozitionat in apropierea statiei de metrou Mihai Bravu, a Parcului Tineretului si Parcului Vacaresti. Terenul se afla conform PUG - Municipiul Bucuresti, respectiv PUZ demarat de primaria Sector 4 in U.T.R. CB3 - subzona polilor urbani principali - Barbu Vacarescu, Berceni, BIG Berceni, Colentina, Crangasi, Drumul Taberei, Filaret, Fundeni, Gara Basarab, Giurgiului, Lacul Morii vest, Obor, Orhideelor, Panduri, Pantelimon, Pipera, P-ta Presei Libere - Poligrafiei, Salaj, Titan, Vacaresti, si partial in subzona V4. Pentru subzona CB3 are urmatorii coeficienti conform certificatului urbanistic: CUT - 4.5 POT - 70% RH - nu selimiteaza inaltimea cladirilor. Pentru V4 avand in vedere deschidera catre Splaiul Unirii retragerea de la strada va fi ca si in cazul Proiectului Asmita Gardens. Sunt in total 7 loturi de teren care totalizeaza 10651mp si care incep cu acest lot de teren ce are o deschidere de 48.8m la Splaiul Unirii si se continua apoi pe spate cu deschidere de 33m str Gladitei si Intrarea Bogza. Accesul pentru terenurile cu deschidere la Str Gladitei si Splaiul Unirii se face pe drum asfaltat. Pretul este negociabil in baza unor oferte ferme. Onorariul agentiei este de 3%+TVA.

2305500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Splaiul Unirii   vanzare teren intravilan pozitie stradala Agentie - 0 comision - exclusivitate 170000 €
Splaiul Unirii vanzare teren intravilan pozitie stradala Splaiul Unirii, Bucuresti

Teren intravilan situat in zona Splaiul Unirii pozitie stradala, deschidere la bulevard 24mp, avand suprafata de 2000 mp, imprejmuit cu gard, toate utilitatile la strada, certificat urbanism,ideal investitie , acte

170000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(