Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchirieri spatii Bucuresti:


Mosilor-pozitie exceptionala,spatiul comercial parter de bloc, 25mp de inchiriat Agentie - 0 comision - exclusivitate 800 €
Mosilor-pozitie exceptionala,spatiul comercial parter de bloc, 25mp de inchiriat Mosilor, Bucuresti

MOSILOR POZITIE EXCEPTIONALA, va ofer spre inchiriere un spatiu comercial stradal cu vad pietonal, parter de bloc, amenajat,cu vitrina termopan de aproximativ 4 mp, suprafata utila 25 mp, disponibil imediat. In apropiere se afla statie a mijloacelor de transport.

800 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Bld. PIPERA, imobil exceptional S+P+2E, ideal reprezentanta, office, etc. Agentie - 0 comision - exclusivitate 7000 €
Bld. PIPERA, imobil exceptional S+P+2E, ideal reprezentanta, office, etc. Pipera, Bucuresti

Muntenia Grup va propune spre inchiriere, in zona de Nord a Mun. Bucuresti – PIPERA, Bld. Pipera (fosta Sos. Pipera-Tunari) – stradal, imobil cu arhitectura deosebita, exclusivista, constructie 2010 care prin stilul si rafinamentul arhitectural personalizat, conceptul finisajelor, indeplineste toate normele elegantei si confortului, pretabil atat pentru rezidenta cat si pentru reprezentanta, showrrom, office/birouri, clinica medicala, after school, gradinita privata, etc. Imobilul teren, in suprafata totala de 1.200 mp. plus vila in suprafata totala construita de 1.118 mp. - utila de 955 mp. cu regim de inaltime: Subsol + Parter + 3 Etaje, este situat in Pipera cu acces si din Strada Ghita Constantin unde exista cea de a 2-a cale de acces, curte proprie in suprafata de 618,66 mp. prevazuta cu poarta actionata electric pentru accesul auto ce poate fi folosita atat ca parcare cat si loc de joaca . SUBSOL (parcare auto): Suprafata totala construita: 183.82 mp. Suprafata totala utila: 168.75 mp. PARTER: Suprafata totala construita: 180 mp. Suprafata totala utila: 159 mp. ETAJ 1: Suprafata totala construita: 231 mp. Suprafata totala utila 223 mp. ETAJ 2: Suprafata totala construita : 227 mp. Suprafata totala utila: 185 mp. Suprafata terasa: 33 mp. ETAJ 3: Suprafata totala construita : 182 mp. Suprafata totala utila: 151 mp. Suprafata terasa: 17 mp. Suprafata utila terase: 15 mp. Imobilul este dotat cu: lift Kone, panouri solare, 3 centrale termice Viesmann, rulouri exterioare actionate electric, imbunatatiri: gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie din termopan, utilitati: internet, apa, gaz, canalizare si energie electrica. Spatiul aferent fiecarui nivel poate fi compartimentat in functie de necesitati, in prezent el fiind in mare parte open space, cu instalatii sanitare proprii pe fiecare nivel.

7000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Restaurant si terasa - Piata Charles de Gaulle Agentie - 0 comision - exclusivitate 15000 €
Restaurant si terasa - Piata Charles de Gaulle Primaverii, Bucuresti

Pozitionat in cea mai exclusivista zona din Bucuresti, in zona de nord, in rond la piata Charles de Gaulle, imobilul este integrat in ansamblul reprezentat de Bulevardul Primaverii si Calea Dorobanti. Cladirea este in curs de consolidare, finalizarea fiind in luna aprilie a acestui an, iar finisajele vor fi de calitate premium. Corpul din care face parte spatiul este de P+2E, etajele 1 si 2 fiind deja inchiriate. Spatiul este situat pe acoperisul cladirii si este pretabil pentru Skybar & Restaurant de lux. Acesta va avea o suprafata utila de 180 mp si o terasa inchisa foarte generoasa de 320 mp cu vedere superba catre parcul Herastrau, Piata Charles de Gaulle, Arcul de Triumf. Cladirea dispune de 2 lifturi, dintre care unul are acces direct pe terasa. Pretul inchirierii este de 30 euro/mp negociabil. Pentru alte detalii ma puteti contacta. Avem deschidere pentru colaborare cu alte agentii imobiliare.

