Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchirieri garsoniere:


Vand Apartament 1 camere  Dristor ,  Bucuresti  - 220 EURO; Proprietar 220 €
Vand Apartament 1 camere Dristor , Bucuresti - 220 EURO; Dristor, Bucuresti

Proprietar. Dristor 1+2, 3min. metrou, 34Mp, P / 8 oferta cu multe obiecte noi. Reabilitata termic nou, zugravita nou, echipata cu obiecte noi ( termopane, frigider, aragaz, tv-led), mobilata integral modern, contorizata, masina de spalat, aer conditionat, aspirator, gresie, faianta, usa metalica, internet cu fibra optica, interfon, monitorizare video. Libera. Vecini: Lidl langa bloc, Kaufland+K.F.C 1min, in spatele blocului, Park Lake 5min, Auchan 5 min, Mol Vitan 10 min, Unirii 15 min. Obor 15 min, Berceni, Nicolae Grigorescu. 1+1 luna

220 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere garsoniera Tei, Bucuresti Proprietar 300 €
Inchiriere garsoniera Tei, Bucuresti Tei, Bucuresti

Direct proprietar, ofer spre inchiriere pe termen lung o garsoniera decomandata confort 1 pe Blvd. Ghica Tei, foarte spatioasa de aproximativ 40mp in total (camera 20 mp), complet renovata recent si utilata (masina de spalat, combina frigorifica Arctic no frost, aragaz). Blocul construit in anul 1986 este anvelopat (inclusiv subsolul) si foarte curat. Instalatia electrica schimbata (fire cupru) cu prize si intrerupatoare noi Schneider, instalatie sanitara cupru noua, geamuri termopan cu grilaj, usi interioare noi, gresie si faianta in baie, gresie in hol si bucatarie, parchet in camera, mobilier modern nou, saltea pat ortopedica 160x200 Previ, dressing mare pe hol, electrocasnice noi si de calitate, AC 12000 BTU, internet si cablu TV RDS. Costuri de intretinere foarte mici. Bloc supravegheat video pe toate etajele, 2 lifturi. Zona e foarte linistita si inverzita, cu access rapid la facultatea de constructii si zona de business Pipera, Barbu Vacarescu, Aviatorilor. Nu colaborez cu agentii si nu ofer comision. Rog seriozitate.

300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere garsoniera Mihai Bravu, Bucuresti Proprietar 220 €
Inchiriere garsoniera Mihai Bravu, Bucuresti Mihai Bravu, Bucuresti

Proprietar ofer spre inchiriere o garsoniera mare, curata, frumoasa, complet mobilata si utilata, disponibila imediat, bloc linistit, foarte aproape de Kaufland Mihai Bravu, cu acces la metrou Mihai Bravu si Dristor si alte mijloace de transport in comun. In zona se afla numeroase magazine, farmacii, banci. Exclus straini si animale de companie. Dotari: usa metalica, aer conditionat, parchet, gresie, faianta, masina de spalat, aragaz, frigider, detector de gaze, reabilitat termic in 2019, apometre, 2 paturi, masa extensibila.

220 €

   Apartament

Vezi Detalii
Studio de inchiriat ,51MPC, Bulevardul Pipera, 1 loc de parcare inclus Dezvoltator 350 €
Studio de inchiriat ,51MPC, Bulevardul Pipera, 1 loc de parcare inclus Pipera, Bucuresti

