Anunturi imobiliare particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Terenuri, vanzari:

Vanzare teren constructii Gusterita, Sibiu Proprietar Sugestie de Prezentare 65 €
Vanzare teren constructii Gusterita, Sibiu Gusterita, Sibiu , jud. Sibiu

De vanzare , un proiect rezidential demarat pe o suprafata de 6.437 mp intr-o zona superba a Mun. Sibiu cu o panorama deosebita asupra orasului , a muntiilor Fagaras si Cindrel si cu orienatare totala spre sud – vest ( in plin soare ) . Documentatia urbanistica aprobata prin PUZ si Certificatul de Urbanism din data de 08.02.2018 prevede posibilitatea edificarii a 3 unitati locative ( locuinte colective ) , cu un total de 5 scari , +/- 40 apartamente , in regim de inaltime S + P + E + R , parcare supraterana , dar si posibilitatea suplimentarii numarului de parcari , cu parcari subterane . Terenul este intravilan , are 3 deschideri stradale , una in lungime de 200 ml si latime de 9 ml , iar alte doua de cate de 30 ml / 9 ml fiecare , din care una permite accesul principal si direct si care se face de pe principala sosea asfaltata . Exista inclusiv si posibilitatea edificarii unui acces privat . In imediata apropiere se afla utilitatiile publice ( curent electric, apa, gaz, cablu internet /tv , canalizare , iluminat public ) . Terenul este situat la cca 3 km fata de centrul orasului , iar pozitionarea acestuia la o altitudine putin mai mare fata de cea la care e situat Mun Sibiu , cu orientare catre acesta precum si catre zona muntoasa din apropiere dar si catre sud – vestul insorit si fara nici o bariera vizuala , il face pretabil pentru constructii rezidentiale de clasa superioara , de panorama oferita nefiind private nici etajele inferioare . In plus etajele superioare ofera o si mai remarcabila panorama a intregului spatiu al Mun. Sibiu .

65 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare teren constructii Jucu de Mijloc Proprietar 25 €
Vanzare teren constructii Jucu de Mijloc Jucu de Mijloc, Jucu de Mijloc , jud. Cluj

Vand teren constructibil in jucu de mijloc langa fabrica panemar , momentan cultivat cu lavanda. Pret 25 € mp. Electricitate, apa si canalizare langa teren. Cadru deosebit.

25 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare teren constructii Drumul Sarii, Bucuresti Proprietar 650 €
Vanzare teren constructii Drumul Sarii, Bucuresti Drumul Sarii, Bucuresti

De vânzare, teren liber de construcții în zona Drumul Sării. Terenul are 251 mp cu o deschidere stradală in total de 18.73 m. Utilități pe stradă (curent, apa, canal). Zona PUZ Sector 6: L2a [regim de inaltime P+2E+M (max 60% din suprafata construita pe un nivel) ] POT (Procent de ocupare total): 45% CUT (Coeficient de ocupare total): 1.57 Suprafața construibilă: 113 mp Suprafața desfășurată construibilă maximă: 394 mp Preț - 650 euro/mp Este exclusă vânzarea prin agenții imobiliare.

650 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare teren constructii Theodor Pallady, Bucuresti Proprietar 56000 €
Vanzare teren constructii Theodor Pallady, Bucuresti Theodor Pallady, Bucuresti

