Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchirieri garsoniere:


Inchiriere garsoniera Cotroceni, Bucuresti Proprietar 450 €
Inchiriere garsoniera Cotroceni, Bucuresti Cotroceni, Bucuresti

Închiriez Garsoniera 32 mp Exigent Plaza Residence prima închiriere. Amplasare la 10 minute de mers pana la metrou Lujerului, tramvai 41, aproape de Mall Plaza, Politehnica, Mall Afi, cladiri birouri Plaza si Afi Cotroceni. Imobilul dispune de 2 lifturi Kone pe scara, interfon, paza complex 24/24. Garsoniera e decomandata, mobilata modern si complet utilata. Aceasta are si un balcon deschis. Aceasta garsoniera dispune de: canapea extensibila, TV Samsung, centrala termica wifi, combina frigorifica, aer condiţionat Midea, cuptor electric Gorenje, plita pe gaz Gorenje, hota Gorenje, bucătăria dotat si utilata complet: farfurii, tacâmuri, căni de cafea, furculiţe/cuţite etc. Baia utilata complet. Sufrageria dispune de şemineu. Se doreşte închiriere pe minim 1 an. Se solicita plata chiriei in avans pentru luna in curs si garanţie contravaloarea a doua luni de chirie. Nu se accepta animale de companie, iar fumatul este permis doar in balcon.

450 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera Dorobanti-Capitale, centrala termica, 2/3, comision 0%, totul nou Agentie - 0 comision - exclusivitate 300 €
Garsoniera Dorobanti-Capitale, centrala termica, 2/3, comision 0%, totul nou Dorobanti, Bucuresti

Va propun spre inchiriere o cocheta garsoniera situata in zona Dorobanti - Capitale pe Str. Oslo 10, complet mobilata si utilata, la etajul 2 din 3 fara lift. Imobilul are supraveghere video. Garsoniera a fost complet renovata anul acesta si este dotata cu tamplarie PVC cu geam termopan si plase insecte, geam baie, centrala termica pe gaze Ariston, aer conditionat inverter, pat extensibil pentru 1-2 persoane, sifonier mare, frigider, plita gaze, masina spalat Electrolux, cuptor microunde, TV LCD Samsung. Situata pe o strada foarte linistita, locuinta este ideala pentru o persoana tanara. Costurile de intretinere sunt foarte mici, existand contoare pentru apa, gaze si curent. Comision 0% pentru chirias. Pentru alte intrebari, nu ezitati sa ma contactati.

300 €

   Apartament

Vezi Detalii
H Pipera Lake | Studio complet mobilat | Loc de parcare Agentie - 0 comision - exclusivitate 430 €
H Pipera Lake | Studio complet mobilat | Loc de parcare Pipera, Bucuresti

High Class Imobiliare va propune spre inchiriere un studio deosebit situat in H Pipera Lake. Situat intr-un bloc finalizat in anul 2021 la etajul 4 din 7 , este semidecomandat avand o suprafata utila de 37 mp + terasa generoasa de 5 mp. Dispune de un living spatios si luminos echipat cu o canapea, TV , AC , pat matrimonial, dressing incapator , 1 baie. Apartamentul este MOBILAT si UTILAT COMPLET. Incalzirea se face prin pardoseala cu ajutorul centralei proprii. Contractul poate fi inregistrat la Administratia Financiara. Un loc de parcare asigurat la supratern. Nu detinem informatii despre clasa energetica in care este incadrat imobilul. Pentru mai multe detalii despre oferta prezentata, sau alte oferte similare, va stau la dispozitie la numarul de telefon 0770531925 sau pe Whatsapp.

430 €

   Apartament

Vezi Detalii
 Bucurestii Noi - Chitila, str. Dunei, Garsoniera la curte, 10 min metrou Agentie - 0 comision - exclusivitate 270 €
Bucurestii Noi - Chitila, str. Dunei, Garsoniera la curte, 10 min metrou Bucurestii Noi, Bucuresti

