Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare spatii comercial Valcea, Ramnicu Valcea - 85000 EURO

85000 €  De vanzare
-Spatiu comercial situat in Ramnicu Valcea(centru) -Strada Stirbei Voda Bloc P1 parter -In spatele magazinului Valoris -Suprafata 56 m2 -Aer Conditionat -Caldura -Gigacalorimetru -Sistem Alarma Pretabil pentru after school,cabinet avocatura,birou asigurari etc. Birouri - Spatii comerciale - Copacelu , Birouri - Spatii comerciale - Valcea

Pe site din 14-05-2024
Vizualizari 8
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 56 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii comercial De vanzare in localitatea Ramnicu Valcea.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii comercial De vanzare in localitatea Ramnicu Valcea. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Ramnicu Valcea.

Este Centru zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  spatii comercial Valcea, Ramnicu Valcea  - 350000 EURO Proprietar 350000 €
Vanzare spatii comercial Valcea, Ramnicu Valcea - 350000 EURO Centru, Ramnicu Valcea , jud. Valcea

Va propunem spre vanzare o cladire in zona centrala a orasului Ramnicu Valcea, strada General Magheru ( fosta Ana Ipatescu) in spatele bancii BCR , situata pe o suprafata de 350 m² de teren. Cladirea are o suprafata construita de 161,88 m² si o terasa de 150 m² . Spatiul interior este compus din : bucatarie - 29 m² , 2 bai- 8,76 m2 , sala de consumatie- 86 m² , depozit si birou cu baie proprie. Terasa este open space , deci poate fi amenajata pentru orice domeniu de activitate. Spatiul dispune si de 4 locuri proprii de parcare . Toate utilitatile sunt disponibile! Desi spatiul actual este cunoscut pentru destinatia sa de restaurant ( PRESIDENT , TAJA) , aceasta destinatie poate fi schimbata in LOCUINTE COLECTIVE ( apartamente) cu un regim actual de D + P + 3E +1R . Pretul pentru vanzare este de 350.000 euro , negociabil . Pentru mai multe detalii sau pentru a stabilii o vizionare ne puteti contacta oricand la numerele 07******77 sau 07******76 Birouri - Spatii comerciale - Ramnicu Valcea , Birouri - Spatii comerciale - Valcea

350000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(