Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  apartament  cu 3 camere  decomandat Gorj, Albeni  - 33000 EURO Proprietar 33000 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Gorj, Albeni - 33000 EURO Albeni, Albeni , jud. Gorj

Apartamentul e complexat renovat , este dotat cu centrala proprie , faianta, gresie de calitate , tocarie exterioara-interioara din lemn stratificat, parchet , actele valabile .Apartamentul e semimobilat. Pretul apartamentului e de 33000 euro.Casa e noua , moderna corespunde cu pozele .Pretul casei e 70000 euro.

33000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  casa Gorj, Albeni  - 39500 EURO Proprietar 39500 €
Vanzare casa Gorj, Albeni - 39500 EURO Albeni, Albeni , jud. Gorj

Casa este la Rosu in zona Campu Mare, comuna Albeni, judetul Gorj Este aproape de oras (Tg. Carbunesti si Tg. Jiu) casa are 2 etaje, termopane puse doar la parter, este facut si gard din beton in fata drumului. Pentru oricine este interesat pretul este negociabil, 759 - arata telefon -

39500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Gorj, Albeni  - 39999 EURO Proprietar 39999 €
Vanzare casa Gorj, Albeni - 39999 EURO Albeni, Albeni , jud. Gorj

Casa este la Rosu in zona Campu Mare, comuna Albeni, judetul Gorj Este aproape de oras (Tg. Carbunesti si Tg. Jiu) casa are 2 etaje, termopane puse doar la parter, este facut si gard din beton in fata drumului. Pentru oricine este interesat pretul este negociabil, 749 - arata telefon -

39999 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.