CGA HOME CONSULTING are deosebita placere de a va prezenta Key Residence, situat in zona de Nord a Bucurestiului, si anume pe soseaua Pipera, aceasta fiind una dintre cele mai exclusiviste zone ale orasului. Proiectul este constituit dintr-un bloc de 16 apartamente spatioase si luminoase de 1, 2 si 3 camere. Este situat la etajul 4 , cu o suprafata construita de 51 mp, are o suprafata utila totala de 45 mp,si este compartimentat astfel: un living spatios de 19.15 mp, bucatarie 9.05 mp , 1 baie de 5.25mp, hol 4.1 mp si o terasa de 7 mp Regimul de inaltime al imobilului este P+2E+ 2ER, proiectul cuprinde 16 apartamente, dispuse pe 5 etaje, maxim 4 apartamente/etaj Apartamentele beneficiaza de cate un loc de parcare suprateran , Apartamentele se livreaza finisate cu: - gresie, faianta si parchet - Centrala proprie Immergas Omnia 24 kw - Radiatoare din otel Copa Innova - In baia principala Cada Ideal Standard 170 x 75 cm - Bazin WC incastrat Ideal Standard Connect - In baia secundara dus Gehler din sticla clara de 6 mm,semirotunda 80 x 80 cm - Mobilier Savini cu lavoar, oglinda si lumina - Set baterii cada,dus si lavoar KUDI - Living si dormitoare: parchet EGGER alb gri sau beige de 10mm - Gresia si faiata portelanata dimendiusni 60 x 60 si 30 x 90 - Lift Kone de 4 pers - Videointerfon In zona se regasesc urmatoarele: CENTRE COMERCIALE PIPERA PLAZA:WORLDClass, Lidl,Jysk, Takko Fashion,Deichmann,PetMag,Pepco,Bonita,ZOOT,Formar, Sensiblu, Toan’s, Uncle John, Starbucks, Hot Woks, 5asec, TipTop, GoSkin(salon de infrumusetare) Jolie Ville Promenada Mall CLADIRI DE BIROURI The North Center One North Gate Swan Office Park ORACLE Cubic Centre Pipera Bussines Tower Hyperion Towers Sky Tower Vodafone Romania Technologies Michelin Romania Renault Technologie Roumanie Global City EMAG TOYOTA GRADINITE Olga Gudynn Happy Univers Gradinita Aricel Gradinita Montessori Gradinita Tinkerbel Happy Children Acadedmy Gradinita Dreamland SCOLI Little London School Questfield School British School of Bucharest AISB School(scoala Americana) Hermann Oberth German School Scoala Gimnaziala nr 3. Pipera Voluntari Scoala si Gradinita Bell Sorriso Private School Pipera Vertigo Dance School SUPERMARKET Mega Image Profi Lidl Carrefour Express Penny Market Timp liber Planet Swim and Gym Atlantis Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

350 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere garsoniera Obor, Bucuresti Proprietar 270 €
Inchiriere garsoniera Obor, Bucuresti Obor, Bucuresti

Inchiriez apartament cu 1 camera, decomandat, aprox. 40 mp. Confort 1. Calea Mosilor, la 3 min de metrou Obor. Etaj 4/6. Dormitorul amenajat ca dressing. Apartamentul este recent renovat si remobilat. Mobila noua. Televizor nou 4K (cel din poza a fosa inlocuit). Complet utilat - televizor, frigider, masina de spalat, aragaz, aer conditionat. Izolat cu termopan, amenajat cu parchet, gresie si usa metalica. Canapeaua extensibila are saltea cu latex. Balconul spre Calea Mosilor este inchis cu un al doilea strat de termopan, izoland-ul complet de zgomotul soselei. Blocul este linistit, are interfon si lift. Blocul este construit in 1980, dar este alipit de un bloc din 1936, preluand de la acesta inaltimea etajelor. Astfel camerele au inaltimea de aprox. 3m, crescand considerabil senzatia de spatialitate a acestora.

270 €

   Apartament

Vezi Detalii
Oportunitate Ultracentral comison 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 375 €
Oportunitate Ultracentral comison 0% Universitate, Bucuresti

