Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzari terenuri:


Vand Terenuri constructii  Paulesti ,  Paulesti  - 116400 EURO; Proprietar 116400 €
Vand Terenuri constructii Paulesti , Paulesti - 116400 EURO; Paulesti, Paulesti , jud. Prahova

De vanzare 1455mp intravilan, ideal pentru constructie casa de vacanta sau oricare alt tip de constructie.Utilitati:apa, gaze, electricitate, canalizare.

116400 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare teren constructii Brebu Megiesesc Proprietar 170000 €
Vanzare teren constructii Brebu Megiesesc Brebu Megiesesc, Brebu Megiesesc , jud. Prahova

Doua corpuri de casa cu suprafața 88 și 33 mp, teren 2400mp, intravilan, zona foarte bună, curent la fiecare casa, apa stradala, gaze la poarta, acte la zi.

170000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare teren constructii Clinceni Proprietar 22000 €
Vanzare teren constructii Clinceni Clinceni, Clinceni , jud. Ilfov

Loturi de teren cu suprafata de aproximativ 500 mp fiecare, forma rectangulara in Clinceni. Fiecare lot de teren are o lungime de 32 m si o latime (frontrul stradal) de 15 m (vezi poza principala pentru cote exacte) Acces direct la strada asfaltata zona Casa de cultura Clinceni, terenuri de fotbal. Loturile de teren beneficiaza si de cota parte indiviza din suprafata de 1883 mp (7,5 m x 226 m) ce constituie drumul de acces catre loturi in mod GRATUIT. Utilitatile sunt la strada principala. Acte la zi, tranzactia se poate face imediat COMISION 0. P

22000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare teren constructii Dragomiresti-Vale, Dragomiresti Vale Proprietar 300000 €
Vanzare teren constructii Dragomiresti-Vale, Dragomiresti Vale Dragomiresti-Vale, Dragomiresti Vale , jud. Ilfov

Vanzare teren in suprafata totala 10000 metri liniari, cu deschidere de 26 de metri . Ca locatie, este intre Chitila si Dragomiresti Vale. Se poate trece in intravilan, in jur sunt foarte multe depozite si hale. Exista drum asfaltat pentru accesul la teren. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati.

300000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare teren constructii Domnesti Proprietar 20000 €
Vanzare teren constructii Domnesti Domnesti, Domnesti , jud. Ilfov

Terenurile sunt situate la ieșirea din Țegheș spre Ordoreanu, la 900 m de capătul autobuzului si la 3 minute de mers cu mașina de A0, noua autostradă care va face legatura intre A1 și A2. Zonă foarte linistită și cu multă verdeață, lângă râul Arges. Posibilități multiple de a vă petrece timpul liber in mijlocul naturii: pescuit, trasee foarte frumoase pentru biking sau plimbări.

20000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare teren constructii Ostratu Proprietar 59000 €
Vanzare teren constructii Ostratu Ostratu, Ostratu , jud. Ilfov

Terenul are o suprafata de 1015mp (lot7) din care suprafata utilizabila 830mp si 186mp, drum de servitute , situat in sat Ostratu, comuna Corbeanca, Ilfov. Este parcelabil si poate fi dezmembrat, daca se doreste numai jumatate. Este pretabil pentru constructii rezidentiale dar nu numai. Accesul se face de pe drumul de servitute. Deschiderea la drumul de servitute este de 42m, iar laturile nordice si sudice de cate 20 m. Utilitati se gasesc la strada Scolii, zona fiind in dezvoltare. Se invecineaza cu Paradisul Verde si cu Shine Residence Corbeanca, de care este despartit de un gard verde (cel din poze). Magazine, farmacii, Mega Image, Lidl la 5 minute cu masina. (Șoseaua Unirii 238, Corbeanca) Complex comercial, Carrefour, Hornbach, Mcdonalds, Kfc, Therme la 8 minute cu masina. (DN1 Petresti - Balotesti) Pentru cei interesati de un lot mai mare, am contactul vecinilor din partea de nord, care detin aceeasi suprafata. Direct proprietar.

