Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Inchiriere  casa  1 camere Alba, Valea Manastirii  - 500 EURO lunar Proprietar 500 €
Inchiriere casa 1 camere Alba, Valea Manastirii - 500 EURO lunar Valea Manastirii, Valea Manastirii , jud. Alba

Cabana este situata in Judetul Alba, la Ramet - Valea Manastirii; mai precis la 500 m distanta de pensiunea-restaurant din apropiere; si la 1,5 km de Manastirea Ramet. Aceasta este compusa dintr-un living mare, bucatarie, iar sus la mansarda este un spatiu mare de dormit pentru aproximativ 10 - 12 persoane. Are antena parabolica, complet mobilata cu 4 paturi + 2-3 saltele, semineu pe lemne, bucataria complet utilata. Pentru mai mult informatii sunati la numarul: 756 - arata telefon - .

500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  2 camere Alba, Valea Manastirii  - 17000 EURO Proprietar 17000 €
Vanzare casa 2 camere Alba, Valea Manastirii - 17000 EURO Valea Manastirii, Valea Manastirii , jud. Alba

Cabana de caramida, zona foarte linistita si peisaj foarte frumos! Cabana are urmatoarele detalii: Parter: 2 camere Dimensiuni: prima - 3,5 x 4 A doua-a - 1,2 x 4 Scara interioara Etaj 1: camera 5 x 4 + balcon 6 x 2 Scara interioara Mansarda: camera 4 x 3 + balcon 3 x 2 Suprafata locuibila 48 mp Balcoane 18 mp Suprafata teren + constructie 200 mp Utilitati: Strada privada, dupa cum spuneam liniste, tencuita in totalitate interior+exterior, doar mansarda este din lemn, racordata la reteaua electrica Canalizarea si apa trec prin fata porti deci automat foarte usor de legat cu aceasta. Informatii turistice: Aproximativ 800 m pana la Manastirea Rimet Aproximativ 4 km pana in Cheile Rimetului Zona cunoscuta pentru alpinism Peisaj deosebit Raul este foarte aproape iar la 150 m este un izvor cu apa foarte buna Nr de telefon 753 - arata telefon - 0258848295 Pret 17.200 euro negociabil Pozele vorbesc de sine!!!

17000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.