Garsoniera pe care o avem in reprezentare exclusiva este situata in imobilul de pe strada Edgar Quinet, o strada mai degraba scurta, marginita la un capat de fantana de la Universitate si la celalalt de Cercul Militar de pe Calea Victoriei. Strada Edgar Quinet, alaturi de strazile Academiei, Nicolae Balcescu si Regina Elisabeta, inconjoara cladirea Universitatii din Bucuresti. Palatul Universitatii, constructie neoclasica inceputa la 1857, pe locul Manastirii Sfantu Sava si a colegiului cu acelasi nume, avea sa devina cea mai mare universitate a tarii. In zilele noastre, cladirea gazduiește facultatile de Geografie, Istorie, Matematica si Informatica, Litere, Limbi și Literaturi Straine. Candva, tot aici a fost si Facultatea de Filosofie. Studioul pozitionat in zona ultracentrala a Bucurestiului este unul spatios si dispune de un balconas din care in fiecare dimineata poti admira imprejurimile. Asa cum se poate vedea atat in imaginile de prezentare studioul este unul spatios. Situat exceptional studioul complet renovat, elegant mobilatat si utilat cu toate cele necesare, prezinta potential atat pentru zona rezidentiala, cat si pentru pentru inchiriere pe termen lung, a doua casa sau pentru operare in regim hotelier (Booking/Airbnb). Pretul la care este oferita aceasta garsoniera versatil este unul foarte ok pentru un imobil cu toate aceste beneficii si caracteristici. Avem deschidere pentru colaborare cu alte agentii imobiliare, stimuland inchirierea acestei proprietati.

375 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera cocheta, Drumul Postalionului, Berceni Agentie - 0 comision - exclusivitate 220 €
Garsoniera cocheta, Drumul Postalionului, Berceni Berceni, Bucuresti

Propunem pentru inchiriere/vanzare o garsoniera cocheta in zona Berceni (str Postalionului) .Garsoniera complet mobilata si utillata. Energia ei pozitiva iti va da o stare de bine si relaxare.

220 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera Primaverii Agentie - 0 comision - exclusivitate 399 €
Garsoniera Primaverii Primaverii, Bucuresti

Dream House Imobiliare va propune o garsoniera in cartierul Primaverii,este ideala atat pentru locuit cat si pentru birou Garsoniera este renovata, mobilata si utilata modern, disponibila imediat

399 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  garsoniera Iasi, Iasi  - 180 EURO lunar Agentie - 0 comision - exclusivitate 180 €
Inchiriere garsoniera Iasi, Iasi - 180 EURO lunar Tatarasi, Iasi , jud. Iasi

Va recomand spre inchiriere un apartament cu 1 camera situat in zona Tatarasi, la bulevard, la 1 minut de statia mijloacelor de transport, mobilat si utilat cu : frigider, masina de spalat si aragaz,spatios si luminos.Imobilul este izolat termic exterior, pretabil pentru un cuplu sau o fata si este disponibil imediat, cu acces usor catre zonele Tudor Vladimirescu, Podu Ros, Centru si Copou.Se cere 180 euro cu plata lunar si o luna garantie, disponibil din data de 21 august 2020.

180 €

   Apartament

Vezi Detalii
Militari Politehnica Lujerului Imobil Reabilitat Agentie - 0 comision - exclusivitate 300 €
Militari Politehnica Lujerului Imobil Reabilitat Militari, Bucuresti

Militari - Lujerului - Politehnica DISPONIBILITATE DIN 20 August 2020 Etaj: P/4 Compartimentare: Decomandata Geam la baie Hol mare *** Dotari garsoniera: - Mobilata/ utilata complet - Bucatarie mobilata/ utilata complet - Masina de spalat rufe - Frigider - Aragaz + hota *** Facilitati zona: - Acces facil metrou Lujerului sau Politehnica - Apropiere statia RATB - Supermarketuri non-stop - Hypermarketuri in imediata vecinatate - Locuri de parcare - Saloane infrumusetare/ cosmetica/ masaj - Restaurante/ cafenele/ pizerii - Farmacii - Scoli/ gradinite

300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Piata Iancului - Elev Stefanescu, garsoniera renovata, mobilata/ utilata, etaj 1 Agentie - 0 comision - exclusivitate 260 €
Piata Iancului - Elev Stefanescu, garsoniera renovata, mobilata/ utilata, etaj 1 Iancului, Bucuresti

Garsoniera decomandata, renovata, mobilata si utilata complet, situata in zona Piata Iancului, pe strada Elev Stefanescu. Garsoniera se afla la etajul 1 al unui bloc curat, construit in 1981, la mica distanta de metrou Piata Iancului. Garsoniera este spatioasa, luminoasa si dispune de tot confortul necesar unui stil de viata activ. Perioada pentru care se doreste inchirierea este de minim 1 an, conditiile de inchiriere fiind cele clasice - chiria lunar + garantie echivalentul chiriei unei luni. Pentru programarea unei vizionari, va rog sa ma contactati.