59000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
TEREN INTRAVILAN Agentie - 0 comision - exclusivitate 40000 €
TEREN INTRAVILAN Polovragi, Polovragi , jud. Gorj

!!!! NOU !!! La circa 5 minute de mers pe jos de Poiana Manastirii Polovragi, din judetul Gorj, intr-o zona linistita si plina de verdeata, va oferim spre achizitionare un teren intravilan numai bun pentru construirea casei de vacanta mult visata. Ruperea de confortul dat de locuirea intr-un oras este anulata de faptul ca pozitionarea terenului ofera facilitati moderne cum ar fi : retea de apa, canalizare, fibra optica, drum asfaltat, iluminat public, si in viitor retea de gaze. Privind spre nord, de pe teren, peisajul desfasurat iti taie respiratia, maretia muntilor Capatini aflati in imediata apropiere a proprietatii te duce cu gandul la imaginile montane elvetiene. Va asteptam la o plimbare in zona, ocazie cu care puteti viziona si proprietatea. Ca un bonus pentru cumparator, in aceelasi pret se tranzactioneaza si un numar de trei casute de vacanta, aflate pe teren, numai bune pentru relaxare alaturi de prieteni. !!!! COMISION 0% PENTRU CUMPARATOR !!!!

40000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Teren cu deschidere la Lacul Snagov Agentie - 0 comision - exclusivitate 155000 €
Teren cu deschidere la Lacul Snagov Gruiu, Gruiu , jud. Ilfov

Teren intravilan cu o locație excepțională pe malul Lacului Snagov, oferind o deschidere de 22 de metri la apă. Acest teren este perfect pentru construirea unei case de vacanță sau a unei reședințe permanente înconjurat de natura și peisajul superb al lacului. Aproape de acest teren se găsesc numeroase atracții turistice și activități recreative, precum pescuitul și plimbările pe malul lacului. Nu ratați această oportunitate de a avea propria dvs. parcela de pământ într-o locație unică, în Snagov - Șanțul Florești.

155000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Teren Regina Maria- 11 Iunie. Agentie - 0 comision - exclusivitate 213000 €
Teren Regina Maria- 11 Iunie. Regina Maria, Bucuresti

Apulum 94 va propune un teren situat intr-o zona foarte buna , respectiv in apropiere de Bd Regina Maria- strada 11 Iunie, pe o strada foarte curata si civilizata. Terenul este intre case, situat in zona protejata. Pentru orice detalii sau vizionare nu ezitati sa ma contactati la nr 0733.683.446- Laura Ionescu. Comisin 0.

213000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
PANTELIMON, teren cu bansamanete apa, canal, gaze, electricitate Agentie - 0 comision - exclusivitate 67000 €
PANTELIMON, teren cu bansamanete apa, canal, gaze, electricitate Pantelimon, Pantelimon , jud. Ilfov

Pantelimon, zona Tineretului, str. Sf. C-tin si Elena, zona cu vile noi locuite. Teren 540mp, deschidere 20m, adancime 27m, imprejmuit partial, cu 2 bransamente gaze, 2 bransamente apa si canal, 2 bransamente curent electric, acte la zi. De vanzare sunt 3 loturi, fiecare lot are cate 2 bransamente gaze, 2 bransamente apa si canal si 2 bransamente curent electric, fiecare lot are suprafata de 540mp, cu deschidere 20m, adancime 27m. COMISION O%

67000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Teren intravilan 1504 mp in Balotesti, cartier Dumbraveni Agentie - 0 comision - exclusivitate 73696 €
Teren intravilan 1504 mp in Balotesti, cartier Dumbraveni Dumbraveni, Balotesti , jud. Ilfov