Terenul este situat in sectorul 3, in apropiere de Ozana si de zona comerciala Pallady Shopping Center: Auchan, Metro, Dedeman, JYSK, Decathlon, Jumbo, Ikea, etc si in apropierea statiilor de metrou Nicolae Teclu si 1 Decembrie 1918. Distante de la teren la: 1. Metrou Nicolae Teclu – 1,9 km 2. Metrou 1 Decembrie 1918 – 2,2 km 3. Centrul Comercial: Auchan/Metro/Decathlon/Jumbo/Ikea – 2,6 km 4. Ratb 23, 27, 40 statiile: Stirom si IOR 2 – 1,5 km 5. Lidl Pallady – 1,8 km 6. Mega Image Ozana – 2 km 7. Dedeman – 2,4 km 8. Auchan Titan / Iris Titan Shopping Center / Cinema Cineglobe – 3,1 km 9. Ratb 223 pe Splaiul Unirii, statia Splaiul Unirii 749 – 2,1 km - adresa: Str. Drumul Lunca Corbului nr.49-59; - accesul principal se face din B-dul Theodor Pallady prin strada Drumul Lunca Jaristei (pe langa reprezentanta Opel) apoi se intra pe Aleea Mizil iar apoi pe strada Lunca Corbului (strada betonata); - lotul face parte dintr-un ansamblu de 12 loturi (toate vandute) la care se vor mai alipi inca 6 loturi pentru a forma un mini cartier de case - cota indiviza 68mp din drumul de acces; - lotul are deschidere de 12,5 ml; - liber de constructii si de sarcini; - utilitati in vecinatate: apa, energie electrica, canalizare, gaze; - pretabil pentru vile P+2; - proprietar persoana fizica; - acte: contract de vanzare-cumparare, cadastru, intabulare, dezmembrare, lotizare, certificat de urbanism pt dezmembrare; In momentul de fata, PUZ-ul sectorului 3 initiat de Primaria Sectorului 3, este in curs de avizare. Pe baza lui se va putea scoate AC si se vor putea initia demersurile pentru aducerea utilitatilor (utilitatile sunt langa hala dezafectata din vecinatate). Mentionez ca sunt proprietarul loturilor 1 si 2, dar doar lotul 1 este de vanzare.

56000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare teren constructii Varteju Proprietar 28000 €
Vanzare teren constructii Varteju Varteju, Varteju , jud. Ilfov

Teren intravilan Varteju-Ilfov zona rezidentiala 697mp Terenul este in suprafata totala de 697,4mp impartit astfel: POT-ul de 30% din suprafata utila permite constuctia unui imobil generos ca desfasurare. De la drumul principal sunt aprox 50m, iar drumul de acces este in curs de amenajare. Terenul se afla aproape de ansamblul rezidential New Residence Magurele iar zona este in plina dezvoltare. In urmatoarea perioada urmeaza sa se construiasca un alt ansamblu de case la aprox. 50m de teren, oferind un potential foarte bun pentru investitie in acest moment. Zona este linistita, neaglomerata si aerisita. Utilitati in zona si in vara urmeaza sa fie finalizate lucrarile la canalizare. Drumurile sunt asfaltate in toata localitatea, exista transport in comun RATB 453 (ruta Ghencea - Magurele - Varteju) sau maxi taxi 303 pe aceeasi ruta. Datorita locatiei, accesul in zona se face prin multiple cai, eliminand astfel problemele de trafic, si anume: - din centura pe str. Bucuresti in apropiere de podul Bragadiru - din Sos. Alexandriei prin Bragadiru pe Sos. Unirii - pe Sos. Bucuresti Magurele, pe ruta depoul Alexandriei - Magurele - Varteju Exista 4 magazine mici in localitate dar si supermarket-uri la 5min. distanta: Lidl, Mega Image, Penny. Chiar in localitate exista o gradinita de stat, un centru de activitati pentru copii cu acces gratuit, un studio privat de activitati pentru copii. In Magurele si Bragadiru sunt cate 1 scoala de si 1 liceu de stat dar si 1 scoala privata in fiecare din aceste orase. Disponibil pentru vizionare oricand. Proprietar persoana fizica cu toate acetele in regula si istoric complet.

28000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare teren constructii Magurele Proprietar 28 €
Vanzare teren constructii Magurele Magurele, Magurele , jud. Ilfov

loturi 250, 500, 700 mp, cartier nou, strada Paraului, cadastru, intabulare, intravilan construibil, utilitati. pret: 28 euro/mp. telefon: 0720.740.168,

28 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare teren constructii Buftea Proprietar 98604 €
Vanzare teren constructii Buftea Buftea, Buftea , jud. Ilfov

Teren de vanzare intravilan 4482mp, situat pe DN7, la 17 km de Bucuresti si la 3 km dupa podul de la Chitila (dupa fostul depozit IKK), ideal pentru constructie hala, depozit industrial.Terenul are dubla deschidere , 86 m si 50 m, exista hale construite in vecinatate :IOROM, Den Braven, Koh I Noor, etc.

98604 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Teren Prelungirea Ghencea- Dantelei. Agentie - 0 comision - exclusivitate 126500 €
Teren Prelungirea Ghencea- Dantelei. Prelungirea Ghencea, Bucuresti

terenul se afla in zona Prelungirea Ghencea- Dantelei, pe o itrare de 4 metri , care si face din Str Dantelei. Zona este cu case noi cat si vechi. Utilitatile sunt la 30 metri de teren. Este o zona foarte linistita.FACILITAM CREDITAREA BANCARA.