260 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera Nerva Traian Timpuri Noi mobilata complet 42mp etaj 1 Agentie - 0 comision - exclusivitate 300 €
Garsoniera Nerva Traian Timpuri Noi mobilata complet 42mp etaj 1 Nerva Traian, Bucuresti

Esti in cautarea unui nou camin, intr-o zona linistita dar totusi centrala? Daca cauti intimitate si liniste cand ajungi ACASA, atunci aceasta proprietate este pentru tine! Va prezentam o garsoniera mobilata modern, decomandata, aproape de metrou, pe strada Alexandru Vlahuta, intre Bulevardele Mircea Voda si Nerva Traian in zona Unirii Timpuri Noi. Situata intr-o zona centrala, foarte accesibila si civilizata, la etajul 1/8 al unui bloc curat, reabilitat si bine intretinut, cu parculet in fata. Garsoniera este dotata cu mobila si electrocasnice de calitate si este compartimentata astfel: hol la intrare cu dressing amenajat, baie cu cada, bucatarie echipata complet, camera cu AC si balcon inclusa in suprafata utila. Ne dorim sa inchiriem pe o perioada de minim 12 luni, ideala pentru un cuplu. Va asteptam la vizionare!

300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Liberty Mall, garsoniera 40 mp, etaj 2/8, mobilata/ utilata, spatioasa, libera Agentie - 0 comision - exclusivitate 250 €
Liberty Mall, garsoniera 40 mp, etaj 2/8, mobilata/ utilata, spatioasa, libera 13 Septembrie, Bucuresti

Liberty Mall/ Piata de flori, garsoniera open space, suprafata 40 mp, etajul 2/8, bloc 1980, mobilata si utilata complet, pat si canapea extensibila, masina de spalat rufe, aer conditionat, geamuri termopan, balcon, usa metalica, zona verde. Blocul este curat, cu vecini linistiti, amplasat intr-o zona cu multa verdeata, langa Liberty Mall, Piata de Flori, Crystal Palace Ballrooms, Carrefour, Kaufland, Vulcan Value Center. Accesul este deosebit de facil catre Piata Unirii - 5 minute de mers cu mijloacele de transport. Se doreste inchiriere pe termen lung - minim 1 an, chiria platita anticipat lunar + garantia - echivalentul chiriei unei luni.

250 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera mobila complet Zona centrala Al. Vlahuta Agentie - 0 comision - exclusivitate 300 €
Garsoniera mobila complet Zona centrala Al. Vlahuta Nerva Traian, Bucuresti

Esti in cautarea unui nou camin, intr-o zona linistita dar totusi centrala? Daca cauti intimitate si liniste cand ajungi ACASA, atunci aceasta proprietate este pentru tine! Va prezentam o garsoniera mobilata modern, decomandata, pe strada Al. Vlahuta, intre Bulevardele Mircea Voda si Nerva Traian. Situata intr-o zona centrala, foarte accesibila si civilizata, la etajul 2/8 al unui bloc curat si bine intretinut, cu parc in fata. Garsoniera este dotata cu mobila si electrocasnice de calitate si este compartimentata astfel: hol la intrare cu dressing amenajat, baie cu cada, bucatarie echipata complet, camera cu AC si logie inclusa in suprafata utila. Ne dorim sa inchiriem pe o perioada de minim 12 luni, si consideram ca garsoniera se potriveste de minune unui cuplu. Va asteptam la vizionare!

300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera cocheta, Drumul Postalionului, Berceni Agentie - 0 comision - exclusivitate 220 €
Garsoniera cocheta, Drumul Postalionului, Berceni Berceni, Bucuresti

Propunem pentru inchiriere/vanzare o garsoniera cocheta in zona Berceni (str Postalionului) .Garsoniera complet mobilata si utillata. Energia ei pozitiva iti va da o stare de bine si relaxare.