15000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Calea Dorobantilor-Caragiale, casa de inchiriat, OPEN SPACE 30MP, SINGUR CURTE Agentie - 0 comision - exclusivitate 1200 €
Calea Dorobantilor-Caragiale, casa de inchiriat, OPEN SPACE 30MP, SINGUR CURTE Dorobanti, Bucuresti

Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere o casa foarte frumoasa si primitoare, singur curte, in zona Piata Dorobantilor, Colegiul National Ion Luca Caragiale si foarte aproape de Scoala generala /Liceul Vlahuta, 4 camere, 2 bai, bucatarie, suprafata totala aprox.90 mp, construita in 1938 si complet renovata acum. Este semi-mobilata si compusa din: living 30 mp, hol 4 mp, camera 17 mp, camera 11 mp, bucatarie 8 mp (complet utilata), baie 6 mp, grup sanitar 1,5 mp, pod generos pe toata suprafata pentru depozitari diverse, curte aprox.50 mp. in viitor se poate extinde cu o camera de 9mp. Dispune de: gresie, faianta, parchet, aer conditionat, centrala termica proprie, interfon, internet, TV, telefon, totul nou. Datorita proximitatii scolii Vlahuta si Caragiale, se preteaza perfect pentru activitati educative de genul before/after school, meditatii, diverse activitati scolare, repetitii, muzica, dans, sala de gym, etc. Se poate inchiria insa si pentru orice alta activitate rezonabila ( birouri, cabinete medicale, saloane beauty, etc.). In vecinatate se afla toate mijloacele de transport, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, spitale,piata, cafenele, restaurante, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati. Va invitam sa vizitati aceasta frumoasa proprietate!

1200 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Spatiu comercial Drumul Taberei Agentie - 0 comision - exclusivitate 1300 €
Spatiu comercial Drumul Taberei Drumul Taberei, Bucuresti

Localizat langa parcul Drumul Taberei, spatiul comercial este situat chiar pe strada Drumul Taberei si dispune de un vad pietonal foarte bun. Imobilul este compus din D+P+1E+2R si se inchiriaza parterul si demisolul, fiecare avand 950 mp utili. Spatiul este open space si se poate inchiria pe loturi de 50-300 mp cat si toata suprafata. Costul montarii peretilor si materialele sunt suportate de proprietar. Intrarea la parterul inaltat se va face pe o scara si usa securizata. Spatiul de la parter este pretabil pentru diferite domenii precum farmacie, showroom mobila, spatiu de birouri, cabinet de notariat, avocatura, punct de lucru pizzerie, agentie de turism, salon de infrumusetare, articole vestimentare haute couture, salon hairstyle, sala de fitness etc. Spatiul de la demisol poate avea multiple destinatii, spalatorie, depozit mobila etc. Pretul este de 13 euro/mp negociabil.

1300 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Spatiu comercial Piata Charles de Gaulle Agentie - 0 comision - exclusivitate 6800 €
Spatiu comercial Piata Charles de Gaulle Aviatorilor, Bucuresti

Pozitionat in cea mai exclusivista zona din Bucuresti, in zona de nord, in rond la piata Charles de Gaulle, spatiul comercial este integrat in ansamblul reprezentat de Bulevardul Primaverii si Calea Dorobanti. Cladirea este in curs de consolidare, finalizarea fiind in luna aprilie a acestui an, iar finisajele vor fi de calitate premium. Spatiul comercial are o suprafata utila de 170 mp, se afla la parter inaltat si dispunde de un vad pietonal foarte bun. Corpul din care face parte spatiul este de P+2E, etajele 1 si 2 fiind deja inchiriate. Pretabil pentru diferite domenii precum clinica medicala, cabinet de avocatura, cabinet stomatologic, banca, farmacie, domeniul HORECA, spatiu de birouri, showroom etc.

