Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Piata sudului - Sun Plaza, mobilat, utilat, decomandat, liber Agentie - 0 comision - exclusivitate 320 €
Piata sudului - Sun Plaza, mobilat, utilat, decomandat, liber Piata Sudului, Bucuresti

Apartament complet amenajat, mobilat si utilat situat intr-un bloc stradal din soseaua Oltenitei.. aimobilul se aflla in apropierea trabsportului in comun, metrou Piata Sudului, magazine, piata, etc. Se solicita garantie contravaloarea unei chirii lunare. Comision agentie: 50% din valoarea unei chirii lunare.

320 €

   Apartament

Vezi Detalii
De inchiriat 2 camere decomandat Piata Sudului - MOBILAT si UTILAT Agentie - 0 comision - exclusivitate 330 €
De inchiriat 2 camere decomandat Piata Sudului - MOBILAT si UTILAT Piata Sudului, Bucuresti

Va propunem spre inchiriere un apartament de 2 camere, confort 1 decomandat, suprafata 56 mp, situat intr-un bloc de 10 etaje la etajul 4, an constructie bloc 1983, STRADAL cu vedere pe spate. Apartamentul ofera un spatiu generos cu camere incapatoare si eficient pozitionate, RENOVAT : gresie, faianta, parchet, termopan, 2 aparate de aer conditionat, centrala termica, usa metalica, MOBILAT si UTILAT (aragaz, hota, frigider, masina de spalat rufe, etc). Pozitionarea ofera acces catre toate punctele de necesitate curenta: statii RATB, magazine comerciale, piata, centre medicale, banci, Metrou Piata Sudului la 5-7 minute de mers pe jos, Scoala si Gradinita in spatele blocului. Apartamentul se inchiriaza la pretul de 330 euro NEGOCIABIL www.amcestate.ro

330 €

   Apartament

Vezi Detalii
Piata Sudului - Secuilor, vila 300 mp, lot 300 mp. Agentie - 0 comision - exclusivitate 375000 €
Piata Sudului - Secuilor, vila 300 mp, lot 300 mp. Piata Sudului, Bucuresti

COMISION 0% PENTRU CUMPARATORI! PIATA SUDULUI - SECUILOR, VILA 300 MP, LOT 300 MP. Zona linistita de case la 400 m distanta de Piata Sudului, acces ideal. Vila cu potential pentru rezidenta sau business, spatioasa si versatila, doua fronturi stradale. Doua locuri de parcare in curte, gradina si zona de relaxare. Interior primitor cu 5 dormitoare, 3 bai, living spatios, pod inalt si spatii de depozitare.

375000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
De vanzare 3 camere etaj 3 -  Piata Sudului Agentie - 0 comision - exclusivitate 80000 €
De vanzare 3 camere etaj 3 - Piata Sudului Piata Sudului, Bucuresti

Va propunem spre vanzare un apartament de 3 camere, confort 1 decomandat, suprafata 69 mp, situat intr-un bloc de 4 etaje la etajul 3, an constructie bloc 1981, 2 balcoane. Apartamentul ofera un spatiu generos cu camere incapatoare si eficient pozitionate, a fost renovat, printre imbunatari putand fi mentionate: gresie si faianta pe holuri, in bai si bucatarie, parchet in camere, termopane, usa metalica la intrare de buna calitate, loc de parcare, boxa la subsol. Pozitionarea ofera acces catre toate punctele de necesitate curenta: statii RATB, magazine comerciale, piata, centre medicale, banci, Scoala, Gradinita, Metrou Piata Sudului. Apartamentul se vinde la pretul de 80000 euro NEGOCIABIL www.amcestate.ro

80000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament cu 2 camere Piata Sudului Agentie - 0 comision - exclusivitate 52500 €
Apartament cu 2 camere Piata Sudului Piata Sudului, Bucuresti

Apartamentul cu 2 camere situat la etajul 4/4 in bloc edificat in anul 1967, rebailitat in anul 2019, hidroizolat, fara probleme sau infiltratii. Blocul este pozitionat in spatele imobilelor stradale, pe strada Mirea Mioara Luiza, la o distanta de 7 minute de mers pe jos de statia de metrou Piata Sudului si Sun Plaza, Piata Agroalimentara Sudului si viitorul parc de 1ha din spatele Pietei Sudului. In imediata vecinatate a imobilului este scoala 96, biserica Sfanta Vineri, inspectoratul scolar sector 4, parculet pentru copii, magazin non stop. Pretul este usor negociabil. Pentru orice alt detaliu sau informatie va stau la dispozitie.

52500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(