Agentia imobiliara ALLIMOB va ofera spre vanzare un teren cu o suprafata de 1504 mp, avand o deschidere de 54 ml si o adancime de 25 ml, situat in Balotesti,cartier Dumbraveni, o zona intr-o continuua dezvoltare. Terenul este ideal pentru investitie dar si pentru dezvoltarea unui cartier de 4-5 case. Regimul de inaltime este de P+1E. Utilitatile sunt la hotar. Pretul de vanzare este de 49 euro/mp. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte informatii sunati la numarul de contact din anunt! Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

73696 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Teren 293mp - zona Liviu Rebreanu Agentie - 0 comision - exclusivitate 119000 €
Teren 293mp - zona Liviu Rebreanu Titan, Bucuresti

Va propun urmatoarea oportunitate de investitie! Teren 293mp, amplasat foarte aproape de intersectia dintre b-dul 1 Decembrie 1918 si str. Liviu Rebreanu. Are deschidere la doua strazi de 10ml si 30ml ceea ce ii confera si posibilitatea de investitie in zona de comert, servicii, birouri Conform certificatului de urbanism, terenul are posibilitatea de construire pentru P+2 si un POT de 45%. Pentru alte detalii va rog sa ma sunati. Comisionul dvs. este 0%.

119000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Teren Intravilan Balotesti, posibiliate investitie Agentie - 0 comision - exclusivitate 52000 €
Teren Intravilan Balotesti, posibiliate investitie Balotesti, Balotesti , jud. Ilfov

Terenul se afla la 100 de m din strada Privighetorilot din Balotesti, in vecinatatea parcului de agrement Edenland. Drumul de servitute este cedat catre Primarie, asa incat asfaltarea si utilitatile se vor face in curand. Pretul este negociabil, iar comisionul pentru dumneavoastra este 0%! Actele sunt la zi si terenul isi asteapta noul proprietar!

52000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Teren Intravilan langa lac, in Balotesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 77973 €
Teren Intravilan langa lac, in Balotesti Balotesti, Balotesti , jud. Ilfov

Teren intravilan gata de construit, intr-un lot cu deschidere la lac. Cedarea de drum este gata facuta, drumul fiind deja delimitat si tasat cu piatra. Langa cartierul rezidential Colina Lac, foarte aproape de Centrul Comercial Corbeanca in care gasiti Supermarketuri (Carrefour, Lidl), Restaurante si FastFood, materiale de constructii, farmacii, electrocasnice, accesul este facil atat din DN, din Balotesti cat si din Corbeanca. La cateva minute distanta va puteti relaxa la Therme, iar Aeroportul International H.Coanda este la numai 10 minute de mers cu masina. Zona este ferita de trafic, asa incat va puteti bucura de liniste, fara claxoane, fara gaze de esapament,. Parcuri de agrement (Edenland), paduri, lacuri, aer curat - toate aceste sunt in imediata vecinatate. Toate acestea cu 0% COMISION! Actele sunt la zi si terenul isi asteapta noul proprietar!

77973 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Teren Intravilan langa padure, in Balotesti langa Edenland Agentie - 0 comision - exclusivitate 50000 €
Teren Intravilan langa padure, in Balotesti langa Edenland Balotesti, Balotesti , jud. Ilfov

Teren intravilan, 1000 mp, langa padure Terenul se afla la cca 5oo de metri de strada privighetorilot din Balotesti, intr-un lot la liziera padurii. Zona este in plina dezvoltare iar utilitatile sunt in zona, primaria implicandu-se activ. Pretul este negociabil, actele sunt la zi, iar comisionul pentru dumneavoastra este 0%!