6800 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Spatiu comercial stradal - bvd Ion Mihalache (proximitate Victoriei) Agentie - 0 comision - exclusivitate 3400 €
Spatiu comercial stradal - bvd Ion Mihalache (proximitate Victoriei) Piata 1 Mai, Bucuresti

Va oferim spre inchiriere spatiu comercial stradal Parter (Sc=163mp, Su=139mp) + locuri parcare. Vitrina 10m. Proprietatea se afla intr-o pozitie excelenta, intens circulata, pe str. Ion Mihalache nr. 26-28 si este o constructie noua din anul 2016. Spatiul de la parter are dublu acces. Iesirea din spate (acces secundar) da spre un spatiu de 45 mp ce poate fi utilizat ca terasa, parcare (pentru 4 masini) sau pentru aprovizionare, dupa nevoie. De asemenea exista inca 1-2 locuri de parcare pozitionate de-a lungul cladirii. Aditional se poate inchiria si un spatiu la Etaj1 (Sc=74mp, Su=59mp) +1 loc parcare pentru suma de 600Euro (exista posibilitatea de a crea acces interior intre cele doua spatii). Pozitie excelenta, se poate desfasura orice activitate de comert, servicii, birouri. Statie RATB fix in fata cladirii, proprietate aflata vis-a-vis de Bucharest Tower Center (cladirea de birouri EY Romania, Hidroelectrica, Cegeka), Ministerul Fondurilor Europene, cladirea Garanta Asigurari si in imediata apropiere a spitalelor Sfanta Maria si Filantropia. Zona intens circulata, la 3 minute de Piata Victoriei. Spatiul este finalizat in 2016, grupuri sanitare, centrale termice si utilitati separate, finisaje premium (tavan fals cu model, gresie de trafic, AC, sistem alarma, internet prin fibra optica). Avem deschidere pentru colaborare cu alte agentii imobiliare.

3400 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Spatiu comercial stradal - bvd Ion Mihalache (proximitate Victoriei) Agentie - 0 comision - exclusivitate 3400 €
Spatiu comercial stradal - bvd Ion Mihalache (proximitate Victoriei) Piata Victoriei, Bucuresti

Va oferim spre inchiriere spatiu comercial stradal Parter (Sc=163mp, Su=139mp) + locuri parcare. Vitrina 10m. Proprietatea se afla intr-o pozitie excelenta, intens circulata, pe str. Ion Mihalache nr. 26-28 si este o constructie noua din anul 2016. Spatiul de la parter are dublu acces. Iesirea din spate (acces secundar) da spre un spatiu de 45 mp ce poate fi utilizat ca terasa, parcare (pentru 4 masini) sau pentru aprovizionare, dupa nevoie. De asemenea exista inca 1-2 locuri de parcare pozitionate de-a lungul cladirii. Aditional se poate inchiria si un spatiu la Etaj1 (Sc=74mp, Su=59mp) +1 loc parcare pentru suma de 600Euro (exista posibilitatea de a crea acces interior intre cele doua spatii). Pozitie excelenta, se poate desfasura orice activitate de comert, servicii, birouri. Statie RATB fix in fata cladirii, proprietate aflata vis-a-vis de Bucharest Tower Center (cladirea de birouri EY Romania, Hidroelectrica, Cegeka), Ministerul Fondurilor Europene, cladirea Garanta Asigurari si in imediata apropiere a spitalelor Sfanta Maria si Filantropia. Zona intens circulata, la 3 minute de Piata Victoriei. Spatiul este finalizat in 2016, grupuri sanitare, centrale termice si utilitati separate, finisaje premium (tavan fals cu model, gresie de trafic, AC, sistem alarma, internet prin fibra optica). Avem deschidere pentru colaborare cu alte agentii imobiliare.

3400 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Spatiu comercial pe Calea Victoriei Agentie - 0 comision - exclusivitate 4500 €
Spatiu comercial pe Calea Victoriei Calea Victoriei, Bucuresti

Vrei sa iti deschizi un business in domeniul HORECA si nu stii de unde sa incepi? Te putem ajuta noi cu spatiul necesar si nu numai. Pozitionat in centrul Bucurestiului pe Calea Victoriei, una dintre cele mai vechi artere ale orasului, langa Centrul Vechi si vis a vis de Valea Regilor, spatiul are un un vad pietonal foarte bun, fiind integrat in ansamblul reprezentat de Calea Victoriei si Splaiul Independentei. Cladirea este amplasata intr-o zona care isi pastreaza caracterul de lux cu un standard ridicat al calitatii arhitecturale, creand astfel o imagine urbana aerata, cu perspective variate. Datorita pozitiei ideale ce ofera acces facil catre Piata Universitatii, Palatul Parlamentului, Parcul Izvor si la doar 2 minute de mers pe jos pana in Centrul Vechi, compartimentarii, suprafetei si versatilitatii in posibilitatile de utilizare recomanda imobilul pentru cei care cauta o proprietate intr-una din locatiile cheie din capitala. Restaurantul dispune de 190 mp utili fiind dispus la parter, dintre care 150 mp zona de mese. Pe langa zona de mese, restaurantul dispune de zona de bar, 2 grupuri sanitare pentru clienti si unul pentru personal, bucatarie utilata complet, o camera de depozitare si autorizatie de terasa pe Calea Victoriei. Imobilul se inchiriaza complet utilat (electrocasnice de la Lincat, Technoinox, Zanussi) si mobilat (mobila este noua si de calitate superioara). Avem deschidere pentru colaborare cu alte agentii imobiliare.