220 €

   Apartament

Vezi Detalii
MILITARI - PACII - STRADA DRUMUL BACRIULUI, NR. 3, GARSONIERA DECOMANDATA Agentie - 0 comision - exclusivitate 265 €
MILITARI - PACII - STRADA DRUMUL BACRIULUI, NR. 3, GARSONIERA DECOMANDATA Militari, Bucuresti

ITI PROP ATENTIE: APARTAMENTUL SE AFLA LA PRIMA INCHIRIERE, TOT MOBILIERUL FIIND NOU, NEFOLOSIT. GARSONIERA ESTE FINISAT SI UTILAT MODERN CU FINISAJE DE CALITATE SI DISPUNE DE: * pardoseli din gresie in hol, baie si balcon * peretii din bucatarie si bai placati cu faianta, frigider * gresie in living, dormitor si bucatarie * usi interioare din lemn, usa metalica la intrare * centrala individuala cu, calorifere din otel * contorizare individuala: apa, canalizare, curent, gaz, cablu RDS - RCS * electrocasnice noi ( aragaz, frigider, masina de spalat ) PRET: 265 Euro / LUNA + AVANS 1 LUNA GARANTIE. COMISION AGENTIE 50% DIN PRIMA LUNA DE INCHIRIERE. PROPRIETATEA ESTE LIBERA SI SE POATE INCHIRIA IMEDIAT.

265 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera mobila complet Zona centrala Al. Vlahuta Agentie - 0 comision - exclusivitate 300 €
Garsoniera mobila complet Zona centrala Al. Vlahuta Nerva Traian, Bucuresti

Esti in cautarea unui nou camin, intr-o zona linistita dar totusi centrala? Daca cauti intimitate si liniste cand ajungi ACASA, atunci aceasta proprietate este pentru tine! Va prezentam o garsoniera mobilata modern, decomandata, pe strada Al. Vlahuta, intre Bulevardele Mircea Voda si Nerva Traian. Situata intr-o zona centrala, foarte accesibila si civilizata, la etajul 2/8 al unui bloc curat si bine intretinut, cu parc in fata. Garsoniera este dotata cu mobila si electrocasnice de calitate si este compartimentata astfel: hol la intrare cu dressing amenajat, baie cu cada, bucatarie echipata complet, camera cu AC si logie inclusa in suprafata utila. Ne dorim sa inchiriem pe o perioada de minim 12 luni, si consideram ca garsoniera se potriveste de minune unui cuplu. Va asteptam la vizionare!

300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera Militari Dezrobirii/ Uvertruii, 10 minute Metrou Gorjului / Lujerului Agentie - 0 comision - exclusivitate 285 €
Garsoniera Militari Dezrobirii/ Uvertruii, 10 minute Metrou Gorjului / Lujerului Militari, Bucuresti

Garsoniera de inchiriat in zona Militari, Dezrobirii / Bld Uvertuii, la 10 minute de statiile de Metrou Gorjului sau Lujerului, intr-un imobil construit in 2017, finalizat si locuit, la etajul 2 din 4, suprafata 39 mp, decomandata, bucatarie inchisa, balcon si spatii de depozitare. Proprietatea dispune de finisaje moderne de calitate si mobilier modern. Imobilul este pozitionat in plan secund fata de bulevard, ferit de aglomeratie, intr-o zona de blocuri cu regim de inaltime redus, dar cu un acces usor catre statiile STB si Metrou Gorjului, magazine, gradinite, scoli, piata, etc. Pret: 285 Euro / luna 1 luna avans + 1 luna garantie Comision 50% din prima luna de chirie!

285 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vinla Vitan  Garsoniera de inchiriat Agentie - 0 comision - exclusivitate 380 €
Vinla Vitan Garsoniera de inchiriat Vitan, Bucuresti

Iti propunem spre inchiriere o garsonier cocheta la etajul 3 construita in anul 2009 in zona Vitan. Imobilul cuprinde o suprafata de 41 mp si o baie. Sunt sigur ca iti place aceasta oferta, super frumoasa! Pentru alte informatii suna la numarul de contact din anunt! Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta propunere pentru descoperirea unui loc perfect, dupa pret, locatie si design! Suna pentru vizionare! Se merita vazuta!

