Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri agricol Valcea, Calinesti  - 10000 EURO Proprietar 10000 €

10000 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Valcea, Calinesti  - 22000 EURO Proprietar 22000 €
Vanzare terenuri constructii Valcea, Calinesti - 22000 EURO Calinesti, Calinesti , jud. Valcea

Vand teren in sat Calinesti (apartine de oras Brezoi), pe valea Calinesti, la 50 de km de Sibiu si de Voineasa, acces din E81 > DJ 174 (retras cam la 600 de metri de drumul European, drum asfaltat pana in poarta, pe harta Google terenul este amplasat in dreapta ultimului indicator 174 din stanga sus). Intabulat, intravilan, clauza viagera. Deschidere 32 de metri, curent electric tras pana in casa. Amplasare deosebita, zona superba, aer curat, parau in fata terenului iar in spatele terenului - Parcul National Cozia. Potential pentru casa de vacanta sau pensiune, exista deja casa cu fundatie si placa de beton. Trasee turistice care se pot face cu piciorul sau cu ATV/4x4.

22000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.