4500 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Inchiriere  spatii comercial Bucuresti, Berceni  - 6500 EURO lunar Agentie - 0 comision - exclusivitate 6500 €
Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Berceni - 6500 EURO lunar Berceni, Bucuresti

Va propunem spre inchiriere spatiu comercial situat in zona piata Berceni. Spatiul are 711 mp utili dispus in 2 camere mari, una de 396 si alta de 110 mp plus bucatarie utilata pentru restaurant, grupuri sanitare, curent trifazic. Spatiul se inchiriaza pentru orice tip de activitate: clinica medicala, sala de fitness, restaurant, pub, etc. Pentru orice alt detaliu nu ezitati sa ne contactati.

6500 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
SPATIU COMERCIAL DE INCHIRIAT, 131 MPU, STRAULESTI Agentie - 0 comision - exclusivitate 2000 €
SPATIU COMERCIAL DE INCHIRIAT, 131 MPU, STRAULESTI Straulesti, Bucuresti

CGA Home Consulting va propune spre inchiriere un spatiu comercial, stradal, cu o suprafata de aproximativ 131 mp, suprafata care include si un grup sanitar, este situat intr-un imobil cu regim de inaltime P+4E+5ER, pe Soseaua Bucuresti- Targoviste, nr. 26 in complexul ROOA Residence. Zona s-a dezvoltat in ultimii ani si s-au construit in proximitate numeroase blocuri si vile si sunt de asemenea scoli, licee si companii cu multi angajati. Spatiul comercial se inchiriaza la pretul de 2000 euro + TVA. Spatiul este tip open space, cu vitrina de 15,47 m, se livreaza la gri, inaltimea este de 3,2 m, fiind prevazut cu tavan fals la 2,9 m, prin care se pot trage instalatiile de incalzire/racire. Tamplaria este de aluminiu cu geamuri si usi mari pe 3 laturi ale spatiului, avand 2 usi de acces: una din holul de intrare pntru clienti si o a doua, pentru aprovizionare, direct din parcarea exterioara. Spatiul beneficiaza de 2 locuri de parcare. Spatiul este ideal pentru: banca , cabinet stomatologic, cabinet veterinar, petshop, supermarket. Spatiul are suprafata vitrata stradala si acces propriu diferit de ceilalti locatari ai imobilului. Datorita amplasarii spatiul are vad comercial si trafic pietonal. Acces facil la mijloace de transport STB, ( 10m). Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati.

2000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Iuliu Maniu, 900 mp. Spatiu exceptional de prezentare - showroom si depozitare Agentie - 0 comision - exclusivitate 10000 €
Iuliu Maniu, 900 mp. Spatiu exceptional de prezentare - showroom si depozitare Gorjului, Bucuresti

Muntenia Grup ofera spre inchiriere Spatiu pe Bld. IULIU MANIU (stradal) ideal pentru activitati de: prezentare si vanzare, depozitare, productie, birouri in suprafata totala de 900 mp. dispusi astfel: - Corpul principal – 900 mp. showroom / expunere comerciala, inclusiv birouri . Constructia cu inaltimea de 7,90 m. la atic si 8,50 la coama este realizata pe structura de cadre metalice si inchideri cu panouri termoizolante de tip KONTI (W 1000 la pereti si R 1000 la acoperis) cu stalpi si grinzi metalice, fundatie de tip monobloc, acoperis tip format b din grinzi metalice si invelitoare cu panouri de tip sandwich. Terenul aferent spatiului, cu destinatie parcare, este 400 mp.