380 €

   Apartament

Vezi Detalii
Oportunitate Ultracentral comison 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 375 €
Oportunitate Ultracentral comison 0% Universitate, Bucuresti

Garsoniera pe care o avem in reprezentare exclusiva este situata in imobilul de pe strada Edgar Quinet, o strada mai degraba scurta, marginita la un capat de fantana de la Universitate si la celalalt de Cercul Militar de pe Calea Victoriei. Strada Edgar Quinet, alaturi de strazile Academiei, Nicolae Balcescu si Regina Elisabeta, inconjoara cladirea Universitatii din Bucuresti. Palatul Universitatii, constructie neoclasica inceputa la 1857, pe locul Manastirii Sfantu Sava si a colegiului cu acelasi nume, avea sa devina cea mai mare universitate a tarii. In zilele noastre, cladirea gazduiește facultatile de Geografie, Istorie, Matematica si Informatica, Litere, Limbi și Literaturi Straine. Candva, tot aici a fost si Facultatea de Filosofie. Studioul pozitionat in zona ultracentrala a Bucurestiului este unul spatios si dispune de un balconas din care in fiecare dimineata poti admira imprejurimile. Asa cum se poate vedea atat in imaginile de prezentare studioul este unul spatios. Situat exceptional studioul complet renovat, elegant mobilatat si utilat cu toate cele necesare, prezinta potential atat pentru zona rezidentiala, cat si pentru pentru inchiriere pe termen lung, a doua casa sau pentru operare in regim hotelier (Booking/Airbnb). Pretul la care este oferita aceasta garsoniera versatil este unul foarte ok pentru un imobil cu toate aceste beneficii si caracteristici. Avem deschidere pentru colaborare cu alte agentii imobiliare, stimuland inchirierea acestei proprietati.

375 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera in zona Parc Crangasi Agentie - 0 comision - exclusivitate 250 €
Garsoniera in zona Parc Crangasi Crangasi, Bucuresti

Apartament de 1 camere, situat la etajul 5 construit in anul 1985 in zona Crangasi. Imobilul, in suprafata utila de 30 mp are 1 camere, bai: 1. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte informatii sunati la numarul de contact din anunt! Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

250 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera in zona Parc Crangasi Agentie - 0 comision - exclusivitate 250 €
Garsoniera in zona Parc Crangasi Crangasi, Bucuresti

Apartament de 1 camere, situat la etajul 5 construit in anul 1985 in zona Crangasi. Imobilul, in suprafata utila de 30 mp are 1 camere, bai: 1. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte informatii sunati la numarul de contact din anunt! Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

250 €

   Apartament

Vezi Detalii
Piata Iancului - Elev Stefanescu, garsoniera renovata, mobilata/ utilata, etaj 1 Agentie - 0 comision - exclusivitate 260 €
Piata Iancului - Elev Stefanescu, garsoniera renovata, mobilata/ utilata, etaj 1 Iancului, Bucuresti

Garsoniera decomandata, renovata, mobilata si utilata complet, situata in zona Piata Iancului, pe strada Elev Stefanescu. Garsoniera se afla la etajul 1 al unui bloc curat, construit in 1982, la mica distanta de metrou Piata Iancului. Garsoniera este spatioasa, luminoasa si dispune de tot confortul necesar unui stil de viata activ. Perioada pentru care se doreste inchirierea este de minim 1 an, conditiile de inchiriere fiind cele clasice - chiria lunar + garantie echivalentul chiriei unei luni. Pentru programarea unei vizionari, va rog sa ma contactati.