126500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Teren intravilan rezidential, Săbăreni, la 10 km de Centură Agentie - 0 comision - exclusivitate 139000 €
Teren intravilan rezidential, Săbăreni, la 10 km de Centură Sabareni, Sabareni , jud. Giurgiu

In apropierea DN7 Bucuresti-Târgoviste, teren 11.500 mp, cu destinatie rezidentiala, la intrare in Săbăreni, intre cele 2 păduri, cu acces prin DJ602.

139000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 400 mp Bucuresti, Lascar Catargiu - 400000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 400000 €
Vanzare terenuri constructii 400 mp Bucuresti, Lascar Catargiu - 400000 EURO Lascar Catargiu, Bucuresti

Coldwell Banker Banu Manta va propune spre vanzare un teren de 400 MP, situat pe Buzesti, in apropiere de Piata Victoriei. Deschiderea acestuia este de 15 M, Suprafata este de 400 MP, POT - 65%, CUT 1,8. Ideal Investitie. Se poate construi P+2+3R. Pentru mai multe detalii, va rog sa ma contactati! Descrierea zonei VICTORIEI: Piata Victoriei este localizata in sectorul 1 al capitalei, chiar in inima Bucurestiului. Aici se intersecteaza Calea Victoriei, Bulevardul Lascar Catargiu, Bulevardul Iancu de Hunedoara, Str. Paris, Bulevardul Aviatorilor, Soseaua Kiseleff, Bulevardul Ion Mihalache, str. Buzesti si Bulevardul Nicolae Titulescu. In jurul Pietei Victoriei sunt localizate o serie de cartiere exclusiviste, cartiere in care in ultimii ani s-au dezvoltat o serie de proiecte imobiliare de top, atat pe segmentul rezidential cat si cel de birouri, foarte apreciate chiar si in randul celor mai exigenti cumparatori sau chiriasi. Din punct de vedere imobiliar, caracteristicile cartierelor din zona sunt unitare, adica arhitectura caselor si a vilelor este in cea mai mare parte clasica imbinand stiluri arhitecturale deosebite, ce abunda in eleganta si rafinament. Proiectele imobiliare dezvoltate in ultimii ani, in marea lor majoritate formate din blocuri de apartamente cu regim de inaltime redus, se incadreaza perfect in peisajul arhitectural al zonei, astfel incat nu vom intalni vile clasice si blocuri de locuinte cu arhitecturi ultramoderne. Apartamentele din zona sunt construite dupa ultimile standarde, camere spatioase, spatii vitrate mari, amejari de lux. In anii 80 – 90, tot in vecinatatea Pietei Victoriei, mai precis in cartiere ca Titulescu – Piata 1 Mai, pana inspre podul Grant s-au construit blocuri de 8 – 10 etaje. Aceste blocuri, pentru piata „veche” sunt printre cele mai cautate in randul persoanelor care doresc sa isi cumpere un apartament intr-o zona foarte buna a capitalei la un pret decent. Descrierea infrastructurii: In Piata Victoriei se afla o serie de cladiri importante, printre care cladirea Guvernului Romaniei, Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa, Muzeul Taranului Roman si Muzeul National de Geologie. Piata Victoriei este considerata ca fiind cel mai important centru financiar al Capitalei, aici fiind construite in ultimii ani o serie de officebuilding-uri importante: BRD Tower, America House, Europe House, cladirea Generalli, precum si o serie de cladiri in curs de finalizare. Piata Victoriei este unul dintre cele mai importante noduri rutiere ale Capitalei, practic de aici ajungi imediat oriunde. avand la dispoziţie metroul (M1 si M2), autobuze (205, 300, 381, 783) sau tramvaie (24, 34, 45, 46). Despre Coldwell Banker: Reteaua Coldwell Banker Affiliates of Romania detine cel mai mare portofoliu de locuinte vechi si planuieste o extindere puternica si in ceea ce priveste locuintele noi.
 Compania detine un portofoliu de peste 11 000 proprietati din segmentul rezidential vechi si cateva mii din segmentul nou. Departamentul de New Homes detine cel mai mare si important numar de proiecte rezidentiale din Romania, reprezentand cei mai importanti dezvoltatori ai momentului dar si marea majoritate a micilor dezvoltatori independenti care insumati reprezinta un procent important din totalul unitatilor locative construite in ultimii ani. Biroul Coldwell Banker Banu Manta a fost desemnat doi ani la rand (2010 si 2011) cel mai bun birou din intreaga retea Coldwell Banker din Romania, tinand cont de cifra de afaceri realizata. Cel mai important factor in realizarea acestei performante a fost reprezentat de serviciile superioare de consultanta imobiliara furnizate printr-un mix optim intre brokeri imobiliari cu experienta de peste 10 ani in piata imobiliara si juniori talentati si dedicati beneficiarilor nostri. Sucursala Banu Manta este localizata foarte aproape Piata Victoriei, fiind usor accesibila datorita mijloacelor de transport din zona. Brokerii afiliati biroului din Banu Manta sunt specializati atat in tranzactionarea locuintelor noi cat si a celor vechi, acoperind segmentele de mass market si proprietatile din zonele exclusiviste ale capitalei, fiecare fiind specializat pentru un anumit segment de piata. Acoperim cu precadere sectorul 1 (incepand de la Piata Victoriei, Carteirele 1 Mai si Bucurestii Noi, Aviatorilor, Aviatiei, Herastrau Baneasa sau zona Sistesti) si o buna parte din zona de nord a Ilfovului, avand in portofoliu proprietati din Pipera, Otopeni, Snagov, Corbeanca si nu numai.