10000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Bld. PIPERA, imobil exceptional S+P+2E, ideal reprezentanta, office, etc. Agentie - 0 comision - exclusivitate 7000 €
Bld. PIPERA, imobil exceptional S+P+2E, ideal reprezentanta, office, etc. Pipera, Bucuresti

Muntenia Grup va propune spre inchiriere, in zona de Nord a Mun. Bucuresti – PIPERA, Bld. Pipera (fosta Sos. Pipera-Tunari) – stradal, imobil cu arhitectura deosebita, exclusivista, constructie 2010 care prin stilul si rafinamentul arhitectural personalizat, conceptul finisajelor, indeplineste toate normele elegantei si confortului, pretabil atat pentru rezidenta cat si pentru reprezentanta, showrrom, office/birouri, clinica medicala, after school, gradinita privata, etc. Imobilul teren, in suprafata totala de 1.200 mp. plus vila in suprafata totala construita de 1.118 mp. - utila de 955 mp. cu regim de inaltime: Subsol + Parter + 3 Etaje, este situat in Pipera cu acces si din Strada Ghita Constantin unde exista cea de a 2-a cale de acces, curte proprie in suprafata de 618,66 mp. prevazuta cu poarta actionata electric pentru accesul auto ce poate fi folosita atat ca parcare cat si loc de joaca . SUBSOL (parcare auto): Suprafata totala construita: 183.82 mp. Suprafata totala utila: 168.75 mp. PARTER: Suprafata totala construita: 180 mp. Suprafata totala utila: 159 mp. ETAJ 1: Suprafata totala construita: 231 mp. Suprafata totala utila 223 mp. ETAJ 2: Suprafata totala construita : 227 mp. Suprafata totala utila: 185 mp. Suprafata terasa: 33 mp. ETAJ 3: Suprafata totala construita : 182 mp. Suprafata totala utila: 151 mp. Suprafata terasa: 17 mp. Suprafata utila terase: 15 mp. Imobilul este dotat cu: lift Kone, panouri solare, 3 centrale termice Viesmann, rulouri exterioare actionate electric, imbunatatiri: gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie din termopan, utilitati: internet, apa, gaz, canalizare si energie electrica. Spatiul aferent fiecarui nivel poate fi compartimentat in functie de necesitati, in prezent el fiind in mare parte open space, cu instalatii sanitare proprii pe fiecare nivel.

7000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Stefan cel Mare-intersectie cu Lizeanu, stradal, spatiul comercial de inchiriat,41mp,VAD PIETONAL Agentie - 0 comision - exclusivitate 1499 €
Stefan cel Mare-intersectie cu Lizeanu, stradal, spatiul comercial de inchiriat,41mp,VAD PIETONAL Stefan cel Mare, Bucuresti

Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un spatiul comercial stradal, in zona Stefan cel Mare-intersectie cu Lizeanu, la numai 5 minute de mers pe jos pana la metrou statia Obor, VAD PIETONAL, vitrina generoasa pe doua laturi, toate utilitatile, 380, OPEN SPACE, grup sanitar, liber. Acces rapid catre toate mijoloacele de transport. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

1499 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Spatiu comercial de inchiriat, Fundeni, Strada Dragonul Rosu,100 mp Agentie - 0 comision - exclusivitate 1100 €
Spatiu comercial de inchiriat, Fundeni, Strada Dragonul Rosu,100 mp Colentina, Bucuresti

De inchiriat spatiu comercial - stradal, 100 mp . Dintre dotari mentionam : curent trifazic, centrala termica, aer conditionat, usi si geamuri din PVC cu geamuri termopan. Ideal pentru orice activitate . Spatiul dispune de 8 locuri de parcare . Spatiu comerciat situat pe Strada Drumul Garii nr.4 ( soseaua Dragonul Rosu ) colt cu strada Intrarea Ciresului. Pretul este de 1100 EUR/luna .