Va propun spre inchiriere o frumoasa si generoasa garsoniera la curte in Bucurestii Noi in spatele parcului Bazilescu pe str. Dunei zona Biserica sf. Andrei scoala gimnaziala nr. 183/gradinita nr. 102.  Garsoniera se afla la parterul unei vile constructie 2007 in suprafata totala de aproximativ 50 mp foarte bine impartita intr-o zona de relaxare si zona de dormit ce dispune de toate amenajarile de care ar avea nevoie un potential chirias.  Ca si imbunatatiri putem enumera gresie faianta termopan izolatie termica incalzire la centrala termica proprie televizor etc.  Pretul afisat este pentru luna de chirie, utilitatile se platesc separat. (exista contoare separate pentru utilitati) Proprietatea se adreseaza acelor persoane care vor sa scape de zgomotul si noxele orasului care doresc sa se retraga intr-o zona linistita cu o strada putin circulata ferita de noxe si galagie in imediata apropiere a mijloacelor de transport (inclusiv metrou Bazilescu la 10 minute) si zonelor de relaxare ( parcul Bazilescu la 5-6 min) Vecinatati: Parcul Bazilescu, piata 16 Februarie, Bucurestii Noi, Scoala generala 183, Gradinita 102, Penny Market, Mega Image etc. Conditii contractuale: Contract 12 luni Avans: 1 luna chirie + 1 luna garantie Comision: Fara comision pentru chirias.  Nu se accepta animale de companie. Proprietatea este reprezentata exclusiv de catre RENET - The Real Estate Network si va astept la vizionari ! 

270 €

   Apartament

Vezi Detalii
COMISION 0% Garsoniera mare, complet renovata, Marriott - Palatul Parlamentului Agentie - 0 comision - exclusivitate 350 €
COMISION 0% Garsoniera mare, complet renovata, Marriott - Palatul Parlamentului 13 Septembrie, Bucuresti

Avem placerea sa va prezentam, cu 0% COMISION pentru chirias, o garsoniera foarte spatioasa, complet mobilata si utilata, situata pe Calea 13 Septembrie cu vedere superba catre Palatul Parlamentului si Catedrala Mantuirii Neamului, cu acces rapid la toate mijloacele de transport ale zonei, cat si catre centrul Capitalei. Garsoniera este situata intr-un bloc foarte ingrijit, construit in 1986, are o suprafata generoasa de 44mp, dispune de 2 balcoane si multiple spatii de depozitare. Pentru orice alte informatii privind aceasta garsoniera, la inchirierea careia beneficiati de COMISION 0%, contactati-ne!

350 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera de inchiriat Maria Rosetti Universitate Piata Romana Agentie - 0 comision - exclusivitate 450 €
Garsoniera de inchiriat Maria Rosetti Universitate Piata Romana Universitate, Bucuresti

Va prezentam o garsoniera de inchiriat, tip studio, in suprafata de 35mp. Oferta este cu comision 0% din partea chiriasului. Situata central, intre Universitate si Piata Romana, pe str C.A Maria Rosetti intersectie cu Str Armeneasca, langa Restaurantul Nicoresti, o locatie minunata, linistita si sigura. Blocul este din 2013, anvelopat exterior, lift Schindler, paza permanenta, la parter exista si un minimarket Shop and Go, blocul arata foarte bine la exterior cat si interior. Garsoniera se afla la etajul 4 din 10 si este dotata cu mobilier de calitate, pat dublu, dressing, bucatarie utilata cu electrocasnice noi , baie cu geam mare, masina de spalalt noua, sisitem de venitaltie. Utilitatile apa rece si calda, caldura in timpul iernii si energia electrica sunt contorizate individual. Oferta apartine în exclusivitate agenției noastre și colaborăm cu toti colegii din celelalte agentii imobiliare. Cautam pesoane responsabile, serioase fara animale de companie, ne dorim o colaborare frumoase pe termen lung. Clasa Energetica A; Consum anual specific de energie: 118.63 [kWh/m2an] ; Indice de emisii echivalent CO2: 29.97 [kgCO2/m2an] ; Consum anual specific de energie din surse regenerabile: 0 [kWh/m2an].

450 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera de inchiriat Luxury Residence 0% comision Agentie - 0 comision - exclusivitate 280 €
Garsoniera de inchiriat Luxury Residence 0% comision Chiajna, Chiajna , jud. Ilfov

Va propun spre inchiriere cu un comision de 0% pentru chirias o garsoniera cu un aer modern si foarte spatioasa, situata in Complex LUXURY RESIDENCE; Are loc de parcare; Fara comsion pentru chiriasi. Se achita 1 luna in avans + 1 luna garantie. Contract pe termen lung - 12 luni minim. Este ideal pentru cei ce aspira la un stil de viata sanatos, linistit si relaxant, care-si doresc sa fie cat mai aproape de natura dar sa ramana conectati la ritmul vibrant al orasului. In zona sunt cafenele, restaurante, centre de infrumusetare, clinica medicala, cabinete stomatologice, de evenimente, gradinite, scoli, unitati bancare si parcuri. Oferta apartine in exclusivitate biroului de consultanta imobiliara Re/Max. Invitam colegii din celelalte agentii la colaborare. Disponibila imediat pentru inchiriere. Clasa energetica A; Consum anual specific de energie (kWh/m2): 102.21 ; Indice de emisii echivalent CO2 (KgCO2/m2): 21.99 ; Consum anual specific de energie din surse regenerabile (kWh/m2): 0.

