Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  casa Harghita, Lazarea  - 109000 EURO Proprietar 109000 €
Vanzare casa Harghita, Lazarea - 109000 EURO Lazarea, Lazarea , jud. Harghita

De vanzare casa familiala, cu spatiu comercial in localitatea Lazarea, pe strada Kadar. - Marimea terenului: 1000 mp - Suprafata utila a imobilului: 280 mp+70 mp - Pret: 109.000 Euro - Telefon: 07********35 Imobilul este construit din lemn si din panouri sandwich. Casa mai mare are o suprafata utila de 280 mp si se compune altfel: la etaj sunt 2 camere, o garderoba, o camara, 2 terase, un antreu si o baie. La parter se afla un spatiu comercial, (sala de evenimente),o bucatarie, si toalete. Casa mai mica are suprafata utila de 70 mp, este construita din lemn si din panouri sadwich. in acest spatiu, functioneaza in prezent, un magazin alimentar. Pe curte se mai afla un garaj si grajd cu sura. -Telefon: 07********35 Case de vanzare - Lazarea , Case de vanzare - Harghita

109000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Harghita, Lazarea  - 114000 EURO Proprietar 114000 €
Vanzare casa Harghita, Lazarea - 114000 EURO Lazarea, Lazarea , jud. Harghita

De vanzare o casa familiala care este potrivit si pentru activitati comerciale, in localitatea Lazarea, pe strada Interioara, in zona centrala. - Marimea terenului: 2042 mp - Suprafata utila a imobilului: 92 mp - Pret: 114.000 Euro Imobilul este construit din lemn, si este acoperit cu tigla. Casa este compusa din 3 camere locuibila, o bucatarie, o baie, o pivnita si 3 incaperi pentru activitate comerciala. Pe teren se mai afla 2 sure, un grajd, magazie de lemne, 2 depozite, construite din lemn, si din caramida, si o fantana. Imobilul poate fi incalzit cu lemne. Case de vanzare - Lazarea , Case de vanzare - Harghita

114000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(