1100 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Stefan cel Mare-intersectie cu Lizeanu, stradal, spatiul comercial de inchiriat,41mp,VAD PIETONAL Agentie - 0 comision - exclusivitate 1499 €
Stefan cel Mare-intersectie cu Lizeanu, stradal, spatiul comercial de inchiriat,41mp,VAD PIETONAL Stefan cel Mare, Bucuresti

Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un spatiul comercial stradal, in zona Stefan cel Mare-intersectie cu Lizeanu, la numai 5 minute de mers pe jos pana la metrou statia Obor, VAD PIETONAL, vitrina generoasa pe doua laturi, toate utilitatile, 380, OPEN SPACE, grup sanitar, liber. Acces rapid toate mijoloacele de transport. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

1499 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Spațiu comercial de 380mp de închiriat în zona Turda Agentie - 0 comision - exclusivitate 5320 €
Spațiu comercial de 380mp de închiriat în zona Turda Turda, Bucuresti

Va propunem un spatiu comercial aflat la parterul fostului bloc Petrom, construit pe strada Turda, vivs a vis de Parcul Regina Maria . Spatiul este impartit in doua suprafete cu acces separat, cel frontal avand suprafata de 3000mp, iar cel de al doilea, care are acces in lateralul imobilului, cu suprafata de 80 mp. Cele doua spatii pot fi inchiriate separat ori impreuna si pot fi recompartimentate in functie de dorinta chiriasului. In vederea amenajarii spatiului poate fi acordata o perioada de gratie . Vitrina spatiului frontal are o deschidere de 20 ml. iar spatiul este pretabil pentru showroom, banca, salon infrumusetare, cofetarie, reprezentanta, etc.; Aceasta oferta apartine agentiei RE/MAX, Cod Oferta RMX36600 Link oferta: www.remax.ro

5320 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Spatiu de inchiriat stradal Pantelimon Agentie - 0 comision - exclusivitate 1200 €
Spatiu de inchiriat stradal Pantelimon Pantelimon, Bucuresti

Spatiu comercial de inchiriat situat stradal pe Soseaua Pantelimon in suprafata de 55 mp. cu o vitrina de 6 ml. zona cu trafic pietonal deosebit. Spatiul se preteaza pentru orice gen de activitate comerciala.

1200 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Bld. PIPERA, imobil reprezentativ, ideal reprezentanta, office, etc. Agentie - 0 comision - exclusivitate 7000 €
Bld. PIPERA, imobil reprezentativ, ideal reprezentanta, office, etc. Pipera, Bucuresti

Muntenia Grup va propune spre inchiriere, in zona de Nord a Mun. Bucuresti – PIPERA, Bld. Pipera (fosta Sos. Pipera-Tunari) – stradal, imobil cu arhitectura deosebita, exclusivista, constructie 2010 care prin stilul si rafinamentul arhitectural personalizat, conceptul finisajelor, indeplineste toate normele elegantei si confortului, pretabil atat pentru rezidenta cat si pentru reprezentanta, showrrom, office/birouri, clinica medicala, after school, gradinita privata, etc. Imobilul teren, in suprafata totala de 1.200 mp. plus vila in suprafata totala construita de 1.118 mp. - utila de 955 mp. cu regim de inaltime: Subsol + Parter + 3 Etaje, este situat in Pipera cu acces si din Strada Ghita Constantin unde exista cea de a 2-a cale de acces, curte proprie in suprafata de 618,66 mp. prevazuta cu poarta actionata electric pentru accesul auto ce poate fi folosita atat ca parcare cat si loc de joaca . SUBSOL (parcare auto): Suprafata totala construita: 183.82 mp. Suprafata totala utila: 168.75 mp. PARTER: Suprafata totala construita: 180 mp. Suprafata totala utila: 159 mp. ETAJ 1: Suprafata totala construita: 231 mp. Suprafata totala utila 223 mp. ETAJ 2: Suprafata totala construita : 227 mp. Suprafata totala utila: 185 mp. Suprafata terasa: 33 mp. ETAJ 3: Suprafata totala construita : 182 mp. Suprafata totala utila: 151 mp. Suprafata terasa: 17 mp. Suprafata utila terase: 15 mp. Imobilul este dotat cu: lift Kone, panouri solare, 3 centrale termice Viesmann, rulouri exterioare actionate electric, imbunatatiri: gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie din termopan, utilitati: internet, apa, gaz, canalizare si energie electrica. Spatiul aferent fiecarui nivel poate fi compartimentat in functie de necesitati, in prezent el fiind in mare parte open space, cu instalatii sanitare proprii pe fiecare nivel.

