Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchirieri garsoniere:


Comision 0 pentru chirias - Garsoniera Trivale - bloc nou Agentie - 0 comision - exclusivitate 250 €
Comision 0 pentru chirias - Garsoniera Trivale - bloc nou Trivale, Pitesti , jud. Arges

O frumoasa garsoniera, mobilata si utilata, isi asteapta chiriasii care sa se bucure de confortul acesteia pe o perioada lunga de timp! Situata intr un bloc construit in 2018, din caramida si cu locul de parcare asigurat, aceasta garsoniera mobilata cu mult gust va invita sa locuiti aproape de toate punctele de interes oferite de cartierul Trivale: mijloace de transport, piata, scoala, gradinita, magazine si frumosul parc cu padurea Trivale. Suntem la a doua inchiriere, insa totul miroase a nou si proaspat vopsit deoarece garsoniera a fost pregatita special pentru dvs, noii chiriasi. Imobilul este situat la etajul 2 si dispune de interfon, centrala proprie si toate utilitatile. Cu placere va insotim la vizionare!

250 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera de inchiriat, Palladium Residence 1, 0% Comision Agentie - 0 comision - exclusivitate 270 €
Garsoniera de inchiriat, Palladium Residence 1, 0% Comision Theodor Pallady, Bucuresti

Oferim spre inchiriere o garsoniera semidecomandata, complet mobilata si utilata. Comision 0%. In vederea inchirierii se va achita initial o luna in avans pentru chirie si 2 luni de chirie drept garantie care se vor returna integral la sfarsitul contractului. Se doreste contract de inchiriere pe termen lung, minim 12 luni. Suprafata totala este de 25 mp. Canapeaua din living este extensibila. Garsoniera este racordata la reteaua de utilitati (apa, gaze, energie electrica, canalizare), avand urmatoarele dotari: televizor, centrala termica, hota, frigider, masina de spalat rufe, bucatarie complet utilata. In imediata apropiere sunt cafenele, restaurante, Metro, IKEA, Jumbo, Dedeman, Leroy Merlin, Decathlon, Profi, Mega Image, XXXLutz, Auchan, KFC, Autostrada Soarelui. Statii STB: 19, 27, 40. Metroul Nicolae Teclu este la 10 minute de mers pe jos. Disponibila imediat. Va asteptam cu drag la vizionare!

270 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera de inchiriat Auchan Militari 0Comision plus loc de parcare Agentie - 0 comision - exclusivitate 250 €
Garsoniera de inchiriat Auchan Militari 0Comision plus loc de parcare Militari, Bucuresti

Oferim spre inchiriere o garsoniera decomandata, complet mobilata si utilata. Comision 0%. Plus loc de parcare Se doreste contract de inchiriere pe termen lung, minim 12 luni. Suprafata totala este de 44.28 m.p Canapeaua din living este extensibila. Garsoniera este racordata la reteaua de utilitati (apa, gaze, energie electrica, canalizare), avand urmatoarele dotari: televizor, centrala termica, hota, frigider, masina de spalat rufe, bucatarie complet utilata cu spatiu de luat masa; In imediata apropiere sunt cafenele, restaurante, centrul comercial Militari Shopping Center, Starbucks, KFC, World Class, Piscine, SPA, centre de infrumusetare, cabinete medicale/stomatologice, gradinita/scoala privata Kids Club, locuri de joaca pentru copii. Statii STB: 178, 138, 278 (in fata blocului); Disponibila imediat. Va asteptam cu drag la vizionare!

250 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera Drumul Taberei 0% Comision Agentie - 0 comision - exclusivitate 230 €
Garsoniera Drumul Taberei 0% Comision Drumul Taberei, Bucuresti

Garsoniera Drumul Taberei 0% Comision Garsoniera are o suprafata utila de 22 mp, este situat la etajul 8 al unui imobil format din 10 etaje cu 2 lifturi. Interiorul apartamentului prezintă finisaje moderne, bucataria este complet mobilata și utilata. Acesta oferă ambianța ideală a unei locuințe primitoare și luminoase. Oferim consultanta gratuita pentru obtinerea oricarui tip de credit, simularea se poate face pentru toate bancile existente pe piata din Romania. Va asiguram obtinerea celui mai convenabil pachet de finantare. Va invit sa ma contactati pentru a programa o vizionare.