50000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
TEREN CU AUTORIZATIE DE CONSTRUIRE, 10.000 MP - 18 VILE, FRONT STRADAL 90 ML Agentie - 0 comision - exclusivitate 349000 €
TEREN CU AUTORIZATIE DE CONSTRUIRE, 10.000 MP - 18 VILE, FRONT STRADAL 90 ML Balotesti, Balotesti , jud. Ilfov

PENTRU DEZVOLTATORI!!! OPORTUNITATE - Teren cu proiect si AUTORIZATIE DE CONSTRUIRE pentru un complex rezidential de mici dimensiuni, situat intr-o zona in plina dezvoltare pe drumul Balotesti - Tunari. Proiectul este format din 18 vile cochete, cu spatii generoase, arhitectura moderna, curti cu diferite suprafete si facilitati in proiect precum parc si parcare vizitatori. Locatia este una foarte avantajoasa. Zona s-a dezvoltat armonios, strazile sunt asfaltate, cu o banda pe sens, prevazute cu sistem de iluminat stradal si retea de transport public. Utilitatile (gaz, curent electric) sunt situate langa teren. In zona sunt dezvoltate mai multe ansambluri rezidentiale de vile precum; Good Afternoon I-IV, Luna Residence, Good Residence Luna, etc.. COMISION 0% de la cumparator! Esti agent imobiliar si detii in potofoliu potentiali cumparatori pentru aceasta proprietate? Contacteaza-ma si hai sa colaboram pentru tranzactionarea ei. Mihai Marin Manager de proiect

349000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
PROIECT AUTORIZAT - MILITARI PACII - 163 APARTAMENTE - S+P+10 E, UTILITATI Agentie - 0 comision - exclusivitate 2799000 €
PROIECT AUTORIZAT - MILITARI PACII - 163 APARTAMENTE - S+P+10 E, UTILITATI Militari, Bucuresti

Va prezint, pentru cumparare, un teren cu autorizatie de construire situat in Militari zona Pacii, Sector 6, Bucuresti. Autorizatia a fost obtinuta in luna August 2021 pentru dezvoltarea unui proiect rezidential premium cu regim de inaltime S+P+10E. Proiectul are urmatoarele caracteristici: Suprafata teren = 4417 mp Front stradal (strada Preciziei) = 52 ml Autorizatie de construire emisa = DA Suprafata construita(s+p+10E) = 19.000 mp Regim inaltime S+P+10 etaje Nr unitati/apartamente = 163 (153 apartamente cu 2 camere, 10 apartamente cu 3 camere) Imobilul este bransat la curent electric, apa, canalizare, gaze naturale. Proiectul este foarte bine pozitionat. Se afla intre statiile de metrou Pacii si Preciziei si la mai putin de 300 m fata de statia de tramvai Urbis. Accesul este rapid catre bulevardul Iuliu Maniu, Bld Timisoara prin Valea cascadelor, catre scoli, gradinite sau alte puncte de interes din zona. Modalitati de plata agreate: Asociere - 3.100.000 euro + TVA Vanzare/cumparare - 2.799.000 euro + TVA Pentru mai multe detalii si informatii va stau la dispozitie! Esti agent imobiliar si detii in potofoliu potentiali cumparatori pentru aceasta proprietate? Contacteaza-ma si hai sa colaboram pentru tranzactionarea ei. Mihai Marin Imozone Business Consulting

2799000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
De vanzare - Teren 370mp - Giulesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 95000 €
De vanzare - Teren 370mp - Giulesti Giulesti, Bucuresti

Terenul este situat in partea de vest a Bucurestiului, in sectorul 6, pe strada Caramidariei, fiind ideal pentru o familie ce doreste sa fie ferita de zgomotul si aglomeratia capitalei. Este localizat la doar 5 minute de statiile STB 44, 43, 162 si 163. De asemenea fiind amplasat la doar 3,7 km de statia de metrou Crangasi si statiile STB 41, 162, 163 si 178 si respectiv 4.5 km de complexul comercial Ohideea. Va invitam la vizionare!