7000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Obor, sp. com, birouri/showroom, +hala+ curte Agentie - 0 comision - exclusivitate 2000 €
Obor, sp. com, birouri/showroom, +hala+ curte Obor, Bucuresti

Obor, str. Ion Eliade Radulescu, la 3 min de piata Obor, la 7 min de metrou, casa si hala, curte proprie, posibilitate intrare cu masina in curte. Teren total 415mp, teren liber 175mp. Casa are deschidere la strada, cu 3 intrari, tip vagon, 6 camere, suprafata utila 110 mp+ pivnita 20mp. Hala se desfasoara pe P+1, supraf utila 120mp. Geamuri termopan, centrala termica. Foarte potrivit pentru birouri (si/sau locuinta), depozitare, mica productie, mica fabrica cu showroom etc. Disponibil incepand cu data de 25 oct.

2000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
OBOR vav Primaria Sectorului 2, 106 mp. Spatiu Comercial cu showrrom si vitrina stradala Agentie - 0 comision - exclusivitate 1250 €
OBOR vav Primaria Sectorului 2, 106 mp. Spatiu Comercial cu showrrom si vitrina stradala Obor, Bucuresti

Muntenia Grup, ofera spre inchiriere in regim de exclusivitate Spatiu Comercial in suprafata utila totala de 106 mp. din care 60 mp. open space, zona - showroom stradal si 46 mp. zona de depozit, birou si grup sanitar, cu acces aprovizionare marfa prin spatele blocului pe usa secundara, situat in Sos. Mihai Bravu – OBOR ( vav de Primaria Sectorului 2 ), la parter de bloc, constructie 1982, cu regim de inaltime S+P+10E. Spatiul beneficiaza de vizibilitate excelenta, de trafic pietonal intens si mijloacele de transport in comun, foarte aproape de intersectia Stefan cel Mare cu Sos. Mihai Bravu si Cal. Mosilor, avand o deschidere generoasa a vitrinei de 10,10 ml. cu inaltimea de 3,5 ml. Inbunatatiri: gresie, faianta, tavan casetat, vitrina sticla, sistem ventilatie, spoturi si corpuri de iluminat. Starea interioara a spatiului este excelenta, finisaje de nivel Clasa A, singurele modificari necesare (daca este cazul) fiind cele specifice activitatii proprii. Alte detalii zona - strazi asfaltate; mijloace de transport in comun; vad comercial cu trafic pietonal. Utilitati - Sistem incalzire si acces internet; Utilitati generale (energie electrica – 380 W, apa, canalizare si gaz). Finisaje - podele (gresie); stare interior (foarte buna); iluminat (tavan casetat cu lampi incorporate); ferestre cu geam termopan (PVC) Recomandare: se preteaza excelent pentru activitate de birouri firma/ office, cafenea, magazin, etc.

1250 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Spatiu Comercial Centrul Vechi Blanari Agentie - 0 comision - exclusivitate 4000 €
Spatiu Comercial Centrul Vechi Blanari Centrul Vechi, Bucuresti

Se inchiriaza spatiu comercial in centrul istoric pe str. Blanari, in suprafata totala de 115mp, 62mp parter, 53mp subsol utilizabili. Cladirea a fost consolidata in iunie 2019. Curent electric, canalizare, apa, gaz, grup sanitar, centrala termica proprie. Posibiliate contract inchiriere pe termen lung.

4000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Spatiu comercial 32 mp, Pache Protopopescu – Agricultori Agentie - 0 comision - exclusivitate 900 €
Spatiu comercial 32 mp, Pache Protopopescu – Agricultori Pache Protopopescu, Bucuresti

SPATIU SITUAT IN VILA, ZONA SEMICENTRALA Agentia Imperial va prezinta spre inchiriere un spatiu comercial situat in vila P+E, amplasata pe B-dul Pache Protopopescu, in zona intersectiei cu Strada Agricultori. Suprafata spatiului este 32 mp, compus dintr-o camera de 22 mp, bucatarie 7,5 mp si un grup sanitar. Acces stradal, spatiu dotat cu intrare vitrata de 4 m si aer conditionat. A functionat ca fast food, dar poate fi utilizat si pentru alte domenii de activitate. Proprietate reprezentata exclusiv de Agentia Imperial Imob.