400000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Teren cu padure in Pipera, Voluntari Agentie - 0 comision - exclusivitate 400000 €
Teren cu padure in Pipera, Voluntari Pipera, Voluntari , jud. Ilfov

Terenul face parte dintr-un lot mai mare care avea o forma regulata cu deschidere de 138 m si adancime de 289m. Terenul este mostenit si are cadastru si intabulare. Proprietarul nu este in Bucuresti si nu doreste asociere sau alte forme de transmitere a drepturilor mostenite in afara vanzarii.

400000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Teren cu padure pe Iancu de Hunedoara in Pipera, Voluntari Agentie - 0 comision - exclusivitate 798960 €
Teren cu padure pe Iancu de Hunedoara in Pipera, Voluntari Pipera, Voluntari , jud. Ilfov

Terenul are o forma regulata deschidere de 34,5 m si adancimede 304m. Terenul este mostenit si are cadastru si intabulare. Proprietarul nu este in Bucuresti si nu doreste asociere sau alte forme de transmitere a drepturilor mostenite in afara vanzarii.

798960 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Teren liber, Pod Constanta - Soseaua Chitilei Agentie - 0 comision 134400 €
Teren liber, Pod Constanta - Soseaua Chitilei Bucurestii Noi, Bucuresti

Va propunem pentru cumparare, un teren in suprafata de 480 mp., cu o deschidere de 12 ml, are calcan pe o latura, zona de case, liber de constructii, are toate utilitatile, Curent, Gaz, Canalizare, Apa Curenta, 2 statii de RATB de la Podul Constanta. Merita vazut! Pret 280 Euro/mp. Comision 0 % cumparator.

134400 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare teren 600 mp, deschidere 17,50 m, Balotesti – Lahovari Agentie - 0 comision - exclusivitate 18000 €
Vanzare teren 600 mp, deschidere 17,50 m, Balotesti – Lahovari Balotesti, Balotesti , jud. Ilfov

TEREN SITUAT IN ZONA NOUA Agentia Imperial va prezinta un teren in suprafata de 600 mp cu deschidere de 17,5 ml (73 mp cota de drum inclusa), amplasat in apropiere de soseaua Lahovari cu acces din DN1. Terenul este intravilan si se afla intr-o zona de vile in plina dezvoltare, cu utilitati in apropiere: energie electrica si gaze. Proprietatea detine cadastru si intabulare. Terenul este pretabil pentru un proiect de casa, situata intr-o zona linistita si aerisita, ferita de aglomeratia zilnica. Pret: 30 €/mp Oferta promovata in exclusivitate de Agentia Imperial Imob.

18000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare teren 670 mp, deschidere 17,50 m, Balotesti – Lahovari Agentie - 0 comision - exclusivitate 30000 €
Vanzare teren 670 mp, deschidere 17,50 m, Balotesti – Lahovari Balotesti, Balotesti , jud. Ilfov

TEREN SITUAT IN ZONA VERDE - AER CURAT SI LINISTE Va supunem atentiei un teren situat in intravilanul localitatii Balotesti, amplasat adiacent de soseaua Lahovari, aceasta avand acces direct din DN1. Terenul are o suprafata de 670 mp, cu deschidere 17,50 ml (72 mp cota de drum inclusa). Este situat intr-o zona de vile in plina dezvoltare, cu utilitati in apropiere: energie electrica si gaze. Proprietatea detine cadastru si intabulare. Amplasamentul ofera avantajul unei resedinte linistite, aerisite, departe de agitatia si poluarea urbana. Pret: 45 €/mp. Oferta promovata in exclusivitate de Agentia Imperial Imob.