95000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
COMISION 0% - Teren intre case, deschidere 10ml.  Plevnei - Gara de Nord Agentie - 0 comision - exclusivitate 99800 €
COMISION 0% - Teren intre case, deschidere 10ml. Plevnei - Gara de Nord Gara de Nord, Bucuresti

Avem placerea sa va prezentam, cu 0% COMISION pentru cumparator, un teren intravilan pretabil pentru construirea unei locuinte, intr-o locatie cu acces foarte facil catre toate punctele de interes ale Capitalei, in zona Calea Plevnei - Gara de Nord, pe strada Banat. Terenul are o suprafata totala de 145 mp, cu un front stradal de 10mp, posibilitate construire foarte avantajoasa, in prezent beneficiind de o constructie tip garaj cu amprenta la sol de 83mp, avand calcan pe 3 laturi. Indici Urbanistici: - L1A, POT 45%, CUT 1,3 (188.5mp constuibili) Regim Inaltime S+P+2. Exista si posibilitatea extinderii actualei constructii, astfel beneficiand de amprenta actuala de 83 mp. Pentru orice alte informatii privitoare la acest teren, la achizitia caruia beneficiati de 0% COMISION, contactati-ne!

99800 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
COMISION 0% - Teren intre case, deschidere 10ml.  Plevnei - Gara de Nord - Agentie - 0 comision - exclusivitate 99800 €
COMISION 0% - Teren intre case, deschidere 10ml. Plevnei - Gara de Nord - Plevnei, Bucuresti

Avem placerea sa va prezentam, cu 0% COMISION pentru cumparator, un teren intravilan pretabil pentru construirea unei locuinte, intr-o locatie cu acces foarte facil catre toate punctele de interes ale Capitalei, in zona Calea Plevnei - Gara de Nord, pe strada Banat. Terenul are o suprafata totala de 145 mp, cu un front stradal de 10mp, posibilitate construire foarte avantajoasa, in prezent beneficiind de o constructie tip garaj cu amprenta la sol de 83mp, avand calcan pe 3 laturi. Indici Urbanistici: - L1A, POT 45%, CUT 1,3 (188.5mp constuibili) Regim Inaltime S+P+2. Exista si posibilitatea extinderii actualei constructii, astfel beneficiand de amprenta actuala de 83 mp. Pentru orice alte informatii privitoare la acest teren, la achizitia caruia beneficiati de 0% COMISION, contactati-ne!

99800 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
PANTELIMON, teren cu bansamanete apa, canal, gaze, electricitate Agentie - 0 comision - exclusivitate 67000 €
PANTELIMON, teren cu bansamanete apa, canal, gaze, electricitate Pantelimon, Pantelimon , jud. Ilfov

Pantelimon, zona Tineretului, str. Sf. C-tin si Elena, zona cu vile noi locuite. Teren 540mp, deschidere 20m, adancime 27m, imprejmuit partial, cu 2 bransamente gaze, 2 bransamente apa si canal, 2 bransamente curent electric, acte la zi. De vanzare sunt 3 loturi, fiecare lot are cate 2 bransamente gaze, 2 bransamente apa si canal si 2 bransamente curent electric, fiecare lot are suprafata de 540mp, cu deschidere 20m, adancime 27m. COMISION O%

67000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare 5100 mp. vanzare teren intravilan, langa A3 cu toate utilitatile Agentie - 0 comision - exclusivitate 153000 €
Vanzare 5100 mp. vanzare teren intravilan, langa A3 cu toate utilitatile Moara Vlasiei, Moara Vlasiei , jud. Ilfov

MOARA VLASIEI, vanzare teren 5.100 mp. scos din circuitul agricol situat in intravilanul Loc. Moara Vlasiei in zona de constructii noi, cu deschidere de 20 m. la DJ191 si la balta Valea Ciocovalistei . Terenul se afla langa nodul Autostrazii Bucuresti – Brasov (A3) - Km. 19. Utilitati: canalizare, gaze, apa, energie electrica si acces direct din DJ 191, sosea asfaltata ce face legatura intre DN1 si DN2 prin Balotesti - Fierbinti . Suprafata de teren poate fi majorata pana la 10.200 mp.