900 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Spatiu depozitare sau birou Pantelimon Agentie - 0 comision - exclusivitate 500 €
Spatiu depozitare sau birou Pantelimon Morarilor, Bucuresti

Spatiu comercial sau de birou situat pe Sos. Pantelimon in suprafata de 60 mp. suprafata ce face parte dintr-un spatiu mai mare ce - a fost compartimentat si are intrarea prin spatele blocului. Spatiul se preteaza pentru depozitare, birou sau alte activitati ce nu necesita trafic pietonal. Suprafata este de 60 mp. format din doua incaperi si un grup sanitar. Pret 500 euro discutabil.

500 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Carol I stradal - Biserica Armeneasca Agentie - 0 comision - exclusivitate 750 €
Carol I stradal - Biserica Armeneasca Universitate, Bucuresti

Inchiriere spatiu comercial renovat total centrala termica alarma aer conditionat situat stradal pe Bulevardul Carol I in suprafata de 22 mp. utili vitrina 4 ml. zona foarte traficata pietonal, vizibilitate foarte buna. Spatiul se preteaza pentru orice gen de activitate comerciala mai puti food. Pret discutabil. Cladire consolidata recent.

750 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Iuliu Maniu, 900 mp. Spatiu exceptional de prezentare - showroom si depozitare Agentie - 0 comision - exclusivitate 10000 €
Iuliu Maniu, 900 mp. Spatiu exceptional de prezentare - showroom si depozitare Gorjului, Bucuresti

Muntenia Grup ofera spre inchiriere Spatiu pe Bld. IULIU MANIU (stradal) ideal pentru activitati de: prezentare si vanzare, depozitare, productie, birouri in suprafata totala de 900 mp. dispusi astfel: - Corpul principal – 900 mp. showroom / expunere comerciala, inclusiv birouri . Constructia cu inaltimea de 7,90 m. la atic si 8,50 la coama este realizata pe structura de cadre metalice si inchideri cu panouri termoizolante de tip KONTI (W 1000 la pereti si R 1000 la acoperis) cu stalpi si grinzi metalice, fundatie de tip monobloc, acoperis tip format b din grinzi metalice si invelitoare cu panouri de tip sandwich. Terenul aferent spatiului, cu destinatie parcare, este 400 mp.

10000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Bulevardul Libertatii vav de Palatul Parlamentului Agentie - 0 comision - exclusivitate 8000 €
Bulevardul Libertatii vav de Palatul Parlamentului Natiunile Unite, Bucuresti

Inchiriere spatiu comercial structurat pe subsol si parter in suprafata totala de 700 mp utili respectiv 270 mp.subsol si 435 mp. parter situat pe Bulevardul Libertatii vav de Palatul Parlamentului. Spatiul se preteaza pentru orice gen de activitate comerciala sau showroom. Pret discutabil.

8000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Bulevardul Libertatii vav de Palatul Parlamentului Agentie - 0 comision - exclusivitate 8000 €
Bulevardul Libertatii vav de Palatul Parlamentului Natiunile Unite, Bucuresti

Inchiriere spatiu comercial structurat pe subsol si parter in suprafata totala de 700 mp utili respectiv 270 mp.subsol si 435 mp. parter situat pe Bulevardul Libertatii vav de Palatul Parlamentului. Spatiul se preteaza pentru orice gen de activitate comerciala sau showroom. Pret discutabil.

8000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Carol I stradal - Biserica Armeneasca Agentie - 0 comision - exclusivitate 750 €
Carol I stradal - Biserica Armeneasca Universitate, Bucuresti

Inchiriere spatiu comercial situat stradal pe Bulevardul Carol I in suprafata de 25 mp. utili vitrina 4 ml. zona foarte traficata pietonal, vizibilitate foarte buna. Spatiul se preteaza pentru orice gen de activitate comerciala mai puti food. Pret discutabil.

750 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Bulevardul Basarabia intersectie cu Bulevardul Chisinau Agentie - 0 comision - exclusivitate 2300 €
Bulevardul Basarabia intersectie cu Bulevardul Chisinau Basarabia, Bucuresti

Va propunem spre inchiriere un spatiu comercial in suprafata de 110 mp cu o vitrina de 8 ml. situat stradal pe Bulevardul Basarabia vav de Spitalul Ilfov pretabil pentru orice gen de activitate comerciala dar si de birou sau showroom. Pret 2300 euro discutabil.

2300 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(