Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa Gorj, Pades  - 80000 EURO Proprietar 80000 €
Vanzare casa Gorj, Pades - 80000 EURO Pades, Pades , jud. Gorj

Vand popas turistic si teren in comuna Pades, Jud. Gorj, amplasat pe malul lacului de acumulare Valea Mare.Terenul se vinde intreg sau in doua parcele. Mai multe relatii la tel 723 - arata telefon - .

80000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii  1000 mp Gorj, Pades  - 7800 EURO Proprietar 7800 €
Vanzare terenuri constructii 1000 mp Gorj, Pades - 7800 EURO Pades, Pades , jud. Gorj

Izvoarele Cernei. Vand suprafata de 1000 mp, teren intravilan in zona montana a comunei Pades, Judetul Gorj, zona Izvoarele Cernei la aprox 2.5 km in amonte de Izvorul Cernei. Situat in rezervatia naturala Domogled-Izvoarele Cernei, pe traseul: Cheile Corcoaiei - Lacul Balmez - Izvoarele Cernei - Campu' lu' Neag, este ideal pentru iubitorii de munte (si natura) si nu numai. Drumul este practicabil cu masina, partial asfaltat. Lotul e marginit la Est, de Drumul Judetean Campu' lu' Neag - Herculane, iar la Vest de Paraul Cernisoara, avand forma plata cu o deschidere la drum, respectiv apa de aproximativ 14 m. Parcela detine deja atat cadastru, cat si intabulare orto-foto-plan. Pret este negociabil, relatii la telefon 0723107684.

7800 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.