153000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
CIOLPANI  - DC 101 C, vanzare 1.600 mp. teren cu pozitie excelenta Agentie - 0 comision - exclusivitate 59200 €
CIOLPANI - DC 101 C, vanzare 1.600 mp. teren cu pozitie excelenta Ciolpani, Ciolpani , jud. Ilfov

CIOLPANI – Str. Tiganesti, vanzare teren intravilan in suprafata de 1.600 mp. cu deschidere stradala de 16 ml. si pozitie exceptionala cu acces direct din strada asfaltata ( DC 101C ce face legatura dintre DN1 si Silistea Snagovului/ Loc. Gruiu) situat in zona rezidentiala in plina dezvoltare imobiliara ce beneficiaza de utilitati: strada asfaltata, conducta de gaz si energie electrica . Terenul se afla la 700 ml. distanta fata de DN1 si 300 ml. fata de Padurea Snagov.

59200 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
CERNICA - Km.19 - A2 cu pozitie exceptionala, vanzare 3.130 mp. teren in intravilan Agentie - 0 comision - exclusivitate 78250 €
CERNICA - Km.19 - A2 cu pozitie exceptionala, vanzare 3.130 mp. teren in intravilan Cernica, Cernica , jud. Ilfov

CERNICA – km.19 - A2 - Autostrada Bucuresti – Constanta, vanzare 3.170 mp. teren situat in intravilan, cu deschidere stradala de 52 ml. ideal constructie: casa/ vila, Hotel, motel, restaurant, etc. Daca sunati la nr. 0744 223 528 exista si posibilitatea cu schimb auto si eventual diferenta . Avantajul major al acestui teren este faptul ca are o latura la padurea Tanganului si se poate ajunge la el prin breteaua existenta in zona Km. 19 (Politia Autostrazii – A2) venind atat dinspre Bucuresti cat si de la Constanta si retur.

78250 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
LACUL MORII - 10.000 mp. teren pentru P+14E cu indicatori: POT = 70% si CUT 3,0 Agentie - 0 comision - exclusivitate 2100000 €
LACUL MORII - 10.000 mp. teren pentru P+14E cu indicatori: POT = 70% si CUT 3,0 Bucuresti, Bucuresti

LACUL MORII, vanzare imobil teren in suprafata de 10.000 mp. cu deschidere stradala de 76 ml. REGIMUL ECONOMIC: Destinatia: conf. PUZ, imobilul teren este situat in zona M2 – subzona mixta cu cladiri, avand regim de construire continuu sau discontinuu si inaltimi maxime de S+P+14 niveluri. P.O.T.max. = 70% ; C.U.T. max. = 3,0 mp. ADC/mp. teren cu posibilitatea acoperirii restului terenului in proportie de 75% cu cladiri de max. 2 E. CATEGORIA DE FOLOSINTA: Intravilan construibil . Imobilul se afla în zona de case, vile si blocuri, in apropiere de: Lacul Morii ( Dambovita River ).

2100000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
STEFAN CEL MARE -  Radu de la Afumati, 389 mp. teren ideal pentru constructie Agentie - 0 comision - exclusivitate 389000 €
STEFAN CEL MARE - Radu de la Afumati, 389 mp. teren ideal pentru constructie Stefan cel Mare, Bucuresti

STEFAN cel MARE – Str. Radu de la Afumati, vanzare teren intravilan in suprafata totala de 389 mp. cu deschidere la Str. Viitorului de 12,5 ml. si 11,5 ml. la Str. Radu de la Afumati, ideal: rezidenta, bloc sau spatiu comercial . Conform Regimului Tehnic din Certificatul de Urbanism emis de Primaria Sectorului 2, terenul beneficiaza de urmatorii parametrii urbanistici : POT = 70% si CUT = 3 pentru S+P+3+4Er. Imobilul este foarte aproape de: zona ultracentrala a Mun. Bucuresti, Carrefour Obor, Kaufland, Billa, Piata Obor si mijloacele de transport in comun ( tramvaie, autobuze si metrou Obor).