30000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 10000 mp Ilfov, Corbeanca - 1000000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 1000000 €
Vanzare terenuri constructii 10000 mp Ilfov, Corbeanca - 1000000 EURO Paradisul Verde, Corbeanca , jud. Ilfov

Teren Intravilan Construibil de vanzare in Corbeanca - Paradisul Verde, reper Ostratu, avand o suprafata de 10000 mp si deschiderea de 50 ml respectiv 200 ml la 2 fronturi. Terenul beneficiaza de toate utilitatile. Caracteristici teren POT 30 % , CUT 1 , Regim de inaltime S+P+2+M , amprenta maxima 3000 mp suprafata construibila 10.000 mp. Proprietatea este parcelata in 18 loturi plus inca un lot care deserveste accesul la loturi. ID intern: ROI803053.

1000000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 34.8 ha Sibiu, Ocna Sibiului - 250000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 250000 €
Vanzare terenuri constructii 34.8 ha Sibiu, Ocna Sibiului - 250000 EURO Ocna Sibiului, Ocna Sibiului , jud. Sibiu

Teren extravilan de vanzare in Sibiu localitaea Ocna Sibiului, cu o suprafata totala de 34800 mp, proprietatea are o suprafata mai mult decat generoasa este pretabila pentru agricultura, pensiune agro-turistica, amplasarea acesteia este intr-o zona cu o panorama deosebita asupra imrejurimilor fiind un bonus pentru o astfel de afacere, pentru construirea unui ansamblu rezidential, sau pentru un parc fotovoltaic care datorita orientarii spre sud-vest al terenului va avea productivitate sporita si eficienta beneficiind toata ziua de expunere la soare. Proprietatea este situata intr-o zona pitoreasca cu o priveliste frumoasa, pretabila pentru a deschide o mica afacere agro-turistica, pentru a construi o cabana sau pentru zona de agrement terenul oferind multiple posibilitati datorita ambientului deosebit, pe teren deja exista o constructie ce dispune de 7 camere cu o sala de mese, bucatarie foarte generoasa cat si bai. Utilitatile se afla pe teren, unde exista si un transformator in proprietate privata de 400 kw. Terenul dispune de mai multe constructii cu suprafete generoase ( necesita renovare ) unde cu usurinta se poate dezvolta o afacere in domeniul fermier deoarece constructiile de pe teren pot oferi adapost. Accesul catre aceasta proprietate se poate face in orice anotimp deoarece accesul se face pe un drum intretinut acesta fiind betonat. Pretul de vanzare al acestui teren este de 250.000 euro + TVA.TABOO Imobiliare nu actualizeaza pe acest site anunturile zilnic!Pentru a afla toate ofertele valabile si ultimele anunturi imobiliare intrati acum pe site-ul oficial Taboo Imobiliare -> TABOO roPrecizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 17335 Birouri de vanzari TABOO Imobiliare:Sibiu - Sos. Alba Iulia Nr. 83, colt cu Str. BieltzSibiu - Calea Cisnadiei - Str. Virgil Ioan Ispas Nr.2Sebes - Str. Lucian Blaga 92

250000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Teren constructii , p+4 ,508mp , Zona Andronache Agentie - 0 comision - exclusivitate 255000 €
Teren constructii , p+4 ,508mp , Zona Andronache Andronache, Bucuresti

Va oferim spre vanzare teren constructii intravilan, cu suprafata de 508 mp si o deschidere stradala de 11 ml situat in zona Andronache din bucuresti. Este conectat la urmatoarele utilitati: curent electric gaz , apa curenta si se afla in apropiere de transport public. 2 contracte gaz

255000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Teren investitie, 861 mp , Drumul Sarii Agentie - 0 comision - exclusivitate 595000 €
Teren investitie, 861 mp , Drumul Sarii Drumul Sarii, Bucuresti

Va prezint o oportunitate de investitie , si anume un teren central situat in zona Drumul Sarii. Conform certificatului de urbanism , este localizat in zona L3 a , subzona locuintelor colective cu regim de inaltime P+3, P+5. Deschiderea este de 39 m , iar adancimea este de 22 m. In prezent pe teren se afla o vila clasica construita in 1942 , cu o suprafata totala de 309 mp. Proprietatea este reprezentata exclusiv de Renet Real Estate Network cu comision zero pentru cumparator. Pentru alte detalii si vizionare nu ezitati sa ma contactati.

