Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri constructii Arges, Capatanenii Ungureni  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Arges, Capatanenii Ungureni - 0 EURO Capatanenii Ungureni, Capatanenii Ungureni , jud. Arges

Teren de vanzare 5000 m patrati langa Unitatea Militara Capatinenii la 800m de Cetatea Poenari si Centrala Vidraru situat pe malul raului

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Arges, Capatanenii Ungureni  - 14800 EURO Proprietar 14800 €
Vanzare terenuri constructii Arges, Capatanenii Ungureni - 14800 EURO Capatanenii Ungureni, Capatanenii Ungureni , jud. Arges

Vand teren intravilan in zona turistica perfect pentru construirea unei case sau pensiune, cu vedere la Cetatea Poienari la ~5 km de Barajul Vidraru, cu posibilitate racordare la reteaua electrica si apa. Terenul are carte funciara si cadastru.Schimb cu auto la pret de 15000 euro.

14800 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Regim hotelier  hoteluri/pensiuni Arges, Capatanenii Ungureni Proprietar
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Arges, Capatanenii Ungureni Capatanenii Ungureni, Capatanenii Ungureni , jud. Arges

inchiriez vila , alcatuita din 5 camere de cazare cu 3 bai, salon utilat complet cu bucatarie{aragaz,frigider,microunde,vesela}si sistem de muzica,curte cu foisor,gratar,disc,ceaun,etc, locatia este linga riul arges{la 10 m} ,intr un mediu intim retras,la 1,5 km de cetatea poenari si 5 km de barajul vidraru.pret pt sejur de 4 zile 500 ron de persoana.

   Hoteluri/pensiuni

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii  1250 mp Arges, Capatanenii Ungureni  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii 1250 mp Arges, Capatanenii Ungureni - 0 EURO Capatanenii Ungureni, Capatanenii Ungureni , jud. Arges

Vand 1 lot de tere intravilan in Capatineni Ungureni Arges ,de 1250 mp ,acces drum ,curent electric la poarta, in fata raul arges in spare padure ,terenul este la 6 km de barajul Vidraru ,cadastrul facut.cu divizare separata.

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.