260 €

   Apartament

Vezi Detalii
7 min metrou Piata Muncii, garsoniera decomandata, moderna, Comision 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 260 €
7 min metrou Piata Muncii, garsoniera decomandata, moderna, Comision 0% Baba Novac, Bucuresti

7 minute fata de metrou Piata Muncii, in spatele spitalului Victor Babes, garsoniera decomandata, moderna, foarte bine intretinuta, aer conditionat, centrala termica (costuri foarte mici de intretinere), izolata termic interior si exterior, masina de spalat, frigider. Este utilata complet nou, instalatii sanitare schimbate, instalatii electrice noi, terasa, curte interioara frumos amenajata. Comision 0%

260 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  garsoniera Bucuresti, Piata Victoriei  - 350 EURO lunar Agentie - 0 comision - exclusivitate 350 €
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Piata Victoriei - 350 EURO lunar Piata Victoriei, Bucuresti

Va prezentam spre inchiriere o garsoniera foarte spatioasa ce are o suprafata de 42mp, pozitionata la etajul 3 din 8, al unui imobil solid, construit in anul 1986, ce a fost reabilitat termic, situat in Piata Victoriei, la o distanta de 3 minute de Metrou. Garsoniera este libera, este ferita de zgomotul urban, avand vederea catre parcarea din spatele blocului. Aceasta se inchiriaza mobilata si utilata, asa cum se vede in poze. Pentru vizionari sau mai multe detalii ma puteti contacta. Descrierea zonei VICTORIEI: Piata Victoriei este localizata in sectorul 1 al capitalei, chiar in inima Bucurestiului. Aici se intersecteaza Calea Victoriei, Bulevardul Lascar Catargiu, Bulevardul Iancu de Hunedoara, Str. Paris, Bulevardul Aviatorilor, Soseaua Kiseleff, Bulevardul Ion Mihalache, str. Buzesti si Bulevardul Nicolae Titulescu. In jurul Pietei Victoriei sunt localizate o serie de cartiere exclusiviste, cartiere in care in ultimii ani s-au dezvoltat o serie de proiecte imobiliare de top, atat pe segmentul rezidential cat si cel de birouri, foarte apreciate chiar si in randul celor mai exigenti cumparatori sau chiriasi. Din punct de vedere imobiliar, caracteristicile cartierelor din zona sunt unitare, adica arhitectura caselor si a vilelor este in cea mai mare parte clasica imbinand stiluri arhitecturale deosebite, ce abunda in eleganta si rafinament. Proiectele imobiliare dezvoltate in ultimii ani, in marea lor majoritate formate din blocuri de apartamente cu regim de inaltime redus, se incadreaza perfect in peisajul arhitectural al zonei, astfel incat nu vom intalni vile clasice si blocuri de locuinte cu arhitecturi ultramoderne. Apartamentele din zona sunt construite dupa ultimile standarde, camere spatioase, spatii vitrate mari, amejari de lux. In anii 80 – 90, tot in vecinatatea Pietei Victoriei, mai precis in cartiere ca Titulescu – Piata 1 Mai, pana inspre podul Grant s-au construit blocuri de 8 – 10 etaje. Aceste blocuri, pentru piata „veche” sunt printre cele mai cautate in randul persoanelor care doresc sa isi cumpere un apartament intr-o zona foarte buna a capitalei la un pret decent. Descrierea infrastructurii: In Piata Victoriei se afla o serie de cladiri importante, printre care cladirea Guvernului Romaniei, Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa, Muzeul Taranului Roman si Muzeul National de Geologie. Piata Victoriei este considerata ca fiind cel mai important centru financiar al Capitalei, aici fiind construite in ultimii ani o serie de officebuilding-uri importante: BRD Tower, America House, Europe House, cladirea Generalli, precum si o serie de cladiri in curs de finalizare. Piata Victoriei este unul dintre cele mai importante noduri rutiere ale Capitalei, practic de aici ajungi imediat oriunde. avand la dispoziţie metroul (M1 si M2), autobuze (205, 300, 381, 783) sau tramvaie (24, 34, 45, 46).

350 €

   Apartament

Vezi Detalii
TITAN, 5min mers metrou 1 Decembrie Agentie - 0 comision - exclusivitate 265 €
TITAN, 5min mers metrou 1 Decembrie Titan, Bucuresti

TITAN, la aproximativ 5min mers metrou 1 Decembrie, str.Ghita Seban, bloc civilizat, curat, reabilitat termic. Garsoniera foarte curat, renovata recent, mobilata si utilata modern ( aragaz, frigider, masina de spalat rufe, pat de mijloc si canapea extensibila, biblioteca, dressing, etc..., fara televizor), semidecomandata, et.5/10. Inchiriere pe termen lung.