230 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera de inchiriat Auchan Militari, loc parcare 0% comision Agentie - 0 comision - exclusivitate 250 €
Garsoniera de inchiriat Auchan Militari, loc parcare 0% comision Militari, Bucuresti

Garsoniera de inchiriat, face parte dintr-un complex privat cu circuit inchis, cu piscine proprii si sezlonguri, zona verde, parc, foisor cu gratar, locuri de joaca pentru copii, in Cartierul Militari Residence, pe Str. Orhideelor, nr. 35R, Chiajna, vis-a-vis de magazinul Penny Market. O garsoniera cocheta, amenajata cu bun gust, complet mobilata si utilata, potrivita pentru cei ce doresc sa fie aproape de natura, iubitori de spatii verzi! Se afla la etajul 1. Are loc de parcare propriu. Fara comsion pentru chiriasi. Se achita 1 luna in avans + 1 luna garantie. Contract pe termen lung - 12 luni minim. Mobilierul din camera de zi format din canapea care se transforma in pat dublu (cu saltea normala de pat), dresing incapator, birou, rafturi suspendate incapatoare pentru depozitare , TV, aer conditionat. Bucataria este complet mobilata si echipata cu plita, cuptor, hota, frigider, cuptor microunde, masina de spalat rufe. Open-space - camera de zi deschisa cu bucataria. Daca iti place sa primesti oaspeti si daca socializarea este importanta pentru tine, o bucatarie deschisa spre camera de zi este optiunea potrivita! Baia are cabina de dus si toate obiectele sanitare sunt in stare foarte buna. Centrala termica proprie in apartament. Blocul are statie de dedurizare a apei. Acces securizat – interfon. Statii STB: 178, 138, R430 la 50m. Metrou Pacii la 10 min de mers cu masina. In imediata apropiere sunt cafenele, restaurante, centrul comercial Militari Shopping Center, Starbucks, KFC, McDonalds, Dechatlon, World Class cu sali de fitness si bazin olimpic de inot, Piscine, SPA, centre de infrumusetare, clinica medicala, cabinete stomatologice, Ballroom de evenimente, gradinite, scoli! Oferta apartine in exclusivitate biroului de consultanta imobiliara Re/Max. Invitam colegii din celelalte agentii la colaborare. Disponibila imediat! Caracteristici privind perfomanta energetica:- clasa energetică : A; consumul total specific de energie primară: 204.47; indicele de emisii echivalent CO_2: 170.72; consum total specific de energie din surse regenerabile: 0

250 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera de inchiriat militari Agentie - 0 comision - exclusivitate 200 €
Garsoniera de inchiriat militari Militari, Bucuresti

Inchiriez garsoniera mobilata complet , masina de spalat aragaz frigider in zona Militari pe strada Tineretului. La indemana sunt, restaurante, scoli, gradinite, locuri amenajate pentru copii, sala de forta, shop&go;, farmacii, spalatorii auto.

200 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriez garsoniera 34 mp, Militari Rezidence - Avangarde City Agentie - 0 comision - exclusivitate 243 €
Inchiriez garsoniera 34 mp, Militari Rezidence - Avangarde City Militari, Bucuresti

Inchiriez garsoniera 34 mp, Militari Rezidence - Avangarde City, Str. Tineretului, nr. 17, bloc finalizat in anul 2021. In apropiere de Bulevardul Iuliu Maniu, multiple legaturi transport comun, statia de Metrou Preciziei, Pacii iesire spre Autostrada A1. In apropierea blocului : statie STB Tineretului -178, 278,138, Centrul comercial Auchan Militari, Metro Militari, Lidl, Penny, magazin Mega Image, Cora Urban. Garsoniera decomandata, etaj 3, complet mobilata si utilata cu electrocasnice, internet, AC, centrala proprie, balcon cu vedere la parc. Garsoniera disponibila imediat. Nu se accepta animale de companie. Se percepe o luna garantie.

243 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriez garsoniera Militari Residence Agentie - 0 comision - exclusivitate 240 €
Inchiriez garsoniera Militari Residence Militari, Bucuresti

Se ofera spre inchiriere garsoniera in Tineretului, la 2 minute de stația STB, 15 minute pana la metrou Preciziei, 5 minute pana la Auchan, Militari Shopping Center, World Class, Mega Image, Lidl, Profi, Penny, saloane de infrumusetare, cofetarii, Mec, KFC, etc. Pretul este de 220 euro plus o luna garantie.

240 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriez garsoniera Militari Residence Agentie - 0 comision - exclusivitate 249 €
Inchiriez garsoniera Militari Residence Militari, Bucuresti

Inchiriez garsoniera Militari Residence. Prima inchiriere. Este mobilata. Dispune de masina de spalat, frigider, plita si cuptor electric, centrala proprie.

249 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(