389000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
OTOPENI - Aqua Magic, teren intravilan S =  8.000 mp. Agentie - 0 comision - exclusivitate 95 €
OTOPENI - Aqua Magic, teren intravilan S = 8.000 mp. Otopeni, Otopeni , jud. Ilfov

OTOPENI – Aqua Magic ( Str. Nicolae Grigorescu ), vanzare teren intravilan in suprafata totala de 8.000 mp. cu deschidere de 53 m. la strada ce comunica direct cu DN 1 ( distanta de aprox. 350 m.) foarte aproape de Hotel Rin si Hotel Confort, ideal constructii : complex rezidential ( locuinte individuale ), birouri sau industrial ( spatiu depozitare – productie etc ), cu facilitati : gaze si energie electrica.

95 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
CORBU spre plaja Corbu, teren intravilan 965 mp. ideal constructii Agentie - 0 comision - exclusivitate 27020 €
CORBU spre plaja Corbu, teren intravilan 965 mp. ideal constructii Corbu, Corbu , jud. Constanta

CORBU ( in zona plajei Corbu) – vanzare teren in suprafata totala de 965 mp. cu laturile de 24 m. x 39 m. situat in intravilan, Sola 111, Parcela A 571, Cadastru si Intabulare, PUZ - INTRAVILAN, cu acces direct din strada betonata. Pe acest Lot se pot construi: locuinţe permanente, case de vacanta, spatii de cazare (Hoteliere), Unitati de alimentaţie Publica, Club si dotări specifice - Turism si Servicii, Spatii Comerciale, mini unitati de alimentaţie Publica, Restaurant, etc. Terenul a fost trecut in intravilanul Localitatii Corbu prin elaborare de Plan Urbanistic Zonal – PUZ ce beneficiaza de urmatorii parametrii urbanistici: POT = 35 %; - CUT – 0,75; - R.Max. = 12 m. - P+1E . Terenul este ideal pentru constructie sau investitie.

27020 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Teren 19.000mp de vanzare, Popesti-Leordeni, langa Centura Bucuresti Agentie - 0 comision - exclusivitate 665000 €
Teren 19.000mp de vanzare, Popesti-Leordeni, langa Centura Bucuresti Periferie, Popesti-Leordeni , jud. Ilfov

Terenul pe care vi-l prezint in vederea vanzarii este situat in Popesti Leordeni, jud. IF, situat in apropiere de Bucuresti. Imobilul este in extravilanul comunei cu posibilitatea de a fi introdus cu usurinta in intravilan-constructii fiind la distanta mica de constructii existente. Terenul are 19.000 mp cu deschidere de 44 m. Apropierea de Bucuresti permite construirea unei hale de productie sau investitia pe termen lung, zona fiind in continua dezvoltare.

665000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Teren 5.000mp de vanzare, Popesti-Leordeni / Intrarea Fortului Agentie - 0 comision - exclusivitate 175000 €
Teren 5.000mp de vanzare, Popesti-Leordeni / Intrarea Fortului Central, Popesti-Leordeni , jud. Ilfov

Terenul pe care vi-l prezint in vederea vanzarii este situat in Popesti Leordeni, jud. IF, situat in apropiere de Bucuresti. Imobilul este in extravilanul comunei cu posibilitatea de a fi introdus cu usurinta in intravilan-constructii fiind la cativa metrii de constructii existente. Terenul are 5000 mp cu deschidere la drum de 20 m. Apropierea de Bucuresti permite construirea unor case singulare/duplexuri cu terenuri generoase sau a unei hale de productie. Iti doresti sa fi aproape de natura, si sa ai acces rapid la Bucuresti? Ai vrea sa iti bei cafeaua dimineata, pe terasa / in foisor, departe de agitatie, de zgomot, de trafic si poluare sau ai vrea sa faci o investitie buna in aceste conditii? Solutia pentru iubitoriii de liniste si natura poate fi acest teren intr-o zona neatinsa de agitatia orasului.

175000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(