Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare terenuri constructii Maramures, Carbunari - 0 EURO Proprietar

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa 2 camere Maramures, Carbunari - 46000 EURO Proprietar 46000 €
Vanzare casa 2 camere Maramures, Carbunari - 46000 EURO Carbunari, Carbunari , jud. Maramures

Casa de vacanta amplasata pe strada principala asfaltata lateral dreapta dupa Biserica . Suprafata pe care este amplasata are aprox 5 ari cu pomi fructiferi . In curte se afla amplasat un foisor de lemn in stil maramuresean cu podea gresiata si gratar . Cladirea centrala este parter plus mansarda cu pereti in strucura lemn- folie-vata de sticla - folie -lambriu de lemn , lacuiti exterior si interior . Acoperisul azbociment vopsit , folie-vata de sticla -folie -lambriu lemn lacuit. Dimensiunile aprox 7x6 metri . Parter living- dormitor , baia Etaj 2 dormitoare cu hol. Echipare instalatie climatizare , boiler pentru apa calda , televizoare. La intrare terasa acoperita . Lateral pe structura de lemn amenajata bucatarie cu frigider si aragaz cu butelie , podea de gresie Cladirea este racordata la apa curenta Vital , curent electric , fosa septica , canal tv Limitrof cladirii este amenajata canalizare comuna si este retea de gaz. Se vinde amenajata in stil maramuresan si mobilata .

46000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Maramures, Carbunari Proprietar
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Maramures, Carbunari Carbunari, Carbunari , jud. Maramures

Inchiriez cabana, langa padure ( zona Baile Carbunari )-1living mare, 1 bucatarie, 2 bai, 4 dormitoare, semineu, barbeq, foisor, constructie noua. ( se inchiriaza pe minim doua nopti ). Puteti viziona o filmare accesand https://www.youtube.com/watch?v=jD_53LUsrkA

   Hoteluri/pensiuni

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Maramures, Carbunari - 450 EURO Proprietar 450 €

450 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa 2 camere Maramures, Carbunari - 46000 EURO Proprietar 46000 €
Vanzare casa 2 camere Maramures, Carbunari - 46000 EURO Carbunari, Carbunari , jud. Maramures

Casa de vacanta amplasata pe strada principala asfaltata lateral dreapta dupa Biserica . Suprafata pe care este amplasata are aprox 5 ari cu pomi fructiferi . In curte se afla amplasat un foisor de lemn in stil maramuresean cu podea gresiata si gratar . Cladirea centrala este parter plus mansarda cu pereti in strucura lemn- folie-vata de sticla - folie -lambriu de lemn , lacuiti exterior si interior . Acoperisul azbociment vopsit , folie-vata de sticla -folie -lambriu lemn lacuit. Dimensiunile aprox 7x6 metri . Parter living- dormitor , baia Etaj 2 dormitoare cu hol. Echipare instalatie climatizare , boiler pentru apa calda , televizoare. La intrare terasa acoperita . Lateral pe structura de lemn amenajata bucatarie cu frigider si aragaz cu butelie , podea de gresie Cladirea este racordata la apa curenta Vital , curent electric , fosa septica , canal tv Limitrof cladiri este amenajata canalizare comuna si este retea de gaz. Se vinde amenajata in stil maramuresan si mobilata .

46000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 90 ha Maramures, Carbunari - 630 EURO Proprietar 630 €
Vanzare terenuri constructii 90 ha Maramures, Carbunari - 630 EURO Carbunari, Carbunari , jud. Maramures

1/9 ha..livada veche..in baia sprieUtilitati de la blocuri..apa , .gaz, ,.curent..Panorama orasului.1/2/intravilan..1/2 extravilan,,,,detalii la 749 - arata telefon - ///

630 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 8600 mp Maramures, Carbunari - 450 EURO Proprietar 450 €
Vanzare terenuri constructii 8600 mp Maramures, Carbunari - 450 EURO Carbunari, Carbunari , jud. Maramures

Este situat la intrare in sat carbunari suprafata teren 8600mp pret pe ar 450e

450 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.