595000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare teren 500 mp, deschidere 14.5 m, Pantelimon – Rascoalei Agentie - 0 comision - exclusivitate 32500 €
Vanzare teren 500 mp, deschidere 14.5 m, Pantelimon – Rascoalei Pantelimon, Pantelimon , jud. Ilfov

TEREN INTRE VILE, ZONA LINISTITA - Agentia Imperial Imob va prezinta spre vanzare un lot de teren, situat intr-o zona in dezvoltare a orasului Pantelimon, zona Rascoalei, in apropiere de Selgros. Terenul cu suprafata de 500 mp, are deschidere de 14,5 ml la strada de 8 m latime. Este amplasat intre vile, intr-un mediu linistit si nepoluat, cu acces facil spre capitala. Utilitati la limita proprietatii: gaze, apa curenta, canalizare; energie electrica la 200 m. Pret: 65 €/mp. Oferta promovata in exclusivitate de Agentia Imperial Imob.

32500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare teren 548 mp, deschidere 20 m, Pantelimon – Selgros Agentie - 0 comision - exclusivitate 40500 €
Vanzare teren 548 mp, deschidere 20 m, Pantelimon – Selgros Pantelimon, Pantelimon , jud. Ilfov

TEREN IDEAL PENTRU UN CAMIN LINISTIT - Va prezentam spre vanzare un teren cu suprafata 548 mp, deschidere 20 m, situat pe Aleea Codrii Cosminului din orasul Pantelimon, mai precis in vecinatatea centrului comercial Selgros. Accesul se face pe strada pietruita, iar ca utilitati, la limita terenului exista gazul. Rascoalei este o zona in continua dezvoltare, terenul prezentat este amplasat pe o strada ferita de agitatie sau trafic intens. Pret: 74 €/mp. Oferta promovata in exclusivitate de Agentia Imperial Imob.

40500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Lac Fantana Doamnei - vanzare teren intravilan. Agentie - 0 comision - exclusivitate 20000 €
Lac Fantana Doamnei - vanzare teren intravilan. Fantana Doamnei, Fantana Doamnei , jud. Calarasi

Ideal investitie! Va propunem spre vanzare un teren cu o suprafata de 3773 mp. (posibilitate extindere cu inca 1000 mp) aflat in intravilanul comunei Nicolae Balcescu, judetul Calarasi. Terenul are o deschidere de aproximativ 100 ml. la Lacul Fantana Doamnei, fiind pretabil atat pentru constructii rezidentiale cat si pentru centre de agrement, baze spotive, pensiuni, etc. Merita vazut! Pentru alte detalii nu ezitati sa ne contactati!

20000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Teren intravilan Craiter Agentie - 0 comision - exclusivitate 120000 €
Teren intravilan Craiter Craiter, Brasov , jud. Brasov

RE/MAX Central imobiliare va propune spre vanzare un teren in suprafata de 630mp, front 18m, cartier Craiter. Pe teren este construita o casa locuibila construita in anii ''60-''80. CUT 1,2; POT-40% conform certificatului de urbanism. Pe teren sunt toate utilitatile.

120000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare teren 600 mp, deschidere 18 m, Balotesti – Lahovari Agentie - 0 comision - exclusivitate 25200 €
Vanzare teren 600 mp, deschidere 18 m, Balotesti – Lahovari Balotesti, Balotesti , jud. Ilfov

TEREN PRETABIL VILA INDIVIDUALA - Agentia Imperial va prezinta un teren in suprafata de 600 mp cu deschidere de 18 ml (72 mp cota de drum inclusa), amplasat in apropiere de soseaua Lahovari cu acces din DN1. Terenul este intravilan si se afla intr-o zona de vile in plina dezvoltare, cu utilitati in apropiere: energie electrica si gaze. Proprietatea detine cadastru si intabulare. Amplasamentul este ideal pentru persoanele care vor sa scape de agitatia orasului si sa respire aerul curat pe care-l confera padurea din apropiere. Pret: 42 €/mp. Oferta promovata in exclusivitate de Agentia Imperial Imob.