280 €

   Apartament

Vezi Detalii
Petricani, imobil 2007,proprietar Agentie - 0 comision - exclusivitate 270 €
Petricani, imobil 2007,proprietar Tei, Bucuresti

Garsoniera Strada Petricani 6, imobil situat intre doua parcuri/lacuri,aproape de intersectia cu Lacul Tei si Doamna Ghica, vav Parcul/Lacul Tei si Roata Mare, parter/3E ,imobil stradal ,foarte solid receptionat in 2007 ,suprafata construita 42mp si utila de 36mp cu vedere spate, cadastru,intabulare, certificat energetic, accept credit. Garsoniera beneficiaza de toate utilitatile si se vinde exact ca in prezentare,mobilata si utilata complet, centrala proprie Ideala pentru locuinta linistita,birou sau investitie. Sunt proprietarul garsonierei si constructorul intregului imobil totodata. Detalii, 0744.505.999 Alexandru Pret 42.500Eur

270 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera de inchiriat militari Agentie - 0 comision - exclusivitate 200 €
Garsoniera de inchiriat militari Militari, Bucuresti

Inchiriez garsoniera mobilata complet , masina de spalat aragaz frigider in zona Militari pe strada Tineretului. La indemana sunt, restaurante, scoli, gradinite, locuri amenajate pentru copii, sala de forta, shop&go;, farmacii, spalatorii auto.

200 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriez garsoniera 34 mp, Militari Rezidence - Avangarde City Agentie - 0 comision - exclusivitate 243 €
Inchiriez garsoniera 34 mp, Militari Rezidence - Avangarde City Militari, Bucuresti

Inchiriez garsoniera 34 mp, Militari Rezidence - Avangarde City, Str. Tineretului, nr. 17, bloc finalizat in anul 2021. In apropiere de Bulevardul Iuliu Maniu, multiple legaturi transport comun, statia de Metrou Preciziei, Pacii iesire spre Autostrada A1. In apropierea blocului : statie STB Tineretului -178, 278,138, Centrul comercial Auchan Militari, Metro Militari, Lidl, Penny, magazin Mega Image, Cora Urban. Garsoniera decomandata, etaj 3, complet mobilata si utilata cu electrocasnice, internet, AC, centrala proprie, balcon cu vedere la parc. Garsoniera disponibila imediat. Nu se accepta animale de companie. Se percepe o luna garantie.

243 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriez garsoniera Militari Residence Agentie - 0 comision - exclusivitate 240 €
Inchiriez garsoniera Militari Residence Militari, Bucuresti

Se ofera spre inchiriere garsoniera in Tineretului, la 2 minute de stația STB, 15 minute pana la metrou Preciziei, 5 minute pana la Auchan, Militari Shopping Center, World Class, Mega Image, Lidl, Profi, Penny, saloane de infrumusetare, cofetarii, Mec, KFC, etc. Pretul este de 220 euro plus o luna garantie.

240 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriez garsoniera Militari Residence Agentie - 0 comision - exclusivitate 249 €
Inchiriez garsoniera Militari Residence Militari, Bucuresti

Inchiriez garsoniera Militari Residence. Prima inchiriere. Este mobilata. Dispune de masina de spalat, frigider, plita si cuptor electric, centrala proprie.

249 €

   Apartament

Vezi Detalii
Petricani Lukoil Agentie - 0 comision - exclusivitate 280 €
Petricani Lukoil Tei, Bucuresti

K Imobiliare va propune spre inchiriere o garsoniera de 38 mp in bloc 2007, renovata recent, prima inchiriere, mobilata si utilata, cu pat de 1.6 X 2 m plus canapea extensibila in zona de zi, baie mare cu cada si numeroase spatii de depozitare. Este prevazuta cu centrala proprie si contorizare separata, costuri extrem de mici cu incalzirea si utilitatile, in boc exista internet prin fibra optica de la DIGI, Orange si Telekom, foarte aproape de Lukoil, statie de tramvai, autobuz si la 1,3 km sau 4 statii de tramvai de Metrou Pipera. Se inchiriaza exact ca in poze. Disponibila de la 01. Februarie. Fara comision agentie. Se poate face contract ANAF.

280 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(