Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Regim hotelier  terenuri constructii Maramures, Finteusu Mare Proprietar
Regim hotelier terenuri constructii Maramures, Finteusu Mare Finteusu Mare, Finteusu Mare , jud. Maramures

Inchiriez moara grau cca 400-450 kg /ora. Utilajele sunt si de vanzare si se inchiriaza doar spatiu. Pe langa utilajele prezente aici mai sunt pentru completare sau vanzare si alte echipamente de morarit (valturi, separator, site,etc.) Cladirea are regimul de inaltime P+2E cu o suprafata desfasurata totala de 327 mp si o suprafata de teren aferenta de 2700 mp (daca este nevoie). Ofer poze si video pe wassup cu cladirea si cu utilajele din stoc.

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  casa Maramures, Finteusu Mare  - 45000 EURO Proprietar 45000 €
Vanzare casa Maramures, Finteusu Mare - 45000 EURO Finteusu Mare, Finteusu Mare , jud. Maramures

An constructii: casa si sura - 1965; bucatarie si garaj - 1987. Casa si sura sunt construite din voiog iar bucataria si garajul sunt din caramida. Suprafata terenului este de 7500 mp. Pe terenul liber de constructii este livada de pruni si meri. Pentru alte detalii: 746 - arata telefon - - Radu

45000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.