25200 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Snagov - Ciofliceni padure teren intravilan Agentie - 0 comision - exclusivitate 223400 €
Snagov - Ciofliceni padure teren intravilan Ciofliceni, Ciofliceni , jud. Ilfov

Va oferim un teren intravilan situat intr-o locatie superba in vecinatatea manastirii Carmelitana din Snagov - Ciofliceni. In suprafata de 5585 mp. Deschidera este de 22 mp, iar spatele terenului este la padure. Este ideal pentru un complex rezidential, camin pentru batrani sau orice alta activitate comerciala. Pretul este negociabil.

223400 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Teren Balotesti Agentie - 0 comision - exclusivitate Sugestie de Prezentare 250800 €
Teren Balotesti Balotesti, Balotesti , jud. Ilfov

Terenul este situat in localitatea Balotesti in imediata apropiere a complexului Therme, intr-o zona de vile aflata in plina dezvoltare. Este ideal pentru investitie putand fi parcelat ulterior.

250800 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Teren intravilan - Cornu de Jos - 1400 mp Agentie - 0 comision 42000 €
Teren intravilan - Cornu de Jos - 1400 mp Cornu de Jos (Cornu), Cornu de Jos , jud. Prahova

Va oferim un teren in Cornu de Jos, cu o suprafata 1400 mp, in forma dreptunghiulara cu o inclinatie mica. Are deschidere de 12 m la strada asfaltata. Terenul are toate utilitatile (gaze, apa, canalizare si curent) si sunt la limita de proprietate. Terenul are certificat de urbanism pentru demiparter + P + 1 (sau mansarda). Exista autorizatii de apa, curent, gunoi si mediu. Terenul are si un studiu geotehnic efectuat. Terenul se afla intr-o zona foarte frumoasa, usor accesibil tot timpul anului, fara probleme cu alunecari de teren, ideal constructie casa de vacanta sau casa de resedinta. Terenul este amplasat in partea de nord-est fata de centrul localitatii Cornu, pe drumul de acces catre Manastirea Sf. Ioan Evanghelistul la numai 300 m fata de aceasta. DN1 se afla la o distanta de 1.7km fata de teren. Alte puncte de interes in zona avem: Sala de Sport Cornu (840m), Bali Spa Proestetica Sana (1 km), Primaria Cornu (1.2km). In urma unui raport de evaluare in noiembrie 2015 valoarea terenului era de 53.000 euro (37euro/mp). Pretul cerut este de 30 euro/mp.

42000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare teren 545 mp, deschidere 18 m, Balotesti – Lahovari Agentie - 0 comision - exclusivitate 21800 €
Vanzare teren 545 mp, deschidere 18 m, Balotesti – Lahovari Balotesti, Balotesti , jud. Ilfov

TEREN IDEAL PENTRU UN CAMIN LINISTIT Va propunem spre achizitionare un teren in suprafata de 545 mp, cu deschidere de 18 ml (55 mp cota de drum inclusa), amplasat in apropiere de soseaua Lahovari, cu acces din DN1. Terenul este intravilan si se afla intr-o zona de vile in plina dezvoltare, cu utilitati precum: energie electrica si gaze. Proprietatea detine cadastru si intabulare. Locatia terenului ofera avantajul unei resedinte linistite, departe de agitatia urbana. Pret: 40 €/mp. Oferta promovata in exclusivitate de Agentia Imperial Imob.

21800 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vand teren in Vladesti Valcea, 1200mp, 11km pan la Olanesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 29600 €
Vand teren in Vladesti Valcea, 1200mp, 11km pan la Olanesti Vladesti, Vladesti , jud. Valcea

Terenul are acces la doua strazi cu deschidere aproximativ 16m. Accesul pe strada Betonata. Utilitatile sunt trase la vecinul din fata. Pretabil casa, vila , pensiune

29600 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Tei - Toboc, teren, 450 mp., deschidere 13 m, casa batraneasca pe teren Agentie - 0 comision - exclusivitate 65000 €
Tei - Toboc, teren, 450 mp., deschidere 13 m, casa batraneasca pe teren Doamna Ghica, Bucuresti

Tei Toboc, teren cu casa demolabila, suprafata teren 450 mp., deschidere 13 ml, toate utilitatile (apa, gaz, canalizare, curent), strazi asfaltate, zona in plina dezvoltare

65000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(