265 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera in zona Parc Crangasi Agentie - 0 comision - exclusivitate 250 €
Garsoniera in zona Parc Crangasi Crangasi, Bucuresti

Apartament de 1 camere, situat la etajul 5 construit in anul 1985 in zona Crangasi. Imobilul, in suprafata utila de 30 mp are 1 camere, bai: 1. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte informatii sunati la numarul de contact din anunt! Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

250 €

   Apartament

Vezi Detalii
Liberty Mall, garsoniera 40 mp, etaj 2/8, mobilata/ utilata, spatioasa, libera Agentie - 0 comision - exclusivitate 275 €
Liberty Mall, garsoniera 40 mp, etaj 2/8, mobilata/ utilata, spatioasa, libera 13 Septembrie, Bucuresti

Liberty Mall/ Piata de flori, garsoniera open space, suprafata 40 mp, etajul 2/8, bloc 1980, mobilata si utilata complet, pat si canapea extensibila, masina de spalat rufe, aer conditionat, geamuri termopan, balcon, usa metalica, zona verde. Blocul este curat, cu vecini linistiti, amplasat intr-o zona cu multa verdeata, langa Liberty Mall, Piata de Flori, Crystal Palace Ballrooms, Carrefour, Kaufland, Vulcan Value Center. Accesul este deosebit de facil catre Piata Unirii - 5 minute de mers cu mijloacele de transport. Se doreste inchiriere pe termen lung - minim 1 an, chiria platita anticipat lunar + garantia - echivalentul chiriei unei luni.

275 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera Rahova - Nasaud Agentie - 0 comision - exclusivitate 250 €
Garsoniera Rahova - Nasaud Ferentari, Bucuresti

Va oferim spre inchiriere garsoniera de 1 camere, decomandat, situat la etajul 1 din p+ 8 intr-un in bloc construit in anul 1992 in capatul strazi Nasaud, zona fiind sigura! Imobilul, in suprafata utila de 42 mp are 1 camere, bai: 1, balcon: 1. , mobilat si utilat modern Se accepta contract inregistrat Anaf!

250 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera PREMIUM prima inchiriere Avangarde Militari Residence Agentie - 0 comision - exclusivitate 250 €
Garsoniera PREMIUM prima inchiriere Avangarde Militari Residence Militari, Bucuresti

Garsoniera Premium, de inchiriat in ansamblul rezidential Avangarde City 2, localizat in Militari residence pe strada Tineretului. Avangarde City 2 beneficiaza de acces in imediata apropiere la mijloacele de transport in comun catre liniile RATB: 178, 138 si Maxi Taxi, diverse centre comerciale (Auchan, Metro, Praktiker, farmacii, restaurante, etc). Ansamblul dispune de administrare, salubritate, apa, canal, gaz, internet, precum si de toate facilitatile urbane implicite. Garsoniera, decomandata, se afla la prima inchiriere, mobilata si utilata complet cu mobilier si electrocasnice de calitate: TV, masina de spalat, aragaz, frigider, hota, centrala proprie. Este o locuinta foarte primitoare cu un design modern, o suprafata utila de 35 mp plus un balcon deschis, compartimentata astfel: vestibul cu un dressing spatios la intrare de unde se intra si in baie, camera cu canapea extensibila, biblioteca, comoda tv cu corpuri suspendate si o masa tip birou, bucataria mobilata si nu in ultimul rand balconul cu vedere spre un spatiu verde frumos amenajat. Proprietatea se afla la parterul inalt al blocului de doar sapte etaje, finalizat in 2020. Se urmareste inchirierea pe o perioada de minim 12 luni, se percepe o luna de chirie, o luna avans si una garantie si consideram ca aceasta proprietate se potriveste de minune unui cuplu sau unei singure persoane. Pentru detalii si vizionari, nu ezitati sa ne contactati.

250 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(